جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

عکس | تصویری از وزیر جنگ اسرائیل در بیمارستان؛ چه بر سر «بنی‌گانتس» آمده است؟

اسرائیل هیوم عکسی را به عنوان تصویر بنی گانتس، وزیر جنگ اسرائیل در بیمارستان منتشر کرد و بعد از دقایقی بدون توضیح حذف کرد. تاکنون جزئیات بیشتری از مصدومیت گانتس منتشر نشده است. پیش از وی «بن گویر» وزیر امنیت داخلی و «حاییم بیتون» وزیر آموزش و پرورش این رژیم در دو حادثه جداگانه رانندگی مصدوم شده بودند./آخرین خبر

Loading
28 اردیبهشت 1395

رسانه ها؛ ادعای آمریکا درباره رفع تحریم مبادلات بین المللی ایران و …

۱۳۹۵/۰۲/۲۸ | رصد

شوراآنلاین: ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره رفع تحریم مبادلات ایران با بانک‌های غیرآمریکایی، تاکید مقام آمریکایی بر حفظ و تقویت تحریم‌های ایالتی علیه ایران، رایزنی ظریف و دی‌میستورا و دیدار لاوروف با مخالفان سوریه از مهم‌ترین خبرهای روابط خارجی بود که در رسانه ها بازتاب یافت. در ادامه گزیده ای از آنها را مرور می کنیم.

خبرگزاری تسنیم: وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت: در رفع تحریم مبادلات ایران با بانک‌های غیرآمریکایی جدی هستیم. جک لو تصریح کرد: دولت آمریکا موظف است روشن سازد که تحریم‌های مشخصی دیگر در زمان مبادلات بین بانک‌های غیرآمریکایی و ایران اعمال نمی‌شوند. ((لینک))

خبرگزاری فارس: فرماندار ایالت «تگزاس» در نامه‌ای به اوباما بر حفظ تحریم‌های ایالتی علیه ایران، با وجود «برجام» تأکید کرد. «گرگ آبوت» در نامه‌ای به دولت «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور کشورش اطلاع داد که این ایالت، تحریم‌ها علیه ایران را حفظ و آنها را تقویت خواهد کرد. (لینک)

خبرگزاری فارس: وزیر خارجه ایران که برای شرکت در نشست بین‌المللی گروه تماس درباره سوریه در وین حضور دارد در دیدار نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه درباره آخرین تحولات سوریه گفت‌وگو کرد. (لینک)

خبرگزاری مهر: همکاری نظامی اوکراین و ترکیه در دریای بالتیک رسمی شد. ویکتور موزنکو، رئیس ستاد ارتش اوکراین گفت این قرارداد تا سال ۲۰۲۰ اعتبار دارد و قرار است همکاری ها بیشتر در حوزه دریای بالتیک متمرکز شود. (لینک)

خبرگزاری صدا و سیما : وزیر امور خارجه ترکیه از اتحادیه اروپا به علت اصرار درباره تغییر قوانین مبارزه با تروریسم انتقاد کرد. مولود چاووش اوغلو پس از شرکت در نشست بین المللی درباره لیبی در وین گفت: در اوضاع کنونی که ما با پ ک ک و داعش مبارزه می کنیم، تاکید  بر اینکه باید قوانین مبارزه با تروریسم در ترکیه تغییر کند و  در غیر این صورت شهروندان ترکیه از دریافت روادید در سفر به اروپا معاف نخواهند شد، به نوعی حمایت از تروریسم است. (لینک)

خبرگزاری صدا و سیما: سفارت کره شمالی در لندن در نامه ای دیپلماتیک به دولت انگلیس اطلاع داده است، ری یونگ هو، معاون سابق وزیر خارجه کره شمالی که در زمینه مذاکره با کره جنوبی و آمریکا از تجربه و تبحر زیادی برخوردار است، به سمت وزیر خارجه جدید این کشور برگزیده شده است. برخی از تحلیلگران در سئول می گویند، انتصاب مجدد ری ممکن است بخشی از تلاش پیونگ یانگ برای احیای دیپلماسی به بن بست خورده و بهبود روابط با جهان خارج باشد که پس از چهارمین آزمایش هسته ای کره شمالی در ماه ژانویه با انتقاد و تحریم های شدید بین المللی روبرو شده است. (لینک)

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا): قدرت‌های غربی و منطقه‌ای روز دوشنبه در وین حمایت کامل خود را از دولت توافق ملی لیبی به ریاست فایز السراج و آمادگی خود برای ارسال کمک‌های لازم به آن اعلام کردند، این در حالی است که نخست وزیر دولت جدید لیبی بر نیاز کشورش به دریافت حمایت‌های بین‌المللی و داخلی تاکید کرد. (لینک)

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا): سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه‌ روسیه پس از دیدار با گروهی از نمایندگان جناح مخالف سوریه گفت که مذاکراتی سازنده داشته و این نمایندگان، پیشنهادهای قابل‌توجهی ارائه داده‌اند. وی پس از این دیدار به خبرنگاران گفت: موضع ما کاملاً مشخص و این است که تعهداتی که در مذاکرات میان جناح‌های مختلف سوری به عمل می‌آید، همه‌جانبه باشد و در آن، هر دو طرف شامل دولت دمشق و همه مخالفان آن در نظر گرفته شود. (لینک)

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا): در حالی شرکت کنندگان در مذاکرات کویت جلسات خود را تکمیل کردند که هیات دولت مستعفی یمن باز هم بر لزوم اتخاذ اقدامات درباره اعتمادسازی متقابل تأکید دارد. منبعی در هیات دولت مستعفی یمن در مذاکرات کویت اعلام کرد که این درخواست نتیجه نبودن فضایی از اعتماد بین هیات دولت مستعفی و هیات صنعا است و هیات دولت خواهان مداخله نکردن انصارالله در امور مربوط به دولت از طریق انتصاب‌های غیرقانونی است. (لینک)

خبرگزاری تسنیم: فرماندهان ارشد آمریکایی که زمانی برای خروج کامل نظامیان این کشور از افغانستان برنامه‌ریزی می‌کردند؛ اکنون حضور طولانی مدت نظامی و عدم خروج از این کشور را بررسی می‌کنند. (لینک)

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *