جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

دانشگاه کلمبیای آمریکا امشب در محاصره پلیس؛ یورش پلیس نیویورک به دانشگاه

نیویورک – ایرنا- دانشگاه کلمبیای آمریکا امشب (سه شنبه شب به وقت محلی) در محاصره صدها افسر پلیس است که برای پایان دادن به اعتراض دانشجویان در حمایت از مردم غزه بیش از یک هفته است که در تحصن به سر می برند.

پلیس و معترضان گرجستانی در تفلیس درگیر شدند

تهران- ایرنا- پلیس گرجستان و معترضان به قانون «شفافیت نفوذ خارجی» سه‌شنبه شب در تفلیس درگیر شدند و نیروهای امنیتی برای متفرق کردن معترضان از گاز اشک‌آور، گلوله‌های پلاستیکی و خودروهای آبپاش استفاده کردند.

رژیم صهیونیستی پاسخ پیشنهاد حماس را با اصلاحات به مصر داد

تهران-ایرنا-منابع مصری بامداد چهارشنبه فاش کردند که هیأت رژیم صهیونیستی پاسخ پیشنهاد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) را با اصلاحات به دولت قاهره به عنوان عضو میانجیگر مذاکرات برای تبادل اسرا تحویل داده است.

رژیم صهیونیستی پاسخ پیشنهاد حماس را با اصلاحات به مصر داد

تهران-ایرنا-منابع مصری بامداد چهارشنبه فاش کردند که هیأت رژیم صهیونیستی پاسخ پیشنهاد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) را با اصلاحات به دولت قاهره به عنوان عضو میانجیگر مذاکرات برای تبادل اسرا تحویل داده است.

Loading
کنفرانس ملی اقتصاد مقاومتی و برجام

قرارداد ایتر با ایران منتظر اجازه آمریکاست

۱۳۹۵/۱۲/۱۵ | علمی - فرهنگی

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:رئیس مرکز تحقیقات فیزیک پلاسما دانشگاه آزاد و استاد همکار در پروژه ایتر گفت: امضای قرارداد اصلی ایتر و ایران منتظر تایید دولت آمریکاست.

محمود قرآن‌نویس در نشست تخصصی آثار و گشایش‌های برجام در صنعت نیرو در کنفرانس ملی اقتصاد مقاومتی و برجام که عصر شنبه در مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت خارجه برگزار شد، گفت: خوشبختانه با اجرای برجام ایران توانست عضو همکار در پروژه بین‌المللی ایتر باشد.

وی اظهار کرد: وقتی برجام به دست آمد از ایتر تماس گرفتند و با توجه به درخواست‌های قبلی که برای عضویت در این پروژه داشتیم، مجددا عضویت ایران در دستور کار قرار گرفت و آنها به ما گفتند که ۴۰ درصد کار انجام شده است و دیگران اگرچه پولی در این پروژه صرف نکرده‌اند اما پروژه‌ها و اقدامات زیادی را به سهم خود انجام داده‌اند و شما برای جبران این دیرکرد یا می‌توانید یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون یورو پول دهید یا فعلا عضو همکار در ایتر باشید که این عضویت دو سال به طول می‌انجامد. ایران بنابر تصمیم مقامات قرار شد عضو همکار ایتر باشد و قرارداد با حضور مقامات ایتر در تهران امضا شد.

وی گفت: قرارداد اصلی میان ایران و ایتر اشکالاتی داشت که تا این اشکالات برطرف شود، آقای ترامپ در آمریکا روی کار آمد و بعد از آن رئیس ایتر با من تماس گرفت و گفت باید از امریکایی‌ها اجازه بگیریم و وقتی این موضوع را با دولت ترامپ مطرح کردند به آنها اعلام شد که فعلا دست نگه دارند. بنابراین ما منتظریم این قرارداد امضا شود.

قرآن‌نویس ادامه داد: ما با کره جنوبی که در رابطه با گداخت هسته‌ای پیشرفت‌های بسیار خوبی داشته است، قرار است در سال آینده قرارداد همکاری داشته باشیم.

رئیس مرکز تحقیقات فیزیک پلاسما دانشگاه آزاد ادامه داد: ایتر در حال حاضر ۶۰۰ نیرو دارد و باید نیروی متخصصش را به ۱۵۰۰ نفر برساند. آنها با توجه به نیروی متخصص ایران، خواستار تربیت نیروی انسانی بیشتر به منظور فعالیت در ایتر شدند.

قرآن‌نویس با بیان اینکه راکتور IT-T۱ در دانشگاه علوم تحقیقات دانشگاه آزاد در حال فعالیت است و دانشجویان دکترا پروژه‌هایشان را در آن می‌گذارنند، گفت: راکتور تحقیقاتی از این دست در دانشگاه امیرکبیر در حال ساخت است و علاوه بر این‌ها ما دو راکتور دیگر به نام الوند و دماوند در کشور داریم که از ۴۱ سال پیش در حال فعالیت هستند. راکتور الوند ۵۰ درصدش در ایران ساخته شده و ۵۰ درصد دیگر از ایتالیا ‌آمده است همچنین از سال ۱۹۹۳ راکتور دماوند را از روسیه خریداری کردیم.

این کارشناس ارشد در حوزه گداخت هسته‌ای با اشاره به قراردادی که میان دانشگاه آزاد و آمریکا برای خرید یک راکتور ۱۰۰ کیلوژول در سال ۲۰۱۲ در حال انعقاد بود، گفت: متاسفانه این قرارداد با جوسازی شبکه‌های معاند و ضد ایران مورد توجه قرار گرفت و بعد از سوی اسرائیلی‌ها فضاسازی گسترده‌ای شد و آن‌ را سیاسی کردند. این در حالی است که دانشگاه آزاد یک واحد خصوصی است و مشکلی برای این قرارداد وجود نداشت.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه ما در گداخت هسته‌ای ۳۰-۴۰ سال عقب هستیم. ما نمی‌توانیم این عقب‌ماندگی را جبران کنیم بلکه باید تلاش کنیم از این عقب‌تر نرویم.

منبع: ایسنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *