جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

علی‌اف: روند علامت‌گذاری مرزها بین ارمنستان و آذربایجان آغاز شده است

رئیس جمهور آذربایجان در گفت‌وگویی با وزیر امور خارجه آمریکا از پیشرفت در روند تعیین حدود مرزهای این کشور با ارمنستان خبر داده و گفت که دولتش از تلاش برای مذاکرات در راستای یک معاهده صلح با این کشور همسایه خود فروگذار نخواهد کرد.

علی‌اکبر صالحی: هاروارد و استنفورد هم با وقف اداره می‌شوند

تهران- ایرنا- عضو شورای عالی علمی مرکز دایرهالمعارف بزرگ اسلامی با بیان اینکه «وقف» در همه جای دنیا حتی در کشورهای پیشرفته امری پسندیده است، گفت: دانشگاه هاروارد یا استنفورد در آمریکا با چند ۱۰میلیارد دلار موقوفات اداره می‌شود، اتفاقا با همین هزینه دانشگاه‌های معتبر و معروفی شدند.

Loading

ایران محور اصلی کنفرانس «امنیت سایبری» تل‌آویو

۱۳۹۶/۱۰/۰۴ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین- رسانه هامقامات نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در کنفرانس امنیت سایبری تل‌آویو، ایران را تهدید جدی برای اسرائیل دانسته و فضای مجازی را به یک سلاح هسته‌ای نرم و خاموش توصیف کردند.

 کنفرانس امنیت فضای مجازی «کالکالیست» در تل‌آویو از امروز (دوشنبه) آغاز شده و مقامات ارشد مختلفی از رژیم صهیونیستی در آن سخنرانی و به طرح ادعاهای بی‌پایه و اساس تکراری علیه ایران پرداختند.

«تمیر پاردو» رئیس پیشین سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) به عنوان یکی از سخنرانان در این همایش گفت: فضای مجازی یک سلاح اتمی نرم و خاموش است. این تهدید هنوز به درستی در میان کشورها، دولت‌ها و صنایع درک نشده است.

به نوشته خبرنگار روزنامه «جروزالم پست» حاضر در محل همایش، پاردو با بیان اینکه تعداد کمی از کارشناسان خبره سایبری هستند که می‌توانند آسیبی بیش از نیروی هوایی یا یگان‌های ویژه وارد کنند، افزود اما کشورهایی با جمعیت بیشتر، پتانسیل بیشتری برای آموزش کارشناسان سایبری در آینده دارند.

وی در پاسخ به این سوال که چرا اسرائیل از حملات سایبری علیه حزب‌الله استفاده نمی‌کند، گفت کسانی که توانمندی فضای مجازی را کنترل می‌کنند، می‌دانند چه کارهایی می‌توان با آن انجام داد اما باید در خاطر داشته باشیم که حزب‌الله نیز چنین توانمندی‌هایی دارد.

رئیس پیشین موساد در ادامه مدعی شد: مسئله فلسطین و شکاف‌های داخلی (اسرائیل) تهدیداتی به مراتب بزرگتر از تهدید ایران هستند. ایران مشکلی است که همیشه وجود خواهد داشت و باید تا جایی که می‌توانیم این تهدید را از خود دور کنیم.

پاردو همچنین در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره اظهار نظرهای توئیتری برخی سران سیاسی جهان مانند «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا گفت: زمانی که یک رهبر از طریق توئیتر به صورت مستقیم با مردم صحبت می‌کند، نقش مهمی در جنگ سایبری ایفا می‌کند. سران دنیا نباید این مسئله را که توئیتر می‌تواند از طریق دشمنانشان علیه آنها استفاده شود، دست‌کم بگیرند.

ژنرال «امیر ابوالعافیه» معاون ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی نیز در این همایش گفت: حتی با وجود توافق هسته‌ای با غرب، ایران هنوز هم تهدیدی برای اسرائیل است.

ابوالعافیه با ادعای اینکه گروه تروریستی داعش هنوز به طور کامل نابود نشده، گفت: آنها تغییر شکل داده و در حال بازیابی هستند. داعش هنوز هم تهدید است.

وی با بیان اینکه فاصله زمانی بین دو جنگ، کلید پیروزی یا بازدارندگی در جنگ بعدی است، افزود: ما رقابت شدیدی با ایران، حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی برای یافتن تهدیدات داریم و باید با خلاقیت بیشتر، از آنها آماده‌تر باشیم.

سرتیپ امیر ابوالعافیه (متوالید 1968) پیشتر رئیس شاخه برنامه‌ریزی ارتش بوده و در تیپ ناحال خدمت کرده است.  او بعد از انتفاضه اول ترفیع درجه گرفت و در انتفاضه دوم فلسطین، جنگ اول و دوم لبنان و سه جنگ غزه نیز حضور داشته است

منبع: فارس

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *