جدیدترین مطالب

تردید عربستان درباره توافق تجارت آزاد شورای همکاری خلیج فارس با چین

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: دیپلمات پیشین کشورمان درباره تردید عربستان برای تعامل با چین در چارچوب توافق تجارت آزاد چین و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس گفت: این موضوع صرفا دلیل اقتصادی یا سیاسی ندارد، ضمن آنکه دلایل این تعلل و تاخیر با توجه به تحولات منطقه و بین‌الملل به‌طور لحظه‌ای تغییر کرده و قطعا در راستای منافع هر یک از کشورهای طرف توافق است.

تحلیلی بر قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای عضویت کامل فلسطین

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: پاره کردن منشور سازمان ملل از سوی نماینده رژیم اسرائیل در واکنش به قطعنامه عضویت کامل فلسطین به‌معنای پذیرش پایان دادن به دولتی به اسم اسرائیل توسط نماینده این رژیم است.

نقش آمریکا در عملیات نظامی رژیم‌ صهیونیستی در رفح

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: از ابتدای تأسیس رژیم ‌صهیونیستی تاکنون، آمریکا همواره بخش مهمی از «سیاست‌های جنگ‌طلبانه» این رژیم‌ در منطقه بوده است. جنگ غزه و حمله به رفح نیز از این قاعده مستثنا نیست.

راهبرد تحریمی آمریکا در حوزه هوش مصنوعی و الزامات مقابله با آن

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: مدیرکل نظام فنی، اجرایی و ارزشیابی وزارت نفت گفت: هوش مصنوعی این قابلیت را دارد که فاصله کشورهای کمتر توسعه یافته با کشورهای توسعه یافته را به‌سرعت در حوزه علم و فناوری کاهش دهد، از این ‌رو، آمریکا به‌دنبال اعمال تحریم بر هوش مصنوعی در کشورهای رقیب خود ازجمله ایران است.

Loading

أحدث المقالات

Loading

ایران محور اصلی کنفرانس «امنیت سایبری» تل‌آویو

۱۳۹۶/۱۰/۰۴ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین- رسانه هامقامات نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در کنفرانس امنیت سایبری تل‌آویو، ایران را تهدید جدی برای اسرائیل دانسته و فضای مجازی را به یک سلاح هسته‌ای نرم و خاموش توصیف کردند.

 کنفرانس امنیت فضای مجازی «کالکالیست» در تل‌آویو از امروز (دوشنبه) آغاز شده و مقامات ارشد مختلفی از رژیم صهیونیستی در آن سخنرانی و به طرح ادعاهای بی‌پایه و اساس تکراری علیه ایران پرداختند.

«تمیر پاردو» رئیس پیشین سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) به عنوان یکی از سخنرانان در این همایش گفت: فضای مجازی یک سلاح اتمی نرم و خاموش است. این تهدید هنوز به درستی در میان کشورها، دولت‌ها و صنایع درک نشده است.

به نوشته خبرنگار روزنامه «جروزالم پست» حاضر در محل همایش، پاردو با بیان اینکه تعداد کمی از کارشناسان خبره سایبری هستند که می‌توانند آسیبی بیش از نیروی هوایی یا یگان‌های ویژه وارد کنند، افزود اما کشورهایی با جمعیت بیشتر، پتانسیل بیشتری برای آموزش کارشناسان سایبری در آینده دارند.

وی در پاسخ به این سوال که چرا اسرائیل از حملات سایبری علیه حزب‌الله استفاده نمی‌کند، گفت کسانی که توانمندی فضای مجازی را کنترل می‌کنند، می‌دانند چه کارهایی می‌توان با آن انجام داد اما باید در خاطر داشته باشیم که حزب‌الله نیز چنین توانمندی‌هایی دارد.

رئیس پیشین موساد در ادامه مدعی شد: مسئله فلسطین و شکاف‌های داخلی (اسرائیل) تهدیداتی به مراتب بزرگتر از تهدید ایران هستند. ایران مشکلی است که همیشه وجود خواهد داشت و باید تا جایی که می‌توانیم این تهدید را از خود دور کنیم.

پاردو همچنین در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره اظهار نظرهای توئیتری برخی سران سیاسی جهان مانند «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا گفت: زمانی که یک رهبر از طریق توئیتر به صورت مستقیم با مردم صحبت می‌کند، نقش مهمی در جنگ سایبری ایفا می‌کند. سران دنیا نباید این مسئله را که توئیتر می‌تواند از طریق دشمنانشان علیه آنها استفاده شود، دست‌کم بگیرند.

ژنرال «امیر ابوالعافیه» معاون ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی نیز در این همایش گفت: حتی با وجود توافق هسته‌ای با غرب، ایران هنوز هم تهدیدی برای اسرائیل است.

ابوالعافیه با ادعای اینکه گروه تروریستی داعش هنوز به طور کامل نابود نشده، گفت: آنها تغییر شکل داده و در حال بازیابی هستند. داعش هنوز هم تهدید است.

وی با بیان اینکه فاصله زمانی بین دو جنگ، کلید پیروزی یا بازدارندگی در جنگ بعدی است، افزود: ما رقابت شدیدی با ایران، حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی برای یافتن تهدیدات داریم و باید با خلاقیت بیشتر، از آنها آماده‌تر باشیم.

سرتیپ امیر ابوالعافیه (متوالید 1968) پیشتر رئیس شاخه برنامه‌ریزی ارتش بوده و در تیپ ناحال خدمت کرده است.  او بعد از انتفاضه اول ترفیع درجه گرفت و در انتفاضه دوم فلسطین، جنگ اول و دوم لبنان و سه جنگ غزه نیز حضور داشته است

منبع: فارس

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *