جدیدترین مطالب

عقب‌نشینی نیروهای روسیه از قفقاز جنوبی؛ راهبرد یا تاکتیک؟

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: به دنبال انتشار خبری مبنی بر آنکه کرملین به طور ضمنی تأیید کرد که صلح‌بانان روس از منطقه قره‌باغ عقب می‌کشند و سلاح‌ها و تجهیزات خود را به همراه می‌برند، این پرسش به طور جدی مطرح است که آیا روسیه می‌خواهد منطقه قفقاز جنوبی را به غرب واگذار کند؟

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین آزادی بیان برافتاده است

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با اشاره به اعتراضات دانشجویان یهودی در آمریکا و اعلام بیزاری از جنایات نفرت‌انگیز رژیم صهیونیستی نوشت: پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین شعار آزادی بیان و حقوق بشر برافتاده است.

Loading

گسترش برده‌داری مدرن

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

موسسه پژوهشی - آماری گالوپ از وجود 36 میلیون برده در جهان خبر داد.

این موسسه با ذکر نمونه هایی از بردگی مدرن از قبیل قاچاق انسان‌ها، وادار ساختن افراد به کارهای اجباری، ازدواج های اجباری، خرید و فروش کودکان و زنان به منظور سودجویی‌های جنسی و مالی، شمار افرادی را که در جوامع امروزی دربردگی به سر می برند، 36 میلیون نفر برآورد کرده است.

در این گزارش با اشاره به اینکه هم اکنون حدود 36 میلیون نفر از مردم جهان به روش‌های مختلف توسط باندها وگروه‌های بزهکار جهان به بردگی گرفته شده اند، اعلام شده است که پنج میلیون و 400 هزار نفر از این بردگان در کشورهای برزیل، اتیوپی، اندونزی، نپال، نیجریه، پاکستان و روسیه زندگی می‌کنند.

در این گزارش همچنین آمده است، بیشتر موارد بردگی درجهان امروز از نظر عامه مردم پنهان می‌ماند و قربانیان به سادگی با شیوه های تحقیقی متداول قابل شناسایی نیستند.

کار اجباری و همچنین ازدواج اجباری مظاهری از برده‌داری نوین هستند که گسترش روز افزون آن موجب نگرانی مقامات سازمان حقوق بشر شده که از آن به عنوان «جنایت مخفی» و «تجارت بزرگ» نام برده‌اند.

سازمان بین‌المللی کار برآورد کرده است که این نوع برده‌داری نوین که در 58 کشور جهان در جریان است، برای مجریانش سالانه 150 میلیارد دلار سود در بر دارد.

پیشتر نیز صندوق کودکان ملل متحد ، یونیسف از ازدواج اجباری بیش از 700 میلیون زن در جهان خبر داد. بر اساس آمارهای جدید سازمان ملل متحد از بین 700 میلیون زن قربانی ازدواج اجباری بیش از یک سوم ( 250 میلیون نفر ) زمانی ازدواج کردند که کمتر از 15 سال سن داشتند.

برخلاف تصورات مبنی بر اینکه انواع برده‌داری بیشتر در کشورهای جهان سوم مشاهده می شود، اما آمارها حکایت از آن دارد که این معضل در کشورهای پیشرفته چون کشورهای اروپایی و آمریکا بسیار نگران کننده هستند.

یکی از این موارد که می‌توان به آن اشاره کرد، استفاده از زنان پناه‌جوی نیجریه ای و اتیوپیایی است که در اعمال خلاف منافی عفت در ایتالیا در دستان برده‌داران نوین اسیر هستند.

بر اساس اعلام آژانس ملی مبارزه با جرایم، هم اکنون بیش از 100 مظنون به سوءاستفاده جنسی از کودکان در کانادا، 76 نفر در آمریکا و 164 نفر در دیگر کشورهای جهان در بازداشت به سر می برند.

به تازگی نیز کمیسیون اروپا آمار تکان‌دهنده‌ای از تعداد قربانیان قاچاق انسان در اتحادیه اروپا منتشر کرده است که براساس آن در فاصله زمانی سال‌های 2010 تا 2012 بیش از 30 هزار نفر در کشورهای عضو این اتحادیه قربانی قاچاق انسان شدند.

۸۰ درصد از این قربانیان را زنان تشکیل می‌دادند. در میان افرادی که برای سوء استفاده جنسی به کشورهای اروپایی قاچاق شدند، نام هزار کودک نیز به چشم می‌خورد.

هر چند کشورهای عضو اتحادیه اروپا در این دوره زمانی ۸ هزار و ۵۵۱ نفر را به علت ارتکاب جرائم مرتبط با قاچاق انسان محاکمه کردند، اما تنها ۳ هزار و ۷۸۶ نفر از آنان محکوم شدند.

در آمریکا نیز بررسی ها نشان می دهد که قاچاق انسان درهمه ایالت‌ها و قلمرو این کشور وجود دارد و این بحران جرمی شایع در جامعه آمریکاست.

در این کشور برده‌داری شامل 64 درصد شامل قاچاق جنسی، 22 درصد قاچاق و بهره کشی کاری و حدود 3 درصد قاچاق مشترک جنسی و کاری می‌شود.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *