جدیدترین مطالب

افزایش شهدای غزه به ۳۴۰۴۹ نفر

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد: آمار شهدا در نوار غزه از تاریخ ۷ اکتبر گذشته به سی و چهار هزار و ۴۹ نفر رسید و هفتاد و شش هزار و ۹۰۱ نفر هم تاکنون زخمی شدند.

Loading

أحدث المقالات

هر آنچه که در که حادثه اصفهان گذشت/ وقتی تیر صهیونیست‌ها به سنگ خورد

چندین صدای شبیه انفجار در اصفهان و تبریز باعث شد تا مردم این دو شهر، صبح جمعه را با حجم زیادی از اخبار متناقض درباره حمله اسرائیل آغاز کنند. هم‌زمان شایعاتی از حمله به عراق و سوریه نیز منتشر شد. خبرآنلاین در گزارشی به بررسی منشأ انفجارها پرداخته و نقش اسرائیل را در این زمینه بررسی کرده است.

واکنش اسلام‌آباد به تحریم‌های جدید آمریکا علیه برنامه موشکی پاکستان

اسلام‌آباد – ایرنا – پاکستان اقدام تازه آمریکا برای تحریم چند شرکت خارجی به دلیل همکاری با اسلام‌آباد در حوزه برنامه‌های موشکی را خودسرانه و سیاسی دانست و تاکید کرد: پاکستان چنین رویکردهای دوگانه‌ای که منجر به تضعیف اهداف عدم اشاعه می‌شود را قبول ندارد.

روایت «بلومبرگ» از افزایش اختلاف اروپایی‌ها در مورد تامین بودجه دفاعی برای مقابله با روسیه

تهران-ایرنا- آندری دومانسکی، وزیر دارایی لهستان روز جمعه گفت که کشورش قصد دارد در زمانی که ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپا را در ژانویه (دی ماه) به دست می‌گیرد، به‌رغم میل برخی رهبران اروپایی فشار خود را برای افزایش هزینه‌های دفاعی این قاره تشدید کند.

Loading

گسترش برده‌داری مدرن

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

موسسه پژوهشی - آماری گالوپ از وجود 36 میلیون برده در جهان خبر داد.

این موسسه با ذکر نمونه هایی از بردگی مدرن از قبیل قاچاق انسان‌ها، وادار ساختن افراد به کارهای اجباری، ازدواج های اجباری، خرید و فروش کودکان و زنان به منظور سودجویی‌های جنسی و مالی، شمار افرادی را که در جوامع امروزی دربردگی به سر می برند، 36 میلیون نفر برآورد کرده است.

در این گزارش با اشاره به اینکه هم اکنون حدود 36 میلیون نفر از مردم جهان به روش‌های مختلف توسط باندها وگروه‌های بزهکار جهان به بردگی گرفته شده اند، اعلام شده است که پنج میلیون و 400 هزار نفر از این بردگان در کشورهای برزیل، اتیوپی، اندونزی، نپال، نیجریه، پاکستان و روسیه زندگی می‌کنند.

در این گزارش همچنین آمده است، بیشتر موارد بردگی درجهان امروز از نظر عامه مردم پنهان می‌ماند و قربانیان به سادگی با شیوه های تحقیقی متداول قابل شناسایی نیستند.

کار اجباری و همچنین ازدواج اجباری مظاهری از برده‌داری نوین هستند که گسترش روز افزون آن موجب نگرانی مقامات سازمان حقوق بشر شده که از آن به عنوان «جنایت مخفی» و «تجارت بزرگ» نام برده‌اند.

سازمان بین‌المللی کار برآورد کرده است که این نوع برده‌داری نوین که در 58 کشور جهان در جریان است، برای مجریانش سالانه 150 میلیارد دلار سود در بر دارد.

پیشتر نیز صندوق کودکان ملل متحد ، یونیسف از ازدواج اجباری بیش از 700 میلیون زن در جهان خبر داد. بر اساس آمارهای جدید سازمان ملل متحد از بین 700 میلیون زن قربانی ازدواج اجباری بیش از یک سوم ( 250 میلیون نفر ) زمانی ازدواج کردند که کمتر از 15 سال سن داشتند.

برخلاف تصورات مبنی بر اینکه انواع برده‌داری بیشتر در کشورهای جهان سوم مشاهده می شود، اما آمارها حکایت از آن دارد که این معضل در کشورهای پیشرفته چون کشورهای اروپایی و آمریکا بسیار نگران کننده هستند.

یکی از این موارد که می‌توان به آن اشاره کرد، استفاده از زنان پناه‌جوی نیجریه ای و اتیوپیایی است که در اعمال خلاف منافی عفت در ایتالیا در دستان برده‌داران نوین اسیر هستند.

بر اساس اعلام آژانس ملی مبارزه با جرایم، هم اکنون بیش از 100 مظنون به سوءاستفاده جنسی از کودکان در کانادا، 76 نفر در آمریکا و 164 نفر در دیگر کشورهای جهان در بازداشت به سر می برند.

به تازگی نیز کمیسیون اروپا آمار تکان‌دهنده‌ای از تعداد قربانیان قاچاق انسان در اتحادیه اروپا منتشر کرده است که براساس آن در فاصله زمانی سال‌های 2010 تا 2012 بیش از 30 هزار نفر در کشورهای عضو این اتحادیه قربانی قاچاق انسان شدند.

۸۰ درصد از این قربانیان را زنان تشکیل می‌دادند. در میان افرادی که برای سوء استفاده جنسی به کشورهای اروپایی قاچاق شدند، نام هزار کودک نیز به چشم می‌خورد.

هر چند کشورهای عضو اتحادیه اروپا در این دوره زمانی ۸ هزار و ۵۵۱ نفر را به علت ارتکاب جرائم مرتبط با قاچاق انسان محاکمه کردند، اما تنها ۳ هزار و ۷۸۶ نفر از آنان محکوم شدند.

در آمریکا نیز بررسی ها نشان می دهد که قاچاق انسان درهمه ایالت‌ها و قلمرو این کشور وجود دارد و این بحران جرمی شایع در جامعه آمریکاست.

در این کشور برده‌داری شامل 64 درصد شامل قاچاق جنسی، 22 درصد قاچاق و بهره کشی کاری و حدود 3 درصد قاچاق مشترک جنسی و کاری می‌شود.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *