جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی مرزی اخیر پاکستان و افغانستان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: تنش‌های اخیر نظامی مرزی بین پاکستان و افغانستان دارای ویژگی‌هایی است که آن را از روند منازعه فزاینده و تدریجی میان دو کشور طی سه سال و نیم گذشته و حتی قبل از آن کاملا متمایز کرده و پیامدهای آن رایزنی کشورهای همسایه را ضروری می‌نماید.

اهداف و راهبرد آمریکا برای احیای داعش در منطقه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با تسلط گروه‌های مسلح بر سوریه و تشدید احتمالی هرج‌ومرج سیاسی، نظامی و امنیتی در این کشور از یک سو و مداخلات گسترده خارجی از سوی دیگر، خطر احیای داعش نه تنها در سوریه بلکه در محیط پیرامونی این کشور از جمله در عراق، مجددا قوت گرفته است.

اوکراین: نقطه عطف در هم‌پیمانی راهبردی چین و روسیه

شورای راهبردی آنلاین-رصد: «درگیری‌های جاری در اوکراین باعث تغییر قابل توجهی در پویایی قدرت جهانی شده و به طور خاص همکاری میان چین و روسیه را تقویت کرده است. این رابطه به یک هم‌پیمانی راهبردی بادوام تکامل یافته، اگرچه هنوز به یک اتحاد نظامی کامل تبدیل نشده است. این تحول، فرضیات سنتی غرب درباره محدودیت‌های همکاری میان قدرت‌های اقتدارگرا را به چالش می‌کشد و ممکن است الگویی جدید را برای مشارکت بین‌المللی معرفی کند.»

منافع، رویکرد و مسئولیت قدرت‌های بزرگ در قبال بحران سوریه

شورای راهبردی آنلاین-رصد: «سقوط ناگهانی رژیم بشار اسد در سوریه برای همه بازیگران خارجی، از جمله مسکو، غافلگیرکننده بود. اگرچه کارشناسان منطقه‌ای هشدارهایی داده بودند اما هیچکس نمی‌توانست وقایع دراماتیک اواخر نوامبر تا اوایل دسامبر، به ویژه عدم تمایل ارتش سوریه برای دفاع از رهبری که تقریباً ربع قرن قدرت را در سوریه به دست داشت، پیش‌بینی کند.»

تحلیلی بر رویکرد عربستان در قبال دولت موقت سوریه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه، سفر وزیر خارجه دولت موقت سوریه به عربستان را اقدامی رو جلو و مهم ارزیابی کرد و گفت: برخلاف برخی اخبار و تحلیل‌ها درباره موافقت و همراهی عربستان با تحولات جدید در سوریه و تشکیل دولت موقت توسط نیروهای معارض سوری، دولت ریاض دغدغه‌ها و نگرانی‌های جدی نسبت به آینده این حکومت دارد.

راهبرد ملی آمریکا برای مقابله با اسلام هراسی و رویه‌های عملی متناقض با آن

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: راهبرد ملی ایالات متحده در مقابله با اسلام‌هراسی، ظاهراً با هدف توجیه و تبیین سیاست‌های دفاع از حقوق اقلیت‌های نژادی، به‌ویژه مسلمانان مقیم آمریکا، در شرایطی توسط کاخ سفید در 12 دسامبر2024 رو نمایی می شود که افکار عمومی جهان بیش از یکسال است با شگفت زدگی شاهد افزایش بی سابقه ارسال تسلیحات مرگبار و حمایت سیاسی، حقوقی، بین المللی و رسانه‌ای تمام قد ایالات متحده از نسل کشی و ارتکاب جنایات فجیع رژیم اشغالگر و کودک کش اسراییل در باریکه غزه، کرانه باختری و سایر بخش های سرزمین ها اشغالی علیه فلسطینیان، بویژه شهروندان غیر نظامی، زنان، کودکان، سالمندان، خبرنگاران، بیمارستان ها و همه مراکز و زیر ساخت های حیاتی ساکنین اراضی اشغالی است.

عوامل دخیل در راهبرد کشورهای شرق آسیا در قبال خیزش چین

شورای راهبردی آنلاین-رصد: کشورهای شرق آسیا در مواجهه با خیزش چین، راهبرد‌های متفاوتی از جمله ایجاد موازنه، محافظه‌کاری یا همراهی را اتخاذ می‌کنند. این تصمیمات عمدتاً تحت تأثیر جغرافیا، دموکراسی و هویت تاریخی این کشورها قرار دارد. عوامل مذکور، بر نحوه نگرش به تهدیدها و تدوین سیاست‌ها تاثیر می‌گذارد و نشان‌دهنده یک وضعیت پیچیده منطقه‌ای است که تحت تأثیر مجاورت جغرافیایی، نظام‌های سیاسی و حافظه جمعی قرار دارد.

تاثیر تحولات سوریه بر عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: عراق از جهات مختلف برای ایران مهم است و امنیت این کشور، امنیت ایران است؛ از این رو، بعد از تحولات سوریه، هر تحول سیاسی و امنیتی در عراق مستقیما بر امنیت ایران تاثیرگذار است، و نمی‌توان نسبت به آن بی‌تفاوت بود.

Loading

أحدث المقالات

Loading

گسترش برده‌داری مدرن

1398/04/03 | موضوعات

موسسه پژوهشی - آماری گالوپ از وجود 36 میلیون برده در جهان خبر داد.

این موسسه با ذکر نمونه هایی از بردگی مدرن از قبیل قاچاق انسان‌ها، وادار ساختن افراد به کارهای اجباری، ازدواج های اجباری، خرید و فروش کودکان و زنان به منظور سودجویی‌های جنسی و مالی، شمار افرادی را که در جوامع امروزی دربردگی به سر می برند، 36 میلیون نفر برآورد کرده است.

در این گزارش با اشاره به اینکه هم اکنون حدود 36 میلیون نفر از مردم جهان به روش‌های مختلف توسط باندها وگروه‌های بزهکار جهان به بردگی گرفته شده اند، اعلام شده است که پنج میلیون و 400 هزار نفر از این بردگان در کشورهای برزیل، اتیوپی، اندونزی، نپال، نیجریه، پاکستان و روسیه زندگی می‌کنند.

در این گزارش همچنین آمده است، بیشتر موارد بردگی درجهان امروز از نظر عامه مردم پنهان می‌ماند و قربانیان به سادگی با شیوه های تحقیقی متداول قابل شناسایی نیستند.

کار اجباری و همچنین ازدواج اجباری مظاهری از برده‌داری نوین هستند که گسترش روز افزون آن موجب نگرانی مقامات سازمان حقوق بشر شده که از آن به عنوان «جنایت مخفی» و «تجارت بزرگ» نام برده‌اند.

سازمان بین‌المللی کار برآورد کرده است که این نوع برده‌داری نوین که در 58 کشور جهان در جریان است، برای مجریانش سالانه 150 میلیارد دلار سود در بر دارد.

پیشتر نیز صندوق کودکان ملل متحد ، یونیسف از ازدواج اجباری بیش از 700 میلیون زن در جهان خبر داد. بر اساس آمارهای جدید سازمان ملل متحد از بین 700 میلیون زن قربانی ازدواج اجباری بیش از یک سوم ( 250 میلیون نفر ) زمانی ازدواج کردند که کمتر از 15 سال سن داشتند.

برخلاف تصورات مبنی بر اینکه انواع برده‌داری بیشتر در کشورهای جهان سوم مشاهده می شود، اما آمارها حکایت از آن دارد که این معضل در کشورهای پیشرفته چون کشورهای اروپایی و آمریکا بسیار نگران کننده هستند.

یکی از این موارد که می‌توان به آن اشاره کرد، استفاده از زنان پناه‌جوی نیجریه ای و اتیوپیایی است که در اعمال خلاف منافی عفت در ایتالیا در دستان برده‌داران نوین اسیر هستند.

بر اساس اعلام آژانس ملی مبارزه با جرایم، هم اکنون بیش از 100 مظنون به سوءاستفاده جنسی از کودکان در کانادا، 76 نفر در آمریکا و 164 نفر در دیگر کشورهای جهان در بازداشت به سر می برند.

به تازگی نیز کمیسیون اروپا آمار تکان‌دهنده‌ای از تعداد قربانیان قاچاق انسان در اتحادیه اروپا منتشر کرده است که براساس آن در فاصله زمانی سال‌های 2010 تا 2012 بیش از 30 هزار نفر در کشورهای عضو این اتحادیه قربانی قاچاق انسان شدند.

۸۰ درصد از این قربانیان را زنان تشکیل می‌دادند. در میان افرادی که برای سوء استفاده جنسی به کشورهای اروپایی قاچاق شدند، نام هزار کودک نیز به چشم می‌خورد.

هر چند کشورهای عضو اتحادیه اروپا در این دوره زمانی ۸ هزار و ۵۵۱ نفر را به علت ارتکاب جرائم مرتبط با قاچاق انسان محاکمه کردند، اما تنها ۳ هزار و ۷۸۶ نفر از آنان محکوم شدند.

در آمریکا نیز بررسی ها نشان می دهد که قاچاق انسان درهمه ایالت‌ها و قلمرو این کشور وجود دارد و این بحران جرمی شایع در جامعه آمریکاست.

در این کشور برده‌داری شامل 64 درصد شامل قاچاق جنسی، 22 درصد قاچاق و بهره کشی کاری و حدود 3 درصد قاچاق مشترک جنسی و کاری می‌شود.

0 Comments

Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Samir Design Group گروه طراحی سمیر