جدیدترین مطالب

تردید عربستان درباره توافق تجارت آزاد شورای همکاری خلیج فارس با چین

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: دیپلمات پیشین کشورمان درباره تردید عربستان برای تعامل با چین در چارچوب توافق تجارت آزاد چین و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس گفت: این موضوع صرفا دلیل اقتصادی یا سیاسی ندارد، ضمن آنکه دلایل این تعلل و تاخیر با توجه به تحولات منطقه و بین‌الملل به‌طور لحظه‌ای تغییر کرده و قطعا در راستای منافع هر یک از کشورهای طرف توافق است.

تحلیلی بر قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای عضویت کامل فلسطین

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: پاره کردن منشور سازمان ملل از سوی نماینده رژیم اسرائیل در واکنش به قطعنامه عضویت کامل فلسطین به‌معنای پذیرش پایان دادن به دولتی به اسم اسرائیل توسط نماینده این رژیم است.

نقش آمریکا در عملیات نظامی رژیم‌ صهیونیستی در رفح

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: از ابتدای تأسیس رژیم ‌صهیونیستی تاکنون، آمریکا همواره بخش مهمی از «سیاست‌های جنگ‌طلبانه» این رژیم‌ در منطقه بوده است. جنگ غزه و حمله به رفح نیز از این قاعده مستثنا نیست.

راهبرد تحریمی آمریکا در حوزه هوش مصنوعی و الزامات مقابله با آن

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: مدیرکل نظام فنی، اجرایی و ارزشیابی وزارت نفت گفت: هوش مصنوعی این قابلیت را دارد که فاصله کشورهای کمتر توسعه یافته با کشورهای توسعه یافته را به‌سرعت در حوزه علم و فناوری کاهش دهد، از این ‌رو، آمریکا به‌دنبال اعمال تحریم بر هوش مصنوعی در کشورهای رقیب خود ازجمله ایران است.

Loading

أحدث المقالات

Loading
انديشکده رند در تازه ترين گزارش خود ارايه داد

ارزیابی جدید درباره تسلیحات کره شمالی

۱۳۹۵/۰۸/۱۱ | موضوعات

شورا آنلاین – ترجمه: اندیشکده رند می‌گوید پیونگ یانگ در حال آزمایش موشک‌ها‌یی هسته‌ای است که می‌توانند اهدافی را در آن سوی اقیانوس آرام تهدید کنند.

این اندیشکده مستقر در ایالات متحده تخمین زده است که با توجه به سرعت برنامه هسته‌ای کره شمالی، پیونگ یانگ می‌تواند مواد لازم شکافت پذیر برای تولید تا 100 سلاح هسته‌ای را تا سال 2020 تولید کند.

این اندیشکده در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هشدار داده است که دولت جدید با چالش‌ها‌ی عمده ای از سوی این کشور آسیای شرقی مواجه می‌شود، و بر نیاز به بررسی سیاست‌ها‌ی دولت در رابطه با پیونگ یانگ تاکید کرده است.

اندیشکده رند که اندیشکده فعال در حوزه های سیاسی و بین الملل است، در تازه‌ترین گزارش خود نوشت که ژاپن و کره جنوبی “در حال از دست دادن باور خود به چتر هسته‌ای ایالات متحده هستند”.

این اندیشکده هشدار داد از اینکه واشنگتن نتوانست برنامه هسته‌ای کره شمالی را محدود کند و منجر به این شد که دو متحد آمریکا خواستار [برخورداری از] “زرادخانه‌ها‌ی هسته‌ای مستقل” شوند، ناامید شده است.

اندیشکده رند یادآور شد دولت جدید که به دنبال انتخابات 8 نوامبر امور را در دست می‌گیرد، باید بر روی مبارزه با تهدیدات امنیتی فزاینده در شبه جزیره کره تمرکز کند.

در این گزارش هشدار داده شد: “در طول چهار تا شش سال آینده، پیونگ یانگ از یک نیروی هسته‌ای با اندازه، تنوع، پایداری، و بقای کافی برخوردار خواهد بود تا با در خطر نگاه داشتن پایگاه‌ها‌ی کلیدی و بالا بردن این خطر برای متحدان، وضعیت نظامی منطقه ای و برنامه‌ها‌ی جنگی ما [ایالات متحده] را ناتوان کند”.

“جدید ترین برآوردهای منابع غیرمحرمانه حاکی از آن است که امکان دارد کره شمالی هم اکنون از مواد شکافت‌پذیر کافی برای ساخت بین 13 تا 21 سلاح هسته‌ای برخوردار باشد؛ این کشور تا سال 2020 می‌تواند مواد کافی برای ساخت 50 تا 100 سلاح هسته‌ای داشته باشد. جمهوری دموکراتیک خلق کره یا کره شمالی در حال حاضر می‌تواند سلاح‌ها‌ی هسته‌ای را توسط هواپیما یا کشتی و شاید توسط موشک‌ها‌ی بالستیک حمل کند؛ در حال حاضر سرگرم آزمایش موشک‌ها‌ی دارای قابلیت هسته‌ای است که می‌تواند اهداف در آن سوی اقیانوس آرام، از جمله در ایالات متحده قاره ای را تهدید کند”.

“تخمین‌ها‌ی کنونی نشان می‌دهد که تعدادی از این موشک‌ها‌ی دارای کلاهک هسته‌ای – دوربرد، قابل حرکت در جاده و قابل پرتاب از زیردریایی – ممکن است بین سال‌ها‌ی 2020 و 2025 عملیاتی شوند.”

در این گزارش آمده است: «نیروی نظامی هسته‌ای کره شمالی که به 100 سلاح با ابزارهای متعدد برای حمل و پرتاب آن‌ها نزدیک می‌شود، احتمالا تهدید غیرقابل قبولی به امنیت آمریکا و کره جنوبی وارد می‌کند و همچنین تهدیدی جدی در گسترش سلاح‌ها‌ی هسته‌ای خواهد بود.”

این اندیشکده سیاست خارجی تاکید کرد که دولت آینده آمریکا ناگزیر خواهد بود با “پرسش‌ها‌ی سیاسی حساس” از جمله اقداماتی برای متوقف کردن «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی از پیگیری برنامه هسته‌ای خود، مواجه شود. این سوال هم مطرح است که اگر تحریک ادامه یابد، آمریکا باید چه کاری انجام دهد و اگر کره جنوبی یک حمله متقابل را آغاز کند یا شروع به توسعه نیروی هسته‌ای خود کند، چه کار باید کرد.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *