جدیدترین مطالب

عقب‌نشینی نیروهای روسیه از قفقاز جنوبی؛ راهبرد یا تاکتیک؟

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: به دنبال انتشار خبری مبنی بر آنکه کرملین به طور ضمنی تأیید کرد که صلح‌بانان روس از منطقه قره‌باغ عقب می‌کشند و سلاح‌ها و تجهیزات خود را به همراه می‌برند، این پرسش به طور جدی مطرح است که آیا روسیه می‌خواهد منطقه قفقاز جنوبی را به غرب واگذار کند؟

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

افزایش آمار شهدای غزه به 34.622 نفر

وزارت بهداشت غزه امروز (جمعه) در دویست و دهمین روز جنگ از افزایش شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی به این باریکه به ۳۴ هزار و ۶۲۲ نفر خبر داد….

راهپیمایی میلیونی یمنی‌ها در همبستگی با ملت فلسطین در نوار غزه + فیلم

تهران- ایرنا- بزرگترین میدان صنعا بعد از ظهر امروز (جمعه) شاهد حضور میلیون‌ها نفر در راهپیمایی «وفاداری یمن به غزه آزاد» برای حمایت از ملت فلسطین و تأیید آمادگی برای ورود به فاز چهارم تشدید تنش توسط نیروهای مسلح یمن علیه «مثلث تجاوز» بود.

Loading
نتایج نظرسنجی نیویورک تایمز و شبکه خبری سی.بی.اس نشان داد

سرخوردگی آمریکایی ها از رقابت های انتخاباتی

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شوراآنلاین – رسانه ها: نظرسنجی نیویورک تایمز و شبکه خبری سی.بی.اس حاکی از این است که اکثریت قریب به اتفاق رای دهندگان آمریکایی از سیاست‌های کشورشان متنفرند و بسیاری هم نسبت به این مساله تردید دارند که پس از روند زشت کمپین‌های انتخاباتی، کاندیداهای دو حزب دموکراتیک و جمهوری خواه بتوانند کشور را متحد کنند.

نظرسنجی نیویورک تایمز و شبکه خبری سی.بی.اس حاکی از این است که اکثریت قریب به اتفاق رای دهندگان آمریکایی از سیاست‌های کشورشان متنفرند و بسیاری هم نسبت به این مساله تردید دارند که پس از روند زشت کمپین‌های انتخاباتی، کاندیداهای دو حزب دموکراتیک و جمهوری خواه بتوانند کشور را متحد کنند.

به گزارش شبکه خبری سی.ب.اس، در این نظرسنجی همچنین مشخص شد که اکثریت رای دهندگان و شرکت کنندگان گفته‌اند نسبت به این مساله تردید دارند که دونالد ترامپ و هیلاری کلینتون، کاندیداهای دو حزب جمهوری خواه و دموکرات بتوانند با توجه به کمپین‌ها و مناظره‌های زشت انتخاباتی که داشتند، کشور را متحد کنند.

هشت نفر از 10 شرکت کننده در این نظرسنجی گفتند که این کمپین انتخاباتی باعث “سرخوردگی” آنها شده به جای آنکه باعث تهییج آنها شود؛ چون دو طرف یکدیگر را به شدت تهدید می‌کنند. شرکت کنندگان همچنین گفتند که این دو نفر صادقانه رفتار نکرده‌اند.

با این حال در این نظرسنجی هیلاری کلینتون در میان زنان و غیرسفیدپوستان در آمریکا بیشتر محبوب است و میزان حمایت از وی 45 درصد است درحالیکه میزان حمایت‌ها از دونالد ترامپ 42 درصد اعلام شده است. گری جانسون از حزب “لیبرترین” با پنج درصد و جیل استین با 4 درصد در رده‌های سوم و چهارم قرار دارند.

اگر کاندیدای حزب دموکرات‌ها در این انتخاب پیروز شود، با چالش‌هایی نه فقط از جانب حزب بلکه از جانب حامیان ترامپ روبرو می‌شود چراکه آنها نتایج انتخابات را قبول نخواهند داشت.

پس از آنکه ترامپ گفته ممکن است در نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دست برده شود، شش نفر از 10 نفر حامیانش گفته‌اند که اگر وی شکست بخورد، نتایج را می‌پذیرند. همچنین یک چهارم از حامیانش نیز گفتند که اگر هیلاری کلینتون پیروز شود، احتمالا نتایج را نمی‌پذیرند. همچنین 40 درصد از آنها گفتند که نسبت به شمارش دقیق آرای انتخاباتی در آمریکا اعتماد کم دارند یا اعتماد ندارند.

منبع: ایسنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *