جدیدترین مطالب

بامداد بی‌رمق

بامداد بی‌رمق

در شرایطی که موضوع واکنش احتمالی و حمله متقابل اسرائیل به ایران و سناریوهای مختلف آن، نُقل محافل کارشناسی و رسانه‌ای بود، صبح دیروز (جمعه) پدافند هوایی کشور حمله چند ریزپرنده در آسمان اصفهان را خنثی کرد. در همان دقایق اولیه این حمله عنوان شده بود که اهدافی در پایگاه‌های شکاری اصفهان و تبریز مد نظر بوده‌اند، اما ایسنا می‌گوید که اخبار غیررسمی در رابطه با حمله موشکی یا پهپادی، تأیید نمی‌شود. شبکه خبری المیادین هم به نقل از منابع ایرانی تصریح کرد که هیچ تهاجم خارجی علیه ایران صورت نگرفته است.

ریزپرنده‌های ساقط شده هیچ خسارتی برجا نگذاشتند

وزیر امور خارجه در واکنش به ساقط شدن چند ریزپرنده توسط پدافند کشورمان در اصفهان گفت: حامیان رسانه‌ای رژیم صهیونیستی در تلاشی مذبوحانه سعی داشتند از شکست مجددشان، پیروزی بسازند و این موضوع را بزرگ‌نمایی کنند.

عضویت فلسطین در سازمان ملل مانع آزادی اسرائیل برای کشتار است

کارشناسان روابط بین الملل می‌گویند: اسراییلی‌ها با هرگونه هویت یابی دولت فلسطینی مخالفند، زیرا امروز از آزادی عمل برای کشتن، تخریب و نابودکردن برخوردارند در حالیکه اگر فلسطین عضو سازمان ملل شود در آن شرایط هرگونه اقدام تهاجمی اسراییل می‌تواند آثار و پیامد‌های پرمخاطره‌ای را بوجود بیاورد.

گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در مسکو

مراسم گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور سفرا و شخصیت‌های سیاسی بیش از ۸۰ کشور جهان و نیز مقامات بلندپایه دفاعی و مدیران اندیشکده‌های راهبردی روسیه در مسکو برگزار شد.

Loading

أحدث المقالات

چرایی سنگ‌اندازی واشنگتن در مسیر عضویت فلسطین در سازمان ملل/ وتوی آمریکا چه معنایی داشت؟

آمریکا هرچند بعد از دهه ۹۰ همزمان با سلسله مذاکرات بین اعراب و اسرائیل تلاش کرده بود که خود را به عنوان میانجی صادق معرفی کند اما امروز کاملا روشن است که از یک طرف نه کشورهای عربی و فلسطین این موضع آمریکا را قبول کرده اند و نه آمریکا بنا دارد تا این نقش به اصطلاح میانجیگرانه را بدون اطمینان از جلب نظر اسرائیل انجام دهد. بنابر این سیاست امریکائی ها در قبال طرح دو کشوری و مبنای این کشور در پیگیری این طرح بدون توجه به تفسیر اسرائیل از این مسئله نیست.

امیرعبداللهیان: رویکردهای سیاست زده و غلط باعث بی نتیجه بودن تلاش‌ها در غزه شده است + فیلم

نیویورک – ایرنا- حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجاه ایران در دیدار با رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ گفت: متأسفانه رویکردهای سیاست‌زده، دوگانه و غلط تاکنون باعث شده است تلاش‌های سیاسی برای پایان بحران غزه بی‌نتیجه باقی بماند.

امیرعبداللهیان: رویکردهای سیاست زده و غلط باعث بی نتیجه بودن تلاش‌ها در غزه شده است + فیلم

نیویورک – ایرنا- حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجاه ایران در دیدار با رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ گفت: متأسفانه رویکردهای سیاست‌زده، دوگانه و غلط تاکنون باعث شده است تلاش‌های سیاسی برای پایان بحران غزه بی‌نتیجه باقی بماند.

Loading
نتایج نظرسنجی نیویورک تایمز و شبکه خبری سی.بی.اس نشان داد

سرخوردگی آمریکایی ها از رقابت های انتخاباتی

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شوراآنلاین – رسانه ها: نظرسنجی نیویورک تایمز و شبکه خبری سی.بی.اس حاکی از این است که اکثریت قریب به اتفاق رای دهندگان آمریکایی از سیاست‌های کشورشان متنفرند و بسیاری هم نسبت به این مساله تردید دارند که پس از روند زشت کمپین‌های انتخاباتی، کاندیداهای دو حزب دموکراتیک و جمهوری خواه بتوانند کشور را متحد کنند.

نظرسنجی نیویورک تایمز و شبکه خبری سی.بی.اس حاکی از این است که اکثریت قریب به اتفاق رای دهندگان آمریکایی از سیاست‌های کشورشان متنفرند و بسیاری هم نسبت به این مساله تردید دارند که پس از روند زشت کمپین‌های انتخاباتی، کاندیداهای دو حزب دموکراتیک و جمهوری خواه بتوانند کشور را متحد کنند.

به گزارش شبکه خبری سی.ب.اس، در این نظرسنجی همچنین مشخص شد که اکثریت رای دهندگان و شرکت کنندگان گفته‌اند نسبت به این مساله تردید دارند که دونالد ترامپ و هیلاری کلینتون، کاندیداهای دو حزب جمهوری خواه و دموکرات بتوانند با توجه به کمپین‌ها و مناظره‌های زشت انتخاباتی که داشتند، کشور را متحد کنند.

هشت نفر از 10 شرکت کننده در این نظرسنجی گفتند که این کمپین انتخاباتی باعث “سرخوردگی” آنها شده به جای آنکه باعث تهییج آنها شود؛ چون دو طرف یکدیگر را به شدت تهدید می‌کنند. شرکت کنندگان همچنین گفتند که این دو نفر صادقانه رفتار نکرده‌اند.

با این حال در این نظرسنجی هیلاری کلینتون در میان زنان و غیرسفیدپوستان در آمریکا بیشتر محبوب است و میزان حمایت از وی 45 درصد است درحالیکه میزان حمایت‌ها از دونالد ترامپ 42 درصد اعلام شده است. گری جانسون از حزب “لیبرترین” با پنج درصد و جیل استین با 4 درصد در رده‌های سوم و چهارم قرار دارند.

اگر کاندیدای حزب دموکرات‌ها در این انتخاب پیروز شود، با چالش‌هایی نه فقط از جانب حزب بلکه از جانب حامیان ترامپ روبرو می‌شود چراکه آنها نتایج انتخابات را قبول نخواهند داشت.

پس از آنکه ترامپ گفته ممکن است در نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دست برده شود، شش نفر از 10 نفر حامیانش گفته‌اند که اگر وی شکست بخورد، نتایج را می‌پذیرند. همچنین یک چهارم از حامیانش نیز گفتند که اگر هیلاری کلینتون پیروز شود، احتمالا نتایج را نمی‌پذیرند. همچنین 40 درصد از آنها گفتند که نسبت به شمارش دقیق آرای انتخاباتی در آمریکا اعتماد کم دارند یا اعتماد ندارند.

منبع: ایسنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *