جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

تهران-ایرنا-منابع خبری بامداد چهارشنبه گزارش دادند که رژیم صهیونیستی در ادامه نقض حریم هوایی لبنان، به جنوب این کشور حمله کرده است.

پشت‌پرده استعفای مقام‌های نظامی-اطلاعاتی صهیونیست‌ها

«استعفای رئیس بخش اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل و همچنین فرمانده منطقه مرکزی ارتش رژیم اشغالگر قدس به همراه تنی چند از دیگر فرماندهان میدانی صهیونیست ها، نشان می دهد که رجزخوانی های مقام های ارشد اسرائیلی در بحبوحه جنگ غزه، نه از موضع قدرت بلکه برای لاپوشانی ضعف های این رژیم است.»

پشت‌پرده استعفای مقام‌های نظامی-اطلاعاتی صهیونیست‌ها

«استعفای رئیس بخش اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل و همچنین فرمانده منطقه مرکزی ارتش رژیم اشغالگر قدس به همراه تنی چند از دیگر فرماندهان میدانی صهیونیست ها، نشان می دهد که رجزخوانی های مقام های ارشد اسرائیلی در بحبوحه جنگ غزه، نه از موضع قدرت بلکه برای لاپوشانی ضعف های این رژیم است.»

Loading
پیامدهای افزایش تنش در شبه جزیره کره

کره جنوبی؛ خیز مطالبه تسلیحات هسته ای

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شوراآنلاین- ترجمه:اکثریت حزب حاکم در پارلمان کره جنوبی اخیرا مطالبات برای استقرار مجدد سلاح هسته ای تاکتیکی آمریکا در خاک کره جنوبی را افزایش داده و درراستای این اقدام گروهی از کارشناسان امنیتی و هسته‌ای در سئول هم اتاق فکری را برای بررسی راه‌های مسلح ساختن کره جنوبی به تسلیحات هسته‌ای تشکیل دادند.

یک گروه از کارشناسان امنیتی و هسته‌ای در سئول اخیراً اتاق فکری را برای بررسی راه‌های مسلح ساختن کره جنوبی به تسلیحات هسته‌ای تشکیل دادند.

خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی با اعلام این خبر افزود، در همین حال اکثریت حزب حاکم در پارلمان این کشور درخواست ها و مطالبات برای استقرار مجدد سلاح هسته ای تاکتیکی آمریکا در خاک کره جنوبی و نهایتاً توسعه مستقل سلاح هسته ای در پاسخ به آزمایش‌های هسته ای مکرر کره شمالی  را مجددا مطرح کردند.

یک کارشناس مسائل کره شمالی در موسسه سجونگ Sejomg)) کره جنوبی گفت: گروه تحقیق هسته ای کره جنوبی متشکل از 10 متخصص مسائل کره شمالی، امنیتی و هسته ای است که در اوایل سپتامبر 2016 در سئول رسماً آغاز بکار کرد. اعضای این اتاق فکر در نظر دارند بحث و بررسی های عمیقی درخصوص چگونگی توسعه مستقل سلاح هسته ای توسط کره جنوبی و یافتن زمینه مشترک و تبادل اطلاعات در این حوزه انجام دهند.

گروه یادشده اولین اتاق فکر شناخته شده کره جنوبی در زمینه تسلیحات هسته ای است که تاسیس این گروه در بحبوبه تشدید تهدیدهای موشکی و هسته ای کره شمالی صورت گرفته است.

کارشناسان مسائل امنیتی و هسته ای کره جنوبی بر این نظرند که انجام آزمایشات هسته ای مکرر توسط کره شمالی را باید بیش از گذشته جدی گرفت و شرایط برای توسعه تسلیحات هسته ای توسط سئول فراهم شود.

در ماههای اخیر کره شمالی پنجمین آزمایش هسته ای را انجام داد که تنها هشت ماه پس از چهارمین آزمایش هسته ای این کشور در ژانویه 2016 بود.

آغاز فعالیت اتاق فکر کره جنوبی برای توسعه تسلیحات هسته ای با افزایش درخواست ها و مطالبات برای برنامه هسته ای مستقل کره جنوبی در برابر افزایش تهدیدهای هسته ای کره شمالی مصادف شد.

یک عضو حزب حاکم کره جنوبی(حزب سائه نوری) در بیانیه ای اعلام کرد که بعد از آزمایشات هسته ای اخیر توسط کره شمالی تنها تسلیحات هسته ای می تواند بازدارندگی موثر در مقابل سلاح هسته ای باشد. وی از دولت خواست تا توسعه تسلیحات هسته ای مستقل را به پیش ببرد. رئیس سابق حزب سائه نوری و رئیس سابق سیاستگذاری حزب مذکور از موضع عضو حزب حاکم کره جنوبی حمایت کردند.

این درحالیست که یک مقام رسمی دولت کره جنوبی هرگونه حرکت به سمت توسعه تسلیحات هسته ای را تکذیب و بر موضع کشورش درخصوص خلع سلاح هسته‌ای شبه جزیره کره تاکید مجدد کرد. مقامات دولت کره جنوبی می گویند تلاش سئول برای توسعه تسلیحات هسته ای نقض آشکار معاهده منع گسترش و تکثیر سلاح هسته ای بشمار می رود که می تواند منجر به تحریم های بین المللی و آسیب رساندن به معاهده دفاعی آمریکا – کره جنوبی شود. بعلاوه، این امر همچنین زمینه ها و شرایط را برای مطالبات و درخواست ها جهت خلع سلاح هسته‌ای کره شمالی را تضعیف خواهد ساخت.  

برخی کارشناسان ادعا کردند که راه میانه مقابله با تهدید هسته ای کره شمالی و ایجاد بازدارندگی در مقابل این کشور  استقرار مجدد سلاح هسته ای تاکتیکی آمریکا در خاک کره جنوبی می باشد.

لازم بذکر است تمام سلاح هسته ای تاکتیکی آمریکا در یک توافق و اعلامیه رسمی بین سئول – پیونگ یانگ در سال 1992 از خاک کره جنوبی جمع آوری شد. این اعلامیه مشترک با هدف خلع سلاح هسته ای و عاری سازی شبه جزیره کره از تسلیحات اتمی امضا شد.  

یک کارشناس مسائل نظامی می گوید استقرار تسلیحات هسته ای تاکتیکی آمریکا در خاک کره جنوبی می تواند تاثیر قابل توجهی در کوتاهتر ساختن زمان پاسخ و واکنش(بعد از حمله و ضربه اول) و نیز این مفهوم سمبلیک را بهمراه داشته باشد که هر حمله هسته ای با تسلیحات اتمی پاسخ داده خواهد شد.

ناگفته نماند ظرفیت ها و توانایی های هسته ای کره شمالی درخواست ها و تقاضاها در میان محافظه‌کاران کره جنوبی برای توسعه تسلیحات هسته ای مستقل برای مقابله با برنامه هسته‌ای کره شمالی را نیز افزایش داده است.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *