جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

ضیافت شرم

به گزارش کمیته حمایت از خبرنگاران، سال جاری میلادی مرگبارترین سال برای خبرنگاران در یک دهه گذشته بوده است.

ضیافت شرم

به گزارش کمیته حمایت از خبرنگاران، سال جاری میلادی مرگبارترین سال برای خبرنگاران در یک دهه گذشته بوده است.

نصف شدن درآمد مصر از کانال سوئز

در ژانویه گذشته تعداد کشتی‌هایی که از کانال سوئز عبور کردند به ۵۴۴ فروند رسید، در حالی که این تعداد در ژانویه سال ۲۰۲۳ بیش از ۷۷۰ فروند بود.

نصف شدن درآمد مصر از کانال سوئز

در ژانویه گذشته تعداد کشتی‌هایی که از کانال سوئز عبور کردند به ۵۴۴ فروند رسید، در حالی که این تعداد در ژانویه سال ۲۰۲۳ بیش از ۷۷۰ فروند بود.

Loading

ایران محاسبات دشمنانش را برهم زده است

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:وبگاه آمریکایی نوشت: ایران که با چالش دفع نیروهای دشمن مواجه بوده موفق شده محاسبات دشمنان را با توسعه و بکارگیری قابلیت های نامتقارن و ادغام آن با نیروهای کلاسیکش برهم زند.

وبگاه آمریکایی «وار ایز بورینگ» در تحلیلی پیرامون نبردهای نامتقارن و الگوگیری کشورهای مختلف،به منازعه تایوان با همسایگانش می پردازد.

این وبگاه در تحلیل خود با مثال زدن از «ایران» به عنوان یکی از الگوهای نبردهای نامتقارن نوشت: تایوان باید به خوبی مدل نبرد نامتقارن ایران برابر آمریکا را مطالعه کند.

بر اساس این گزارش، ایران نیز که با چالش دفع نیروهای آمریکا مواجه است ،موفق شده محاسبات ابتدایی ارتش های آمریکا و کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس را با توسعه و بکارگیری قابلیت های نامتقارن و ادغام آن با نیروهای کلاسیکش برهم زند.

ایران با بکارگیری انبوه قایق های تندروی مجهز به موشک های ضد کشتی و اژدر و ترکیب با پهپادهای ارزان قیمت دسترسی ناوگان دریایی آمریکا به خلیج فارس و دریای عمان  را دشوار ساخته و حتی سامانه دفاع هوایی یک مهاجم را درهم شکند. این کشور همچنین بر توسعه قابلیت های مین های دریایی و سرعت توسعه  آن تمرکز کرده است.

بر این اساس ،سامانه موشکی سطح به دریای ایران متحرک و دارای بردهای متفاوت بوده و با بهبود قدرت هدف گیری، آن ها کشنده تر و شناسایی و انهدامشان دشوار شده است.

موشک های برد کوتاه بالستیک ایران نیز با استتار می توانند با دقت به نیروهای آمریکا مستقر در بنادر و پایگاه های هوایی شرکایش ضربه بزنند و مانع وقوع سناریوی سال 2002 تا 2003 که منجربه  حمله به عراق شد، شوند.

این وبگاه نوشت: ایران بر سامانه دفاع موشکی نستا ارزان «اس -300 » که راهبرد مکمل نبردهای نامتقارن است نیز سرمایه گذاری کرده است. راهبرد بازدارندگی ایران در پی ایجاد  نوعی وضعیت مبهم است به  طوری که برنامه ریزان و سیاستگذاران آمریکا از بکارگیری موفقیت آمیز نیروهای خود علیه این کشور در شک و تردید قرار گیرند. این راهبرد موجب شده تا آمریکا و شرکایش در درگیری محتمل با ایران در منطقه بازنگری کنند.

در انتهای این مطلب آمده است: تاکنون راهبرد ایرانیان به عنوان یک نیروی بازدارنده به ویژه از دریا و یا آسمان به طور قابل توجهی موثر بوده است.الگوی ایران در نبردهای نامتقارن درس های خاص برای تایوان دارد

منبع:دیپلماسی ایرانی

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *