جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

ببینید | نمایش تسلیحات غنیمتی روس‌ها در «پارک پیروزی»

روسیه، تانک‌ها و تسلیحات غرب را که از نیروهای اوکراینی به غنیمت گرفته است، در «پارک پیروزی» واقع در مسکو به نمایش گذاشته و قرار است این نمایشگاه از تاریخ اول ماه مه (۱۲ اردیبهشت) برای عموم افتتاح شود./همشهری آنلاین

حادثه تیراندازی در ایالت کارولینا در آمریکا؛ سه افسر پلیس جان باختند + فیلم

تهران- ایرنا- جانی جنینگز رئیس اداره پلیس شهر شالوت در ایالت کارولینای شمالی آمریکا عصر دوشنبه (به وقت محلی) در بیانیه‌ای اعلام کرد که سه افسر پلیس این اداره در جریان یک حادثه تیراندازی هدف اصابت گلوله قرار گرفته و جان خود را از دست دادند.

تهدید دادگاه لاهه از سوی برخی از اعضای کنگره آمریکا

در حالی که گمانه‌زنی‌ها درباره تحت تعقیب قرار گرفتن مقامات سیاسی و نظامی ارشد رژیم صهیونیستی به دلیل نسل کشی در غزه توسط دیوان بین‌المللی دادگستری (لاهه) افزایش یافته، برخی از اعضای کنگره آمریکا  این دادگاه را تهدید به اقدام انتقام‌جویانه کردند.

دانشگاه کلمبیای آمریکا تعلیق دانشجویان حامی فلسطین را از تحصیل آغاز کرد + فیلم

نیویورک – ایرنا- دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا پس از هشدار به دانشجویان برای پایان دادن به تجمعات حامی فلسطین و نیز جمع کردن چادرهای خود و مقاومت و اصرار دانشجویان بر خواسته های ضد اسرائیلی خود، تعلیق آنان را از ادامه تحصیل آغاز کرد.

Loading
دکتر خرازی در همایش «مکتب شهید سلیمانی و نظم جدید جهانی»:

شهید سلیمانی یک اسوه و جمع اضداد بود/ شهید سلیمانی شخصیتی مشابه شخصیت سید مقاومت داشت

شورای راهبردی آنلاین: رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با توصیف ابعادی از شخصیت شهید سلیمانی تاکید کرد: به یک بیان، شهید قاسم سلیمانی جمع اضداد بود؛ او هم دیپلمات بود، هم نظامی، او هم رسانه¬ای و فرهنگی بود‌ و هم اقتصادی.

دکتر سیدکمال خرازی امروز در همایش «مکتب شهید سلیمانی و نظم جدید جهانی» با بیان اینکه سردار سلیمانی با روحیه­ای بالا مرد میدان جنگ بود و از خطر هراس نداشت، گفت: با وجود این‌ وقتی می‌دید به کسی ظلم می­شود بی­قرار می­شد. چون او پیرو علی (ع) بود که در میدان جنگ همتا نداشت، ولی وقتی دید به یک زن غیرمسلمان ظلم شده و گوشواره از گوش او برگرفته­اند، به شدت بیمار شد.

وی در بیان خاطره‌ای درباره شهید سلیمانی گفت: در جنگ داخلی افغانستان میان جبهه شمال و طالبان ما حامی جبهه شمال بودیم و احمد شاه مسعود اصرار داشت که ایران با اعزام نیرو به آزادسازی هرات کمک کند. در جلسه شورای عالی امنیت ملی بحث شدیدی در گرفت که آیا به مصلحت کشور است که ما وارد خاک افغانستان شویم یا خیر و شهید سلیمانی از مدافعان سرسخت ورود ما به افغانستان بود. بنده به عنوان وزیر امور خارجه مخالف این پیشنهاد بودم. در میانه این بحث، آقای حجازی از طرف رهبری پیام آورد که «شما اگر حتی هرات را هم آزاد کنید، این‌ها ممکن است نتوانند آنرا نگه دارند و من نمی‌توانم بپذیرم خون جوانان ایرانی در این راه ریخته شود.» شهید سلیمانی با دریافت این پیام، آن را بی چون و چرا پذیرفت. البته رهبری فرموده بودند که حتما به احمد شاه مسعود کمک شود تا او بتواند هرات را آزاد کند.

دکتر خرازی در بیان خاطره دیگری برای شناخت بیشتر از شخصیت شهید سلیمانی گفت: زمانی که وزیر امور خارجه بودم، شهید سلیمانی فرمانده میدان بود و من فرمانده دیپلماسی. طبیعتا اگر دو فرمانده ارتباط نزدیکی با هم نداشته باشند، اختلاف نظر پیدا می‌کنند. خدمت حضرت آقا عرض کردم که لازم است دایما بین من و ایشان هماهنگی وجود داشته باشد تا ایشان در میدان عمل کند و من در عرصه دیپلماسی از اقدامات او دفاع کنم. حضرت آقا به ایشان ابلاغ کردند که «باید مسائل جبهه را با فلانی هماهنگ کنی.» ایشان از آن به بعد هر هفته با من جلسه داشت و مسائل را هماهنگ می‌کردیم.

رئیس شورا گفت سراغ ندارم که ادعا یا وعده­ای از شهید سلیمانی شنیده باشم، اما عملی نشده باشد. برخی مسئولان معمولا وعده‌های بسیار می‌دهند که الزاما عملی نمی شود و این البته کار خطایی است، زیرا انسان باید زمانی وعده دهد که مطمئن باشد به موقع می‌تواند آن را انجام دهد. شهید سلیمانی تنها یک ادعا کرد و آن این بود که تا سه ماه دیگر اثری از حکومت داعش در کره خاکی نخواهد بود و این وعده به موقع عملی شد.

وی با تاکید بر اینکه «شهید سلیمانی جمع اضداد بود؛ هم دیپلمات بود، هم نظامی»، افزود: او نقش بالایی در صحنه دیپلماسی ایفا کرد. ارتباطی که او با مسئولان کشورهای مختلف داشت، شخص دیگری نداشت. او بود که پوتین را قانع کرد با ورود به سوریه و تامین پوشش هوائی از جنگ ارتش سوریه علیه گروههای تروریستی حمایت کند. در سوریه، لبنان و عراق با مسئولان عالی این کشورها دایما در تماس بود. کاری که او در قضیه همه پرسی اقلیم کردستان کرد، کاری بس بزرگ بود، او توانست با حرکت به موقع خود جلوی این همه پرسی و جدایی اقلیم را  بگیرد.

دکتر خرازی با توصیف اخلاص شهید سلیمانی، تاکید کرد: از نشانه‌های این اخلاص به دور بودن او از هرگونه جاه طلبی بود، به طوری که اگر شهید سلیمانی در زمان حیاتش برای ریاست جمهوری نامزد می‌شد قطعا انتخاب می‌شد؛ چون مردم او را قبول داشتند. اما او خود را فقط رزمنده‌ای می‌دانست که باید در میدان جنگ از کشور دفاع کند و هیچگاه دنبال نام و نشان نبود.

دکتر خرازی در بخش پایانی سخنانش گفت: ما شباهت بسیار زیادی بین شخصیت شهید سلیمانی و شخصیت سید مقاومت، سیدحسن نصرالله می‌بینیم.

رئیس شورا گفت: شهید سلیمانی وظیفه‌اش را انجام داد و از میان ما رفت. ما در درجه اول باید چنین شهید بزرگواری را به درستی بشناسیم که چه بود، چه کرد و چرا اسوه شد. در راه او گام برداریم و جوانان را آن طور تربیت کنیم که همچون او فرد بزرگی برای کشورشان شوند.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *