جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

افشای هراس صهیونیست ها از واقعیت های جنگ غزه

«آمریکایی ها به صهیونیست ها توصیه کرده اند که بهتر است جنگ غزه را هر چه سریعتر خاتمه داده و ادعای پیروزی کنند و در عوض، ترور هدفمند رهبران حماس را در دستورکار قرار دهند.»

Loading
18شهریورماه 1396

رسانه ها ؛ واکنش رهبر بوداییان به نسل کشی مسلمانان میانمار و…

۱۳۹۶/۰۶/۱۸ | رصد

شورای راهبردی آنلاین: واکنش دالایی لاما به نسل کشی مسلمانان روهینگیا، گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر با ولیعهد عربستان پس از آغاز بحران، درخواست آمریکا از شورای امنیت برای تشدید تحریم کره شمالی، سفر دبیرکل اتحادیه عرب به بغداد و بررسی همه‌پرسی کردستان، دیدار دیپلمات‌های ارشد روسی و آمریکایی ، سفر «اسماعیل هنیه» به قاهره، مخالفت فرانسه با مذاکره مجدد بر سر برجام ، راهبرد جدید آمریکا در قبال توافق هسته‌ای، نقشه روسیه و چین برای حل مساله شبه جزیره کره ، سفر وزیر خارجه ژاپن به خاورمیانه، تاکید اردوغان به اهمیت فرآیند مذاکرات آستانه برای سوریه و رزمایش مشترک چین و پاکستان ازمهم‌ترین خبرهای روابط خارجی بود که در رسانه ها بازتاب یافت. در ادامه گزیده ای از آنها را مرور می کنیم.

شبکه الکوثر:  رهبر در تبعید بوداییان تبت مدعی شد بودا به پناهندگان کمک می کند! به گزارش الکوثر، «دالایی لاما»، هنگام ورود به فرودگاه «کانگرا» در ایالت مرزی «هیماچال پرادش» در شمال هند ضمن ابراز تاسف از وضعیت مسلمانان روهینگیا گفت : بر این باورم که در چنین شرایطی بودا دست همکاری را دراز کند و بدون شک به آن مسلمانان فقیر کمک می کند!

دویچه وله:  سه ماه پس از آغاز تحریم‌های چهار کشور عربستان، مصر، بحرین و امارات علیه قطر، شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر، در تماس تلفنی با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان آمادگی خود را برای مذاکره با کشورهای تحریم‌کننده اعلام کرد. مقا‌م‌های عربستان ازاین پیشنهاد استقبال کردند، اما ساعتی بعد هرگونه تماس و مذاکره با قطر به صدور بیانیه‌ و اعلام موضوع رسمی از سوی این کشور موکول شد.

دویچه وله: ایالات متحده آمریکا روز دوشنبه ۱۱ سپتامبر (۲۰ شهریور) به طور رسمی برای رأی‌گیری در شورای امنیت سازمان ملل متحد به منظور وضع تحریم‌های بیشتر علیه کره شمالی درخواست خواهد داد. آمریکا خواستار تحریم نفتی کره شمالی و ممنوعیت صادرات نساجی این کشور است. دولت دونالد ترامپ برای رسیدن به این مقصود به رأی موافق شورای امنیت سازمان ملل متحد نیاز دارد.

خبرگزاری فارس:  دبیرکل اتحادیه عرب امروز در رأس یک هیأت به منظور بررسی تحولات منطقه عازم بغداد شد.به گزارش خبرگزاری فارس، «احمد ابوالغیط» دبیرکل اتحادیه عرب امروز شنبه عازم بغداد شد و قرار است در سفر دو روزه خود با مقامات عراق دیدار و درباره آخرین تحولات منطقه از جمله برگزاری همه‌پرسی در کردستان عراق گفت‌وگو کند.قرار است همه‌پرسی استقلال کردستان روز 25 ماه جاری (3 مهر) برگزار شود و به همین منظور تبلیغات رسمی این همه‌پرسی از سه‌شنبه گذشته آغاز شده است.

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا):  با وجود افزایش تنش‌ها میان واشنگتن و مسکو، نمایندگان ارشد آمریکا و روسیه در طول چند روز آینده در فنلاند دیدار و گفت‌وگو می‌کنند.به گزارش ایسنا،  سومین مقام وزارت خارجه آمریکا، توماس شنون، معاون امور سیاسی وزارت خارجه این کشور با سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه، در فنلاند دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.شنون و ریابکوف تاکنون چند دور از این مذاکرات را برگزار کرده‌اند.

خبرگزاری مهر:   منابع رسانه ای از سفر «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس در رأس هیأتی بلندپایه به قاهره خبر می دهند.به گزارش خبرگزاری مهر ،  سفر اسماعیل هنیه به قاهره از طریق گذرگاه رفح صورت می گیرد. در این سفر، هیأتی بلندپایه از حماس، هنیه را همراهی می کنند.

خبرگزاری صدا و سیما:  ینس استولتنبرگ ، دبیرکل ناتو گفت:  «شرایط جهان غیرقابل پیش بینی تر و دشوارتر شده است زیرا ما همزمان با چالش های متعددی مواجه هستیم.» وی افزود: جهان امروز خطرناک تر شده است . دبیرکل ناتو گفت جهان به خطرناک ترین وضع خود در یک نسل گذشته رسیده است.

خبرگزاری صدا و سیما:   ژرار آرو» سفیر فرانسه در آمریکا گفت :هیچ گونه ازسرگیری (مذاکرات بر سر برجام) در کار نیست. همین و بس. متن (توافق) به همین شکل موجود باید از سوی همه طرف‌ها اجرا شود. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، «ژرار آرو» سفیر فرانسه در آمریکا با ارسال پیامی در صفحه کاربری خود در پایگاه اینترنتی توئیتر نوشت: «فرانسه از هر گونه بازگشایی (مذاکرات بر سر) برنامه جامع اقدام مشترک که باید به همین شکل موجود اجرا شود، حمایت نمی کند».

العالم فارسی:  دولت آمریکا یک راهبرد جدید در قبال توافق هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ تدوین کرده که منتظر تایید رئیس‌ جمهور این کشور است. شبکه بلومبرگ در گزارشی به نقل از مقامات آمریکایی مدعی شد: از زمانی که دونالد ترامپ ریاست جمهوری آمریکا را به دست گرفت، متحدان اروپایی‌اش نگران بودند که وی به وعده انتخاباتی‌اش عمل و آمریک راا از توافق هسته‌ای با ایران خارج کند اما مشاوران امنیت ملی ترامپ نظر دیگری دارند.مقامات آمریکایی مدعی‌ شدند که یک راهبرد جدید در خصوص توافق هسته‌ای تدوین شده که منتظر تایید رئیس‌ جمهور  است. این طرح به جای نابود کردن توافق هسته‌ای، آن را تقویت می‌کند.

رادیوچین: ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد: نقشه ارایه شده روسیه و چین بهترین راه حل کنونی مساله شبه جزیره کره شمالی است. وی عملکرد نظام‌گرایانه کشورها به بهانه تضمین امنیت خود در منطقه را خطرناک خواند و تاکید کرد: رقابت تسلیحاتی در منطقه به طور اجتناب‌ناپذیر به درگیری پردامنه نظامی تبدیل خواهد شد.

خبرگزاری ان. اچ.کی ژاپن:   کره شمالی، روز شنبه شصت و نهمین سالگرد بنیان گذاری این کشور را جشن گرفت. رسانه دولتی این کشور، بر پیشرفت ها در توسعه موشکی و هسته ای و همچینن موضع جنگ طلبانه این کشور علیه دولت امریکا تاکید کرد. تلویزیون دولتی کره شمالی زودتر از وقت معمول برنامه های خود را آغاز کرد و فیلمهای مستند درباره کیم ایل سونگ، بنیان گذار فقید کره شمالی و کیم جونگ ایل، رهبر پیشین این کشور نشان داد.

خبرگزاری ان. اچ.کی ژاپن:  تارو کونو، وزیر خارجه ژاپن، در حال دیدار از خاورمیانه است تا از پنج کشور بخواهد که شمار کارگران از کره شمالی در کشورهای خود را کاهش دهند. چنین اقدامی فشار بر کره شمالی را افزایش می دهد.کونو به منظور ملاقات با مقام های دولتی مهم قطر، اردن، کویت، عربستان سعودی و مصر روز جمعه ژاپن را ترک کرد. این نخستین دیدار وی از این کشورها از زمان تصدی این سمت است.

تی .آر.تی ترکیه:  رئیس جمهور ترکیه فرآیند مذاکرات آستانه درباره سوریه را بسیار مهم دانست و گفت تلاشهای مقدماتی در این زمینه انجام گرفته و امیدواریم دور نهایی این مذاکرات نیز برگزار شود . رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه طی سخنانی در جمع خبرنگاران پیش از دیدار دوجانبه با نورسلطان نظربایف، همتای قزاق خود در این کشور، فرایند مذاکرات آستانه برای توقف درگیری ها در سوریه را بسیار مهم ارزیابی کرد.

پارس تودی:   همزمان با سفر «خواجه محمد آصف» وزیر امور خارجه پاکستان به چین،نیروی هوایی دو کشور رزمایش مشترک هوایی – آموزشی خود را در چین آغاز کردند. چین در این رزمایش مشترک از جنگنده های «جی-11»، بمب افکن های «جی اچ-7»، هواپیماهای نظامی «کی جی-200 آواکس» و سامانه های موشکی زمین به هوا و رادار استفاده می کند. برگزاری این رزمایش مشترک، برای چین و پاکستان از اهمیت زیادی برخورداراست. زیرا هر دو کشور اخیرا روابطشان با امریکا متشنج شده و به دنبال قدرت نمایی در برابر این کشور هستند.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *