جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

اظهارات تازه علی‌اف درباره روند علامت‌گذاری مرزها بین ارمنستان و آذربایجان

رئیس جمهور آذربایجان در گفت‌وگویی با وزیر امور خارجه آمریکا از پیشرفت در روند تعیین حدود مرزهای این کشور با ارمنستان خبر داده و گفت که دولتش از تلاش برای مذاکرات در راستای یک معاهده صلح با این کشور همسایه خود فروگذار نخواهد کرد.

خیزش دانشجویی در آمریکا؛ سرکوب در کشور مدعی دموکراسی

صحنه‌های سرکوب وحشیانه دانشجویان نخبه آمریکایی در خیابان‌ها و دانشگاه‌‌های این کشور که در اعتراضاتی مسالمت‌آمیز تنها خواستار توقف ظلم و توحش علیه مردم بی‌دفاع فلسطین هستند، حقیقت بزرگی را برای کسانی که شعار دموکراسی آمریکا را باور داشتند روشن کرد.

Loading

درخواست معنادار کردهای سوریه از ارتش

۱۳۹۶/۱۱/۲۴ | گفتگو

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها: فرمانده یگان‌های مدافع خلق کرد احتمال ورود ارتش سوریه به عفرین برای کمک به گروه‌های کرد در مقابله با حمله ترکیه به این منطقه را بعید ندانست و تاکید کرد، آمریکا هیچ‌گونه حمایت نظامی از یگان‌های کرد نداشته است. وی روسیه را به هماهنگی گسترده با ترکیه و باز کردن حریم هوایی سوریه برای جنگنده‌های آن متهم کرد.

سیبان حمو، فرمانده کل یگان‌های مدافع خلق کرد در گفت‌وگویی با خبرگزاری فرانسه در پاسخ به این سوال که آیا این یگان‌ها با ورود نیروهای ارتش سوریه به عفرین موافقت خواهند کرد یا نه، گفت: ما هیچ مشکلی با ورود نیروهای ارتش سوریه به عفرین برای دفاع از این منطقه و مرزهای آن در مقابل نیروهای اشغالگر ترکیه نداریم.

حمو گفت: دولت دمشق همواره تاکید دارد که عفرین بخشی از خاک سوریه است و ما نیز همواره می‌گوییم، اگر عفرین بخشی از سوریه است پس دولت باید به مسؤولیت خود در قبال آن عمل کند.

وی افزود: گروه‌های کرد مناطق تحت کنترل خود را بخشی از خاک سوریه می‌دانند.

فرمانده کل یگان‌های مدافع خلق کرد با اشاره به اینکه تا این لحظه هیچ‌گونه گامی عملی از سوی دولت دمشق در برابر ترکیه در عفرین انجام نشده،‌ تاکید کرد،‌ هماهنگی محدودی با مسؤولان دمشق برای سهولت بخشیدن به ارسال‌ کمک‌های بشردوستانه به عفرین داریم.

وی در ادامه غرب را به حمایت از عفرین دعوت کرد و گفت: پس از آنکه یگان‌های مدافع خلق کرد به نیابت از کل کشورهای جهان علیه تروریسم داعش مبارزه کردند،‌ اروپا و کشورهای غربی حق ندارند تنها در برابر اقدامات ترکیه در عفرین همچون تماشاچی بنشینند.

گروه‌های کرد ساکن عفرین پیشتر در پی آغاز عملیات “شاخه زیتون” ترکیه به این منطقه از دمشق خواسته بودند برای حمایت از این منطقه وارد عمل شده و نیروهای خود را در مرز با ترکیه مستقر کنند.

حمو در کنفرانس مطبوعاتی که در شهر عفرین واقع در حومه شمالی حلب برگزار شد، گفت: آمریکایی‌ها از عفرین هیچ‌گونه حمایت تسلیحاتی نکردند و حتی یک گلوله به ما ندادند و ما در حال خرید اسلحه از گروه‌های پیرامون خود در ادلب و اعزاز هستیم و با امکانات خودمان از بازار سیاه اسلحه تهیه کرده‌ایم و حضور آمریکایی‌ها در شمال سوریه برای حفظ ثبات کشور و انتقال سیاسی است.

وی در ادامه این کنفرانس روسیه را متهم کرد که حریم هوایی را برای ارتش ترکیه جهت بمباران عفرین گشوده است و تبادل اطلاعاتی میان ارتش روسیه، ترکیه و منافع مشترکی میان آن دو وجود دارند.

حمو در ادامه از دمشق خواست مسؤولیت خود در دفاع از شهر عفرین که بخشی از خاک سوریه است، را بپذیرد.

وی افزود: دولت خودگردان کردها در عفرین چند روز قبل تاکید کرد که دمشق باید مسؤولیت‌های خود را در قبال عفرین بپذیرد و ما برای دمشق این حق را قائل هستیم که اقدامات لازم برای حمایت از عفرین را در پیش گیرد و ما موضعگیری نسبت به مرزهای سوریه نداریم اما در حال حاضر هیچ طرحی عملی از سوی دمشق در مورد عفرین اجرا نشده و عفرین بخشی جدایی ناپذیر از خاک سوریه است و دمشق باید به خواسته‌های تشکل‌های موجود در شمال کشور توجه کند و اگر عفرین را بخشی از خاک سوریه می‌داند باید از آن حمایت کند.

وی تاکید کرد: دمشق ارسال کمک‌های بشردوستانه و انسانی و نیز محموله‌های دارو به عفرین را سهولت می‌بخشد اما هیچ همکاری و هماهنگی در مورد تسهیل انتقال شبه‌نظامیان کرد به عفرین وجود ندارد، هماهنگی‌هایی هست اما تنها محدود به کمک‌های بشردوستانه بوده و دمشق اجازه می‌دهد که کمک‌ها از شرق (کانتون الجزیره و کوبانی) به عفرین منتقل شوند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *