جدیدترین مطالب

عقب‌نشینی نیروهای روسیه از قفقاز جنوبی؛ راهبرد یا تاکتیک؟

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: به دنبال انتشار خبری مبنی بر آنکه کرملین به طور ضمنی تأیید کرد که صلح‌بانان روس از منطقه قره‌باغ عقب می‌کشند و سلاح‌ها و تجهیزات خود را به همراه می‌برند، این پرسش به طور جدی مطرح است که آیا روسیه می‌خواهد منطقه قفقاز جنوبی را به غرب واگذار کند؟

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

امیرعبداللهیان وارد گامبیا شد + فیلم

تهران- ایرنا- حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در راس هیاتی به‌ منظور شرکت در پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی وارد بانجول پایتخت گامبیا شد.

اهانت دوباره به قرآن کریم در سوئد

تهران- ایرنا- یک زن سوئدی افراطی و ضد اسلام روز جمعه در شهر مالمو در سوئد در اقدامی شنیع یک نسخه از قرآن کریم را به آتش کشید.

ادعای رسانه آمریکایی: اسرائیل یک هفته به حماس فرصت داد

تهران- ایرنا- روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در گزارشی درباره روند مذاکرات آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حماس، مدعی شد: (رژیم) اسرائیل یک هفته به حماس فرصت داد تا بین گزینه‌های توافق بر سر آتش‌بس یا آغاز حمله زمینی به رفح، یکی را انتخاب کند.

Loading

پمپئو از تاریخ درس نگرفت

۱۳۹۷/۰۳/۰۱ | گفتگو

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها: کارشناس مسائل بین الملل، ادبیات وزیر خارجه آمریکا در بیان راهبردهای واشنگتن در قبال تهران را 'فاقد نزاکت دیپلماتیک' و ' جنگ افروزانه' توصیف کرد و گفت : پمپئو از تاریخ درس نگرفته است.

حسن بهشتی پور درباره اظهارات روز گذشته وزیر خارجه آمریکا و درخواست های دوازده گانه وی گفت:وزیر خارجه آمریکا با ادبیاتی غیرسیاسی و خارج از نزاکت دیپلماتیک ، تهدیدهای توخالی کرد و وعده های پوشالی داد. این اظهارات نشان می دهد دولتمردان آمریکایی به ویژه درشرایط جدید ارزیابی غلطی از اوضاع دارند.
این کارشناس مسائل بین الملل افزود:اگر قرار بود غنی سازی متوقف شود در دوره بوش پسر این اتفاق می افتاد که کاندولیزا رایس مرتب این جمله قصار را تکرار می کرد که اگر ایران غنی سازی را متوقف کند ما حاضریم در هر جا، با هرکس و در هر موضوعی مذاکره کنیم .
بهشتی پور ادامه داد:بعدها و زمانی که جان کری وقتی وزیر خارجه شد اعلام کرد که ما ایران را تحریم کردیم به نتیجه نرسیدیم؛ایران زمانی 164 سانتریفیوژ می خواست ما موافقت نکردیم و بعد در شرایط تحریم این تعداد به بیست هزار سانتریفیوژ رسید .
وی خاطرنشان کرد:آقای پمپئو تجربه های تاریخی را در نظر نگرفته و ادبیاتی تهدید آمیز را پمپاژ کرده تا تحریک کند و به اختلافات موجود دامن بزند . این کار او جز بلند کردن دیوار بی اعتمادی نتیجه دیگری ندارد.
این کارشناس مسائل بین الملل اظهار داشت: ما در داخل باید توجه کنیم که ایران بیش از هر زمان دیگری به وحدت ملی نیاز دارد. پمپئو باید یکپارچگی و اراده ملی را در داخل ایران ببیند تا در استفاده از این ادبیات تجدید نظر کند.
بهشتی پور اضافه کرد: این ادبیات جنگ افروزانه است . کاملا مشخص است که دنبال تحریک هستند . در شرایطی که خانم موگرینی هم پاسخ های مناسب را به او داد ،امریکا از هر زمان دیگری منزوی تر است. این ادبیات را به کار می برند که با زبان تهدید سایر کشورها را همراه خود کنند. چنین کاری هیچ منطقی ندارد. تهدید می کنند که اگر دنیا بخواهد با ایران مبادله داشته باشد آمریکا با آنها برخورد می کند.
وی در این باره که عده ای استنباط برخورد نظامی را از سخنان پمپئو کرده اند، گفت:آنها دنبال این هستند که از طریق فشار تحریمهای اقتصادی نارضایتی عمومی را در داخل کشور افزایش دهند و میان ملت و دولت فاصله بیندازد و ازاین شرایط به نفع خودشان بهره برداری کنند . به همین خاطر دنبال درگیری نظامی نیستند چرا که هزینه های بسیار هنگفتی دارد. به نظر می رسد دنبال یک جنگ تبلیغاتی و عملیات روانی هستند.
بهشتی پور گفت تاکنون بی سابقه بوده است که ادبیات وزیر خارجه تا این حد سخیف باشد ، این که سخنرانی یک وزیر خارجه در چارچوب یک عملیات روانی باشد، با ادبیاتی غیردیپلماتیک و صرفا در قالب جنگ روانی .
مایک پمپئو وزیر خارجه امریکا عصر دوشنبه در سخنانی در بنیاد هریتیج راهبردهای آمریکا را در قبال ایران را تشریح کرد و 12 درخواست واشنگتن از تهران را برشمرد.

منبع: ایرنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *