جدیدترین مطالب

عقب‌نشینی نیروهای روسیه از قفقاز جنوبی؛ راهبرد یا تاکتیک؟

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: به دنبال انتشار خبری مبنی بر آنکه کرملین به طور ضمنی تأیید کرد که صلح‌بانان روس از منطقه قره‌باغ عقب می‌کشند و سلاح‌ها و تجهیزات خود را به همراه می‌برند، این پرسش به طور جدی مطرح است که آیا روسیه می‌خواهد منطقه قفقاز جنوبی را به غرب واگذار کند؟

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

Loading

بحران “مصرف صفر” در ایتالیا

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

مرکز مطالعات سرمایه گذاری های اجتماعی ایتالیا اعلام کرد‌ بحران اقتصادی در این کشور موجب افزایش فقر، نابرابری و تزلزل خانواده ها شده است.

به گزارش پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان جی دی اس، مرکز مطالعات سرمایه گذاری های اجتماعی ایتالیا در تازه ترین گزارش خود آورده است، خانوارهای ایتالیایی با شیوه جدیدی از زندگی با بحران اقتصادی مواجه شده اند و آن «مصرف صفر» نام دارد.

بر همین اساس، 62 درصد از خانوارها از خوردن ناهار و شام در خارج از خانه و 58 درصد از رفتن به سینما و مراکز تفریحی خودداری می کنند. 44 درصد نیز به منظور کاهش هزینه های بنزین، جابجایی با خودرو و یا موتور سیکلت را کاهش و عادت های غذایی خود را نیز تغییر داده اند.

این مرکز در گزارش خود نوشته است، اثرهای ناشی از بحران اقتصادی موجب افزایش نابرابری ها و کاهش مشارکت ها شده و طبقه متوسط با مشکل مواجه شده است.

بحران اقتصادی در ایتالیا گسترش یافته، 60 درصد از شهروندان ایتالیایی در شرایط متزلزل اقتصادی قرار گرفته و بر این باور هستند که ممکن است دچار فقر شوند. فقر به ویروسی تبدیل شده که می تواند هر فردی را گرفتار کند.

مرکز مطالعات سرمایه گذاری های اجتماعی ایتالیا اعلام کرد، در سال 2013 میلادی، برای دومین سال متوالی، میزان کل هزینه های شهروندان ایتالیایی، کم تر از میزان آن در سال های ابتدایی سال 2000 میلادی بوده است.

در فاصله سال های 2007 تا 2013 میلادی، فعالیت های مالی خانوارهای ایتالیایی کاهش یافته است. 45 درصد از خانوارها نیز پس انداز خود را برای پوشش دادن هزینه های غیر منتظره مانند از دست دادن اشتغال یا ابتلاء‌ به بیماری اختصاص می دهند. شعار آنها نیز این است: «نگه داشتن پول ها در نزد خود برای مواجه شدن با هرگونه پیش آمد».

29 درصد از خانوارهای ایتالیایی نگران هستند، چرا که هیچگونه پشتوانه ای ندارند. 24 درصد نیز اعلام کرده اند، ایده واضح و آشکاری برای زندگی خود ندارند، چرا که همه چیز نامعلوم است. فقط 17 درصد از خانوارهای ایتالیایی اعلام کرده اند به اندازه کافی مطمئن هستند.

بیش از نیمی از شهروندان ایتالیایی،‌ یعنی 50.2 درصد از آنها بر این باور هستند که سیاست های کاهش بودجه مانند کاهش بودجه های بخش بهداشت و سلامت که در سال های اخیر در ایتالیا به اجرا درآمده، موجب افزایش نابرابری در درمان شده است.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *