جدیدترین مطالب

تردید عربستان درباره توافق تجارت آزاد شورای همکاری خلیج فارس با چین

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: دیپلمات پیشین کشورمان درباره تردید عربستان برای تعامل با چین در چارچوب توافق تجارت آزاد چین و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس گفت: این موضوع صرفا دلیل اقتصادی یا سیاسی ندارد، ضمن آنکه دلایل این تعلل و تاخیر با توجه به تحولات منطقه و بین‌الملل به‌طور لحظه‌ای تغییر کرده و قطعا در راستای منافع هر یک از کشورهای طرف توافق است.

تحلیلی بر قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای عضویت کامل فلسطین

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: پاره کردن منشور سازمان ملل از سوی نماینده رژیم اسرائیل در واکنش به قطعنامه عضویت کامل فلسطین به‌معنای پذیرش پایان دادن به دولتی به اسم اسرائیل توسط نماینده این رژیم است.

نقش آمریکا در عملیات نظامی رژیم‌ صهیونیستی در رفح

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: از ابتدای تأسیس رژیم ‌صهیونیستی تاکنون، آمریکا همواره بخش مهمی از «سیاست‌های جنگ‌طلبانه» این رژیم‌ در منطقه بوده است. جنگ غزه و حمله به رفح نیز از این قاعده مستثنا نیست.

راهبرد تحریمی آمریکا در حوزه هوش مصنوعی و الزامات مقابله با آن

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: مدیرکل نظام فنی، اجرایی و ارزشیابی وزارت نفت گفت: هوش مصنوعی این قابلیت را دارد که فاصله کشورهای کمتر توسعه یافته با کشورهای توسعه یافته را به‌سرعت در حوزه علم و فناوری کاهش دهد، از این ‌رو، آمریکا به‌دنبال اعمال تحریم بر هوش مصنوعی در کشورهای رقیب خود ازجمله ایران است.

Loading

أحدث المقالات

Loading

بحران “مصرف صفر” در ایتالیا

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

مرکز مطالعات سرمایه گذاری های اجتماعی ایتالیا اعلام کرد‌ بحران اقتصادی در این کشور موجب افزایش فقر، نابرابری و تزلزل خانواده ها شده است.

به گزارش پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان جی دی اس، مرکز مطالعات سرمایه گذاری های اجتماعی ایتالیا در تازه ترین گزارش خود آورده است، خانوارهای ایتالیایی با شیوه جدیدی از زندگی با بحران اقتصادی مواجه شده اند و آن «مصرف صفر» نام دارد.

بر همین اساس، 62 درصد از خانوارها از خوردن ناهار و شام در خارج از خانه و 58 درصد از رفتن به سینما و مراکز تفریحی خودداری می کنند. 44 درصد نیز به منظور کاهش هزینه های بنزین، جابجایی با خودرو و یا موتور سیکلت را کاهش و عادت های غذایی خود را نیز تغییر داده اند.

این مرکز در گزارش خود نوشته است، اثرهای ناشی از بحران اقتصادی موجب افزایش نابرابری ها و کاهش مشارکت ها شده و طبقه متوسط با مشکل مواجه شده است.

بحران اقتصادی در ایتالیا گسترش یافته، 60 درصد از شهروندان ایتالیایی در شرایط متزلزل اقتصادی قرار گرفته و بر این باور هستند که ممکن است دچار فقر شوند. فقر به ویروسی تبدیل شده که می تواند هر فردی را گرفتار کند.

مرکز مطالعات سرمایه گذاری های اجتماعی ایتالیا اعلام کرد، در سال 2013 میلادی، برای دومین سال متوالی، میزان کل هزینه های شهروندان ایتالیایی، کم تر از میزان آن در سال های ابتدایی سال 2000 میلادی بوده است.

در فاصله سال های 2007 تا 2013 میلادی، فعالیت های مالی خانوارهای ایتالیایی کاهش یافته است. 45 درصد از خانوارها نیز پس انداز خود را برای پوشش دادن هزینه های غیر منتظره مانند از دست دادن اشتغال یا ابتلاء‌ به بیماری اختصاص می دهند. شعار آنها نیز این است: «نگه داشتن پول ها در نزد خود برای مواجه شدن با هرگونه پیش آمد».

29 درصد از خانوارهای ایتالیایی نگران هستند، چرا که هیچگونه پشتوانه ای ندارند. 24 درصد نیز اعلام کرده اند، ایده واضح و آشکاری برای زندگی خود ندارند، چرا که همه چیز نامعلوم است. فقط 17 درصد از خانوارهای ایتالیایی اعلام کرده اند به اندازه کافی مطمئن هستند.

بیش از نیمی از شهروندان ایتالیایی،‌ یعنی 50.2 درصد از آنها بر این باور هستند که سیاست های کاهش بودجه مانند کاهش بودجه های بخش بهداشت و سلامت که در سال های اخیر در ایتالیا به اجرا درآمده، موجب افزایش نابرابری در درمان شده است.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *