جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

المیادین: آمریکا نگران تقویت روابط ایران – پاکستان است

یک رسانه لبنانی در گزارشی با اشاره به دستاوردهای سفر رئیس‌جمهور ایران به پاکستان در میان تنش‌های منطقه و با توجه به نقش ایران در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی، به بررسی اهمیت این سفر و دلایل نگرانی آمریکا از تقویت همکاری‌ها میان تهران و اسلام‌آباد پرداخت.

تدوام پیامدهای روانی طوفان الاقصی/ خودکشی یک صهیونیست دیگر

تهران- ایرنا- بیش از شش ماه پس از آغاز عملیات«طوفان الاقصی» توسط گروه های مقاومت فلسطین، پیامدهای روحی و روانی آن برای صهیونیست ها همچنان ادامه دارد و رسانه های رژیم صهیونیستی فاش کردند که یک صهیونیست دیگر خودکشی کرده است.

نتانیاهو شدیدا نگران صدور حکم بازداشت از سوی دادگاه بین‌المللی کیفری است

رسانه‌های صهیونیستی نوشتند که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از احتمال صدور حکم بازداشت توسط دادگاه بین‌المللی کیفری در لاهه به دلیل عملیات نظامی در نوار غزه به شدت نگران است.

روزنامه معاریو: احتمال صدور حکم بازداشت نتانیاهو توسط دادگاه لاهه وجود دارد / نتانیاهو برای جلوگیری از این اتفاق، مکالمات تلفنی متعددی انجام داده

رسانه‌های اسرائیلی نوشتند که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل از احتمال صدور حکم بازداشت توسط دادگاه بین‌المللی کیفری در لاهه به دلیل عملیات نظامی در نوار غزه به شدت نگران است.

Loading

دلیل نیاز روسیه به موشک کالیبر در دریای مدیترانه

۱۳۹۷/۰۲/۲۷ | دفاعی و امنیتی

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها: رئیس جمهوری روسیه خواستار آمادگی رزمی دائمی کشتی‌های مجهز به موشک‌های «کالیبر» ناوگان دریایی این کشور در دریای مدیترانه شد تا توازن نیروها در این منطقه برقرار شود.

“ولادیمیر پوتین” رئیس جمهوری روسیه در نشست روز چهارشنبه خود با مقامات بلندپایه وزارت دفاع و مجتمع صنایع دفاعی این کشور اعلام کرد که کشتی‌های ناوگان دریایی روسیه که مجهز به موشک‌های «کالیبر» هستند، در دریای مدیترانه به حالت آماده باش رزمی دائمی درخواهند آمد.

به گفته پوتین، طی چند سال گذشته حجم وظایفی که ناوگان دریایی روسیه انجام داده، بطور قابل توجهی افزایش یافته و حوزه جغرافیایی حضور آن، از جمله در دریای مدیترانه، اقیانوس منجمد شمالی و آبهای مناطق آسیا و اقیانوس آرام، افزایش پیدا کرده است.

رئیس جمهوری روسیه به نقش کشتی‌ها و زیردریایی‌های این کشور در عملیات نظامی در سوریه نیز اشاره کرده و یادآور شد:«حملات موشکی انجام شده توسط آنها، در کنار حملات هوایی، نقش موثری در نابودی تاسیسات مهم گروه تروریستی داعش در خاک سوریه داشته است.»

ولادیمیر پوتین همچنین افزایش توان بالقوه نظامی ناوگان دریایی و انجام مانورها و تمرینات نظامی مداوم را مورد توجه قرار داده و خواستار ادامه همین روند شد. وی تاکید کرد که دولت به برنامه تجهیز تسلیحاتی و مدرنیزه سازی ناوگان دریایی روسیه ادامه خواهد داد.

روسیه مایل نیست دریای مدیترانه تحت سلطه کامل آمریکا باشد

روزنامه «وزگلیاد» در تحلیلی در این باره نوشت: ناوگان دریایی روسیه تا قبل از آغاز عملیات نظامی در سوریه، به دریای دیترانه بازگشته بود. این اقدام در سال 2013 و به دستور “سرگئی شایگو” وزیر دفاع و با هدف دفاع از منافع ملی روسیه در منطقه حساس دریای مدیترانه-دریای سیاه صورت گرفت. حضور ناوگان دریایی روسیه در این منطقه از آن زمان تاکنون، دائمی شد.

دریادار “ایگور خملنوف” رئیس بخش دریایی آکادمی علوم نظامی روسیه به این روزنامه گفته است، شرایط کنونی در منطقه خاورمیانه حضور دائمی ناوگان دریایی روسیه در دریای مدیترانه را ضروری کرده تا این منطقه تحت تسلط کامل آمریکایی‌ها قرار نداشته باشد. ضمن اینکه بعد از عملیات نظامی در سوریه، حضور نظامی در دریای مدیترانه به همراه مرکز لجستیکی در بندر طرطوس و پایگاه هوایی حمیمیم در خاک سوریه، اهمیت بیشتری پیدا کرده است.

به گفته وی، حضور کشتی‌های مجهز به موشک‌های «کالیبر» در دریای مدیترانه، باعث توازن نیروها در منطقه می شود. تقریبا دفاعی در برابر این موشکها وجود ندارد. فهرست اهداف آنها نیز بسیار گسترده است وبه همین دلیل، تصمیم رئیس جمهوری در باره آمادگی رزمی دائمی این کشتی‌ها در دریای مدیترانه، کاملا منطقی است. ضمن اینکه پایگاه‌های نظامی انگلیس در قبرس و پایگاه اینجرلیک در خاک ترکیه نیز در حوزه هدفگیری موشک‌های «کالیبر» روسیه قرار دارند.

منبع: تسنیم

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *