جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

افشای هراس صهیونیست ها از واقعیت های جنگ غزه

«آمریکایی ها به صهیونیست ها توصیه کرده اند که بهتر است جنگ غزه را هر چه سریعتر خاتمه داده و ادعای پیروزی کنند و در عوض، ترور هدفمند رهبران حماس را در دستورکار قرار دهند.»

Loading
نگرانی تل آویو از افزایش حضور نظامی روسیه در سوریه

روس ها خواب مقامات اسرائیلی را آشفته کردند

۱۳۹۵/۰۸/۱۱ | موضوعات

شوراآنلاین - رسانه ها: گرچه مسئولان اسرائیل تلاش می‌کنند روابط با روسیه را خوب نشان دهند اما روابط این دو به دلیل حضور نظامی مسکو در سوریه و دریای مدیترانه و حمایت روسیه از قطعنامه‌های ویژه فلسطین در یونسکو دچار تنش شده است.

به گزارش روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط، منابع سیاسی در تل آویو می‌گویند: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل درباره این موضوع با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه صحبت کرده است. این موضوع پنجشنبه گذشته نیز در نشست میان مسئولان اسرائیلی و روسی در وزارت خارجه اسرائیل در قدس مطرح شد.

به گفته این منابع، نتانیاهو حدود 10 روز پیش با ولادیمیر پوتین درباره مشخص کردن شروط هماهنگی نظامی میان دو طرف و امتناع از تأیید قطعنامه‌های ضد اسرائیلی گفتگو کرده است. همچنین امیر ایشل، فرمانده نیروی هوایی اسرائیل برای بررسی این موضوع به مسکو سفر کرد.

به گفته یک مسئول عالیرتبه اسرائیلی، این موضوع در دیدار مسئولان اسرائیلی با گنادی گاتیلوف، معاون وزیر خارجه روسیه مطرح شد و این مسئولان ناامیدی خود را از حمایت روسیه از قطعنامه اخیر یونسکو درباره قدس ابراز داشتند.

اسرائیلی‌ها مسئله امکان تصویب قطعنامه‌ای درباره موضوع اسرائیل و فلسطین در سازمان ملل در دوره بین انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و تشکیل دولت جدید را مطرح کردند. مسئول اسرائیلی مذکور گفت: ما توضیح دادیم که با هر گونه مداخله خارجی در روند صلح به ویژه از سوی شورای امنیت مخالفیم.

اما اعتراض اسرائیلی‌ها هیچ تأثیری در مواضع روسیه نداشت و گاتیلوف گفت که وی از اسرائیلی‌ها خواسته برخورد استدلالی با قطعنامه یونسکو داشته باشند. وی به خبرنگاران نیز گفت که روسیه برای برگزاری دیداری میان نتانیاهو و محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین تلاش خواهد کرد.

منابع اسرائیلی می‌گویند که فرماندهان ارتش اسرائیل از افزایش حضور نظامی روسیه در منطقه نگران و شوکه هستند. این منابع اعلام کردند: هیچ کدام از این فرماندهان این مسئله را علنی نمی‌کند اما افسران ارشد نیروی هوایی و دریایی در جلسات محرمانه اعلام کرده‌اند که حضور نظامی قدرتمند روسیه در منطقه موجب نگرانی شدید آن‌هاست و آن‌ها معتقدند که برخورد میان ارتش روسیه و اسرائیل رخ خواهد داد و فقط مسئله وقت است.

این منابع اعلام کردند: ما انتظار نداشتیم اوضاع اینگونه پیش برود. ما از کمیت و کیفیت سلاح‌های روسیه غافلگیر شدیم. حضور روسیه بر عملکرد نیروی دریایی و هوایی ما تأثیر می‌گذارد. نیروی دریایی و هوایی ما در گذشته هر جایی که می‌خواستند می‌رفتند بدون اینکه در معرض تهدید قرار بگیرد.

اسرائیلی‌ها نگران ورود ناو هواپیمابر ادمیرال کوزنتسوف روسیه به شرق دریای مدیترانه هستند که حامل 1900 سرباز و بیش از 50 جنگنده و سامانه‌های دفاع هوایی و تجهیزات دیگر است. آن‌ها می‌گویند طرفی وارد منطقه شده که همه چیز را زیر نظر دارد و مراقب هر حرکتی است. این طرف جدید حرکت کشتی‌های اسرائیلی در منطقه را زیر نظر دارد.

اسرائیلی‌ها می‌گویند روس‌هایی که چند ماه پیش  گفتند از سوریه عقب‌نشینی می‌کنند اکنون بر تعداد نیروها و جنگنده‌هایشان افزوده‌اند و موشک‌های زمین به هوا را وارد میدان کرده‌اند.

منبع: ایسنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *