جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

افشای هراس صهیونیست ها از واقعیت های جنگ غزه

«آمریکایی ها به صهیونیست ها توصیه کرده اند که بهتر است جنگ غزه را هر چه سریعتر خاتمه داده و ادعای پیروزی کنند و در عوض، ترور هدفمند رهبران حماس را در دستورکار قرار دهند.»

Loading

ایران برای جهان اسلام خطرناک‌تر از رژیم صهیونیستی است؟

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها: روزنامه الصریح چاپ تونس با طرح این سوال که آیا در نزد بن سلمان، ایران برای جهان اسلام خطرناک‌تر از رژیم صهیونیستی است؟، درگزارشی نوشته است اظهارات وزیر دفاع سعودی درباره بعید دانستن انجام هر گونه گفت‌وگو با ایران خوشایند نیست .

روزنامه الصریح، چاپ تونس در مقاله ای به نام « ابوذاکر الصفایحی» نوشت : آیا امیر محمد بن سلمان نمی بیند که کشور سعودی گفت‌وگو با رژیم صهیونیستی ، دشمن اعراب و مسلمانان را می پذیرد؟! پس ما چگونه خودداری آن از گفت‌وگو با ایران را بپذیریم؟ ای مسلمانان آیا در نزد بن سلمان، ایران برای جهان اسلام از رژیم صهیونیستی خطرناک‌تر است؟

به گزارش ایسنا ، در این مقاله آمده است: از اظهارات امیر سعودی و وزیر دفاع محمد بن سلمان در باره بعید دانستن انجام هر گونه گفت‌وگو با ایران که به نظر وی مشغول توطئه علیه جهان اسلام است، خوشم نیامد؛ چرا که می‌بینیم پادشاهی سعودی و همپیمانانش بعد از دو سال جنگ ویرانگر و از دست دادن منابع مالی در یمن نتوانسته هیچ گونه پیروزی کسب کند. جنگی که به قول آن‌ها به خاطر دفاع از خودشان و ایجاد مصونیت از نیت ایران برای حمله به سعودی است.

 نویسنده این مقاله ادامه می دهد : اما درباره خودداری از گفت‌وگو با ایران ، ما به وی یادآوری می کنیم که وقتی آمریکا ، بزرگترین قدرت نظامی در حال حاضر با ایران گفت‌وگو می کند، چطور سعودی ها برای گفت‌وگو با ایران و با گرداندن روابط طبیعی با این کشور آن هم در این شرایط سخت و دشوار خودداری می کنند.

روزنامه« الصریح» ادامه داد : از آن گذشته آیا امیر محمد بن سلمان نمی بیند که کشور سعودی گفت‌وگو با رژیم صهیونیستی ، دشمن اعراب و مسلمانان را می پذیرد؟! پس ما چگونه خودداری آن از گفت‌وگو با ایران را بپذیریم؟ ای مسلمانان آیا در نزد بن سلمان، ایران برای جهان اسلام از رژیم صهیونیستی خطرناک تر است؟ این حرفی است که دیوانه ها، کودکان و حتی افراد احمق هم نمی پذیرند.

وی ادامه داد: در پایان می خواهم از این امیر سعودی بپرسم آیا نشانه رفتن اسلحه سعودی و اعراب و مسلمانان به سوی اسرائیل، دشمن مسلمانان، مقدم تر از نشانه رفتن آن به قلب و سینه مسلمانان یعنی ایران نیست؟آیا خداوند به صلح و همکاری میان مسلمانان فرا نخوانده است؟آیا صلح این است که امیر محمد بن سلمان از گفت‌وگو با ایران خودداری کند؟آیا من حق ندارم که بگویم از موضع این امیر سعودی خوشم نمی آید، چرا که موضوع وی نه با منطق سیاست سازگار است و نه با منطق عقل و نه با نص و متن قرآن کریم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *