جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

پروژه نیروگاه برق آبی “اومااویا” + داده نمایی

پروژه ای که اخیرا توسط مهندسان ایرانی در نزدیکی شهر کلمبو، پایتخت سریلانکا راه اندازی شده است، پروژه ای فوق العاده جالب و حتی منحصر به فرد است. جزئیات بیشتر در داده نمایی اسپوتنیک.

پروژه نیروگاه برق آبی “اومااویا” + داده نمایی

پروژه ای که اخیرا توسط مهندسان ایرانی در نزدیکی شهر کلمبو، پایتخت سریلانکا راه اندازی شده است، پروژه ای فوق العاده جالب و حتی منحصر به فرد است. جزئیات بیشتر در داده نمایی اسپوتنیک.

پروژه نیروگاه برق آبی “اومااویا” + داده نمایی

پروژه ای که اخیرا توسط مهندسان ایرانی در نزدیکی شهر کلمبو، پایتخت سریلانکا راه اندازی شده است، پروژه ای فوق العاده جالب و حتی منحصر به فرد است. جزئیات بیشتر در داده نمایی اسپوتنیک.

Loading

اهمیت آزادسازی موصل از دیدگاه روزنامه نگارآمریکایی

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | نمای راهبردی

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها: یک نویسنده و روزنامه‌نگار آمریکایی معتقد است که آزادسازی شهر موصل از دست داعش بیانگر توانایی ارتش عراق در مبارزه با این گروه تروریستی بوده است.

«کان هالینان»، نویسنده “فارن پالیسی این فوکس” که یک استاد روزنامه‌نگاری بازنشسته است در مصاحبه ای به ارائه دیدگاه‌های خود در موضوع جنگ عراق و مبارزه ارتش این کشور با گروه تروریستی داعش پرداخت.

این روزنامه‌نگار درباره آزادسازی موصل و شکست داعش در این منطقه پس از سه سال گفت: این پیروزی از چندین جهت دارای اهمیت است، در ابتدا این موضوع بیانگر افزایش توانمندی ارتش عراق در مبارزه با این گروه تروریستی بود زیرا در ابتدای تسلط بر موصل به‌سرعت موفق به شکست ارتش شده بود. افراط‌گرایی مسئله مهمی است که ریشه آن به عربستان بازمی‌گردد. سؤال کنونی این است که؛ آیا دولت عراق قادر به ارائه یک راه حل سیاسی خواهد بود که اقلیت سنی عراق را نیز شامل شود یا خیر؟

وی درباره ادعاهای آمریکا مبنی بر کمک این کشور به ارتش عراق برای آزادسازی موصل و تلاش واشنگتن برای تمام کردن این پیروزی به‌نفع خود نیز گفت:  آمریکا مسلماً در آزادسازی موصل نقش داشت اما هجوم سال 2003 به عراق بود که زمینه‌ساز شکل‌گیری داعش در عراق شد. چیزی که اکنون شاهد آن هستیم نتیجه مستقیم اقدام بوش در سرنگونی صدام است.

این استاد روزنامه‌نگاری درباره آینده منطقه خاورمیانه و احتمال بازگشت صلح به این منطقه درصورت توافق میان آمریکا و روسیه نیز گفت: داعش شکست بزرگی را متحمل شد. ایدئولوژی داعش وهابیسم است و عربستان به اعمال فشار برای فرقه‌گرایی در منطقه ادامه می‌دهد. داعش همچنین با فساد در حکومتهای استبدادی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و ادامه دخالتهای کشورهای فرانسه، بریتانیا و البته آمریکا مجدداً تقویت خواهد شد. عربستان درحالی که میلیاردها دلار برای جنایت در یمن هزینه می‌کند، فقر در این کشور درحال افزایش است و تعداد بیشتری از جوانان سعودی به جمعیت بیکاران این کشور اضافه می‌شوند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر پتانسیل اتحاد میان آمریکا و روسیه وجود دارد اما با توجه به اینکه در آمریکا زندگی می‌کنم تردیدهایی در این خصوص دارم. مسلماً این اتحاد منطقی است و به پایان جنگ داخلی در سوریه کمک خواهد کرد. روسیه تهدیدی برای آمریکا به شمار نمی‌آید. وضعیت در اوکراین نیز یک موضوع داخلی است. هرچند روسها اروپا را تهدید نمی‌کنند اما موضوع در رسانه‌های آمریکایی به‌شکل دیگری منعکس می‌شود و در رسانه‌های آمریکایی شاهد فضایی همانند دوران جنگ سرد هستیم.

منبع: تسنیم

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *