جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

ضیافت شرم

به گزارش کمیته حمایت از خبرنگاران، سال جاری میلادی مرگبارترین سال برای خبرنگاران در یک دهه گذشته بوده است.

ضیافت شرم

به گزارش کمیته حمایت از خبرنگاران، سال جاری میلادی مرگبارترین سال برای خبرنگاران در یک دهه گذشته بوده است.

نصف شدن درآمد مصر از کانال سوئز

در ژانویه گذشته تعداد کشتی‌هایی که از کانال سوئز عبور کردند به ۵۴۴ فروند رسید، در حالی که این تعداد در ژانویه سال ۲۰۲۳ بیش از ۷۷۰ فروند بود.

نصف شدن درآمد مصر از کانال سوئز

در ژانویه گذشته تعداد کشتی‌هایی که از کانال سوئز عبور کردند به ۵۴۴ فروند رسید، در حالی که این تعداد در ژانویه سال ۲۰۲۳ بیش از ۷۷۰ فروند بود.

Loading
کارشناس شورای روابط خارجی آلمان:

خطر ترامپ برای روابط دو سوی آتلانتیک

۱۳۹۷/۰۳/۰۳ | اندیشکده های جهان

شورای راهبردی آنلاین: یک کارشناس شورای روابط خارجی آلمان با اشاره به اختلاف نظر اروپا و آمریکا بخصوص در مسئله برجام تاکید کرد که تحت ریاست جمهوری دونالد ترامپ اساس مناسبات دو سوی اتلانتیک و نظم بین المللی نهادهای چند جانبه در معرض خطر قرار گرفته است.

امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه قرار است امروز به مسکو سفر کرده و دیداری با رئیس جمهور پوتین با موضوع برجام داشته باشد. اروپاییان بعد از خروج آمریکا ازاین توافق هسته ای همچنان تلاش می کنند آن را نجات دهند.

“استفان مایستر”، از کارشناسان شورای روابط خارجی آلمان در مصاحبه ای با “اس ار اف” سوئیس در پاسخ به این پرسش که آیا رئیس جمهور آمریکا با سیاست خود در قبال ایران اروپا را به آغوش روسیه هول می دهد گفت: در هر صورت ترامپ نگران این مسئله است که اتحادیه اروپا و روسیه دوباره درباره موضوعات بیشتری غیر از اوکراین با هم صحبت کرده و خود را علیه سیاست آمریکا متحد کنند. البته ترامپ اروپاییان را در آغوش پوتین هول نمی دهد و هنوز اختلافات زیادی در زمینه های دیگر وجود دارد. اما اروپاییان می بینند که آن ها در حال حاضر در کنار مسئله ایران همچنین در مسائل انرژی یا تجاری هم اشتراکات بیشتری با روسیه دارند تا آمریکای تحت ریاست جمهوری دونالد ترامپ.

این کارشناس شورای روابط خارجی آلمان در بخش دیگری از این مصاحبه تصریح کرد: تحت ریاست جمهوری دونالد ترامپ حالا اساس مناسبات دو سوی آتلانتیک، نظم بین المللی و نهادهای چند جانبه در معرض خطر قرار گرفته است.

وی در ادامه درباره اینکه منافع روسیه در توافق اتمی با ایران چیست گفت: روسیه هیچ علاقه ای به گسترش سلاح های اتمی نداشته و همچنین نمی خواهد کشورهای بیشتری به این تسلیحات دست یابند. هم زمان این مسئله برای مسکو مهم است که به توافق اتمی با ایران پایبند باشد.

وی همچنین گفت: از طرفی کرملین منافع اقتصادی گسترده ای در ایران دارد و شرکت های انرژی روسیه در ایران سرمایه گذاری کرده و همچنین تحت تاثیر تحریم های ضد ایرانی آمریکا قرار می گیرند. روس ها اصلا به این اوضاع علاقه ای ندارند.

این کارشناس آلمانی در بخش دیگری از این مصاحبه تصریح کرد که روسیه توسط قدرتهای منطقه به عنوان یک فاکتور مهم به رسمیت شناخته می شود که ما باید با آن مذاکره کنیم و همچنین می تواند یک نقش میانجی گری مشخص را بر عهده گیرد. این کشور در کنار نقش خود به عنوان بازیگر سیاست امنیتی همچنین مزایای انرژِی و اقتصادی در منطقه دارد.

وی علت این نفوذ روز افزون روسیه را این طور توضیح داد که طبیعتا این مسئله به علت این هم است که غرب در حال حاضر بسیار ضعیف است. آمریکایی ها در منطقه شکافی را ایجاد کرده اند.

منبع:تسنیم

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *