جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

حساب‌وکتاب اسرائیلی‌ها را به هم ریخت

حساب‌وکتاب اسرائیلی‌ها را به هم ریخت

سید محمدکاظم سجادپور در یادداشتی می نویسد: یکی از شگفت‌انگیزترین پی‌آمدهای بحران غزه و کشتار بیش از سی هزار فلسطینی، تظاهرات گسترده در دانشگاه‌های آمریکا توسط دانشجویان و اعضای هیات علمی در حمایت از مردم فلسطین، لزوم برقراری آتش بس و پایان دادن به جنایت‌های رژیم صهیونیستی است.

معادله زندگی در برابر مرگ

منطقه الفالوجه در شمال غزه گرچه با حمله زمینی نظامیان رژیم اشغالگر ویران شده، اما فلسطینیان خطر زندگی در این منطقه را بر رنج آوارگی به جان خریدند.

عذرخواهی رسمی ناشر هندی بابت اقدام توهین‌آمیز به امام (ره)

«انتشارات بین‌الملل آکوبر» هند در بیانیه‌ای رسمی به زبان‌های انگلیسی و فارسی، بابت عنوان گذاری توهین‌آمیز به بنیانگذار انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) در یکی از کتاب‌های درسی منتشر شده توسط این انتشارات عذرخواهی کرد.

انتقاد سناتور دموکرات از نحوه نظارت دولت بایدن بر کاربرد تسلیحات آمریکایی در غزه

تهران- ایرنا- خبرگزاری رویترز نوشت که یکی از سناتورهای دموکرات کنگره با انتشار بیانیه ای عملکرد دولت بایدن در ارزیابی نحوه کاربرد سلاح های آمریکایی به وسیله رژیم صهیونیستی را زیر سوال برد.

روایت الجزیره؛ تکرار رسوایی آمریکا در زندان ابوغریب، این‌بار توسط سربازان صهیونیستی در غزه

تهران-ایرنا- شبکه خبری الجزیره نوشت: بدرفتاری سربازان رژیم اسرائیل با زندانیان فلسطینی در غزه یادآور رسوایی آمریکا در زندان ابوغریب است و با حمایت و تامین مالی همان دولتی انجام می‌شود که با شکنجه زندانیان عراقی، جهان را شوکه کرد.

نخست‌وزیر اسپانیا استعفا نمی‌دهد

تهران- ایرنا- «پدرو سانچز» نخست وزیر اسپانیا پس از ۵ روز تامل در مواجهه با کارزار «آزار و اذیت» احزاب و رسانه‌های جناح راست و راست افراطی علیه او و همسرش، از تصمیم خود برای ادامه رهبری قوه مجریه «با قدرت بیشتر» خبر داد.

Loading
وزیر اروپا و امور خارجه فرانسه:

اروپا و آمریکا درباره ایران اختلاف نظر دارند

۱۳۹۷/۰۶/۰۶ | دیدگاه, گفتگو

ژان ایو لودریان اظهار داشت، واشنگتن تصور می‌کند این فشارها می‌تواند زمینه های تغییر عملکرد نظام ایران را فراهم آورده و یا حتی موجب تغییر خود نظام شود، ولی ما به این موضوع اعتقادی نداریم. در واقع، آمریکایی ها به دنبال فشار و رویارویی هستند، ولی ما به دنبال فشار و مذاکره می باشیم.

آنچه در ادامه می‌خوانید، متن کامل گفتگوی ژان ایو لودریان، وزیر اروپا و امور خارجه فرانسه در خصوص مواضع آمریکا و اروپا در قبال ایران با نشریه فرانسوی زبان اکسپرس است.

پرسش: آیا واقعاً تصور می کنید امکان انعقاد توافق جدیدی با ایران برای جایگزین کردن توافق سال ۲۰۱۵ وجود دارد؟

پاسخ: اگرچه ایالات متحده از آن خارج شده است، اما توافق سال ۲۰۱۵ هنوز وجود دارد؛ چرا که این توافق منحصر به کشورهایی نمی باشد که این توافق را امضا نموده اند. ما سعی داریم راهکارهایی پیدا کنیم که به ایران امکان دهد تا در قبال عمل کردن به تعهدات خویش در زمینه هسته ای، بتواند دستیابی به ثمره منابع انرژی خود را ادامه دهد. ولی فراتر از آن، ایرانی‌ها به خوبی می‌دانند که امکان پذیر نیست که ما به موضوع موشک‌های توسعه یافته توسط تهران و تهدیداتی که نسبت به تعادل در منطقه خاورمیانه وجود دارد، نپردازیم. در خصوص این دو نکته، ما همان دغدغه خاطرها و نگرانی های امریکا را داریم. من وقتی به تهران سفر کردم، این نکته را مجددا اعلام کردم و آقای رئیس جمهور ماکرون نیز که با آقای روحانی به طور مرتب تماس دارد، این مساله را به ایشان گفته است.

پرسش: چرا آمریکایی ها دائماً موانع پیش روی این مذاکرات را افزایش می‌دهند؟

پاسخ: ما در خصوص نحوه عمل با ایالات متحده اختلاف نظر داریم. تصمیمات اتخاذ شده توسط واشنگتن، از جمله مجازات‌های فرا سرزمینی، خطر آن را ایجاد می‌کند که عوامل تندرو در نظام ایران تقویت شوند. در حالیکه واشنگتن تصور می‌کند این فشارها می‌تواند زمینه‌های تغییر عملکرد نظام ایران را فراهم آورده و یا حتی موجب تغییر خود نظام شود، ولی ما به این موضوع اعتقادی نداریم. در واقع، آمریکایی ها به دنبال فشار و رویارویی هستند، ولی ما به دنبال فشار و مذاکره می باشیم.

پرسش: آیا ترامپ به فکر سرنگونی نظام (ایران) است؟

پاسخ: او هیچ کاری برای برطرف کردن چنین احساسی انجام نمی دهد.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *