جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

توافق ایلان ماسک با موتور جست‌وجوی چینی

تهران- ایرنا- دستاورد مهم سفر «ایلان ماسک» مالک شرکت تسلا به چین، توافق با شرکت جستجوی اینترنتی بایدو، برای بهره گرفتن از داده‌های نقشه این شرکت برای فناوری کمک‌راننده در بزرگترین بازار خودرو جهان است.

پیشبرد ارتقای همکاری‌های آبی ایران و سوریه در حاشیه کنفرانس بین‌المللی آب بغداد

دمشق- ایرنا- «محمد جوانبخت» معاون وزیر نیروی جمهوری اسلامی ایران و «حسین مخلوف» وزیر منابع آب سوریه، امروز (دوشنبه) در حاشیه چهارمین کنفرانس بین المللی آب بغداد دیدار و در ارتباط با توسعه همکاری ها در این زمینه گفت وگو کردند.

تداوم سرکوب دانشجویان در آمریکا؛ ده‌ها دانشجو در دانشگاه ویرجینیا دستگیر شدند

سرکوب جنبش دانشجویی «همبستگی با مردم غزه» که در آمریکا از سوی پلیس این کشور و با همکاری برخی مسوولان دانشگاه‌ها ادامه دارد و پلیس ده‌ها نفر را در داشنگاه تکنیک ویرجنیا دستگیر کرده است.

Loading
مشاوران کلینتون تاکید کردند

از احیاء روابط با اسرائیل تا سخت گیری به ایران

۱۳۹۵/۰۸/۰۷ | موضوعات

شوراآنلاین - رسانه ها: کلینتون قصد دارد روابط واشنگتن و تل‌آویو را که در دوران «باراک اوباما» با تنش‌هایی مواجه بوده، احیا کند. او همچنین در مقایسه با دولت کنونی آمریکا، سیاست‌های سخت‌گیرانه‌تری در قبال ایران اتخاذ خواهد کرد.

روزنامه صهیونیستی «جروزالم‌پست» در گزارشی مشروح به مصاحبه با چندین نفر از مشاورین و دستیاران «هیلاری کلینتون» نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا پرداخته و نظر آن‌ها را در مورد طرح کلینتون در ارتباط با اسرائیل و ایران جویا شده است.

نکته مشترک تمام این مصاحبه‌ها این بوده است که کلینتون قصد دارد روابط واشنگتن و تل‌آویو را که در دوران «باراک اوباما» با تنش‌هایی مواجه بوده، احیا کند. او همچنین در مقایسه با دولت کنونی آمریکا، سیاست‌های سخت‌گیرانه‌تری در قبال ایران اتخاذ خواهد کرد.

«مارتین ایندیک» مدیر سیاست خارجی موسسه «بروکینگز» و از افراد نزدیک به کلینتون می‌گوید: «احیای اعتماد، برای او کار نسبتا ساده‌ای خواهد بود. تصور می‌کنم که رئیس‌جمهور اوباما از همان ابتدا مسیر نادرستی را در قبال اسرائیلی‌ها انتخاب کرد و به عقیده من خانم کلینتون مصمم است که چنین کاری نکند.»

جروزالم‌پست به نقل از دستیاران کلینتون نوشته است که او از ابتدا با سیاست اوباما در قبال اسرائیل مخالف بوده و آن را سخت‌گیرانه می‌دانسته است.

«وندی شرمن» نماینده ارشد آمریکا در مذاکرات هسته‌ای و از جمله مشاوران عالی‌رتبه کلینتون می‌گوید: «او گفته که می‌خواهد اختلاف نظرها را در سکوت حل کند.»

«دنیس راس» عضو سابق وزارت خارجه آمریکا هم کلینتون را دارای «پیوند‌های ارزشی» با اسرائیل دانسته و در عین حال می‌گوید او این رابطه را دارای «منافع راهبردی‌» می‌داند.

به گفته دستیاران کلینتون، او با اظهار علنی مخالفت اوباما با شهرک‌سازی‌های اسرائیل مخالف بوده و اعتقاد داشته است که این رویکرد به بروز تنش غیرضروری بین طرفین منجر می‌شود.

کلینتون همچنین حملات علیه اسرائیلی‌ها را ناشی از رفتارهای تل‌آویو ندانسته و معتقد است که عملیات‌های استشهادی فلسطینی‌ها ناشی از گسترش افراط‌گرایی است.

به نوشته جروزالم‌پست، نامزد دموکرات‌ها از ساز و کارهایی که برای نظارت بر برنامه هسته‌ای ایران در برجام پیش‌بینی شده، رضایت دارد، اما در عین حال از اینکه این توافق تاریخ انقضا دارد، نگران است.

دستیاران کلینتون می‌گویند که سران اسرائیل به وی پیام داده بودند که خود را از توافق دور کند و به همین جهت هم بود که او اندکی پیش از حمایت رسمی از برجام، گفت: «آدم‌های منطقی می‌توانند اختلاف نظر داشته باشند.»

مقامات دولت اوباما نگران هستند که کلینتون با تشدید حملات لفظی، توافق هسته‌ای را در معرض خطر قرار دهد.

به گفته افراد نزدیک به کلینتون، یکی دیگر از نگرانی‌های او این است که مقامات آینده ایران توافق هسته‌ای را اجرا نکنند.

شرمن می‌گوید: «باید سال به سال پیش برویم، چون ایران هم سیاست داخلی خودش را دارد و نمی‌دانیم که در 2017 چه اتفاقی قرار است بیوفتد. زمانی که مذاکره می‌کردیم، (عباس) عراقچی (معاون وزیر خارجه ایران) به من می‌گفت که “از کجا بدانیم که رئیس‌جمهور آینده آمریکا این را اجرا می‌کند؟” و من هم می‌گفتم “از کجا بدانیم که رئیس‌جمهور آینده شما این را اجرا می‌کند؟” بنابراین، بله، همه باید گام به گام پیش بروند.»

به گفته دستیاران ارشد کلینتون، او محدودیت زمانی توافق هسته‌ای را یک نقطه ضعف دانسته و معتقد است که توافق نباید به این صورت باشد که «خوش رفتاری» ایران در یک دوره هشت یا ده ساله، به رفع محدودیت‌های اعمال‌شده از سوی ایالات متحده منجر شود.

یکی از مشاوران کلینتون در زمینه سیاست خارجی با بیان اینکه او به دنبال ادامه اجرای برجام است، می‌گوید با این حال «احتمالا یک تغییر لحن صورت گرفته» و کلینتون «همکاری با اسرائیل و کشورهای خلیج (فارس) علیه اقدامات (ایران) در منطقه از سپاه پاسداران گرفته تا بی‌ثبات‌سازی خاورمیانه را بیش از پیش تقویت می‌کند.»

کلینتون همچنین از تمدید قانون تحریم‌های ایران حمایت کرده و آن را پیامی به تهران می‌داند. به نوشته جروزالم‌پست، او در صورت رسیدن به ریاست‌جمهوری، تحریم‌هایی را علیه برنامه موشکی ایران ارائه کرده و در عین حال همکاری اطلاعاتی با اسرائیل و کشورهای عربی را علیه ایران تقویت می‌کند.

«لورا روزنبرگر» از مشاوران ارشد کلینتون در زمینه سیاست خارجی می‌گوید: «تصور می‌کنم که او در مسئله ایران موضعی واقعا بدبینانه اتخاذ کند. او توافق هسته‌ای را تنها یک قطعه، البته قطعه‌ای مهم، می‌داند.»

منبع: فارس

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *