جدیدترین مطالب

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

چشم‌انداز روابط اقلیم کردستان با بغداد

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل عراق گفت: با نزدیک شدن ترکیه به دولت مرکزی عراق، اقلیم کردستان در آینده از بسیاری از ادعاهایی که درباره خودمختاری این منطقه داشته است، فاصله خواهد گرفت و بیشتر به دولت مرکزی وابسته می‌شود.

Loading

أحدث المقالات

رسانه عبری: عملیات رفح یک اشتباه است

یک رسانه عبری زبان به نقل از یکی از ژنرال‌های رژیم اسرائیل خبر داد، حمله زمینی به رفح یک اشتباه بزرگ است چون حماس کمین راهبردی در آنجا برای اسرائیل پهن کرده و این اقدام برای اسرائیل یک فاجعه خواهد بود.

رسانه عبری: عملیات رفح یک اشتباه است

یک رسانه عبری زبان به نقل از یکی از ژنرال‌های رژیم اسرائیل خبر داد، حمله زمینی به رفح یک اشتباه بزرگ است چون حماس کمین راهبردی در آنجا برای اسرائیل پهن کرده و این اقدام برای اسرائیل یک فاجعه خواهد بود.

لاپید: همه مقامات مسوول در زمان عملیات طوفان الاقصی باید استعفا دهند

تهران- ایرنا- رئیس جریان اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در سخنانی با انتقاد از عملکرد مقامات سیاسی، نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی در ۱۵ مهرماه سال گذشته، خواستار استعفای تمامی مقامات دخیل در این شکست شد.

Loading
عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تشريح کرد:

تاکتیک جدید منطقه‌ای ترکیه

۱۳۹۵/۰۶/۱۷ | نمای راهبردی

شورا آنلاین – گفتگو: یک عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه ترکیه بعد از کودتای روی داده در این کشور، سیاستش را در قبال همسایگانش تغییر نداده است، گفت: ترکیه تنها تاکتیک جدیدی در مورد همسایگانش در سوریه اتخاذ کرده تا به خواسته‌هایش برسد.

محمد جواد جمالی در تحلیلی از شرایط فعلی ترکیه و مناسباتش با همسایگان گفت: سطح روابط ترکیه قبل از کودتا با همسایگانش همچون ایران، ارمنستان، عراق، سوریه و قبرس پایین بود که این موضوع باعث تنها شدن ترکیه شد آن هم در شرایطی که سوریه با ترکیه قطع رابطه کرد و ترکیه از منافع گردشگران روسی و فروش محصولاتش به این کشور باز ماند.

وی افزود: با توجه به این شرایط ترکیه احساس کرد که باید مواضعش را تغییر دهد و مبتنی بر واقعیت‌های جامعه بین‌الملل و منطقه رفتار کند بر همین اساس تلاش کرد سطح روابطش را با سوریه ارتفاء دهد تا بتواند به خواسته‌اش برسد.

این عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه با بیان این که ترکیه تنها تاکتیک جدیدی را در پیش گرفته گفت: ترکیه بر همان اصول قبلی‌اش رفتار می‌کند اما روش و تاکتیک را تغییر داده و تلاش می‌کند با امتحان کردن شیوه‌های مختلف بتواند بر اوضاع مسلط شود.

جمالی در عین حال با یادآوری این نکته که ترکیه تنها عنصر تاثیر گذار در سوریه نیست افزود: کشورهای دیگری همچون ایران، عربستان، قطر، روسیه و آمریکا در سوریه نقش دارند و شاید می‌توان تاثیر گذاری ترکیه را به دلیل همسایه بودن با سوریه و داشتن گذرگاه مشترک تعبیر کرد.

منبع: ایسنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *