جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

افشای هراس صهیونیست ها از واقعیت های جنگ غزه

«آمریکایی ها به صهیونیست ها توصیه کرده اند که بهتر است جنگ غزه را هر چه سریعتر خاتمه داده و ادعای پیروزی کنند و در عوض، ترور هدفمند رهبران حماس را در دستورکار قرار دهند.»

ببینید | تصاویری از نماز خواندن یک پیرمرد در زیر آوار

یکی از اعضای دفاع غیرنظامی در غزه ویدئویی را منتشر کرده که پیرمردی در حالی که زیر آوار خانه‌اش در حال خواندن نماز صبح دیده می‌شود. خانه او پس از بمباران توسط رژیم صهیونیستی ویران شده و این مرد فلسطینی در این وضعیت نماز می‌خواند. طبق تازه‌ترین آمارهای اعلام شده از سوی وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه از آغاز جنگ تا این لحظه ۳۴۳۸۸ فلسطینی به شهادت رسیده و ۷۷۴۳۷ نفر هم زخمی شدند./فرارو

Loading

رسانه‌ها؛ عصبانیت رژیم صهیونیستی از تصمیم مجمع عمومی سازمان ملل و …

۱۴۰۱/۱۰/۱۱ | گزیده های راهبردی

رسانه‌ها: واکنش عصبی رژیم صهیونیستی به تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای درخواست رای مشورتی درباره اشغالگری این رژیم، افشای محتوای مکالمه تلفنی اخیر نتانیاهو و زلنسکی، تبادل اسناد تاسیسات هسته‌ای میان هند و پاکستان، آغاز ریاست دوره‌ای ژاپن بر شورای امنیت سازمان ملل، انتشار آمار جنایات ائتلاف سعودی در یمن در سال ۲۰۲۲، هشدار شدید وزارت دفاع کره‌جنوبی نسبت به هرگونه اقدام اتمی کره‌شمالی، نظرسنجی جدید درباره احتمال شکست اردوغان در انتخابات ترکیه، هشدار کره شمالی درباره خواست آمریکا برای تاسیس ناتوی آسیایی، بازگشت بیش از نیم میلیون آواره سوری به کشورشان و جنگ‌های قابل پیش بینی در سال ۲۰۲۳ از نظر گاردین از مهم‌ترین خبرهای روابط خارجی بود که امروز در رسانه‌ها بازتاب یافت. در ادامه گزیده‌ای از این مطالب را مرور می‌کنیم.

ایسنا: نخست وزیر رژیم صهیونیستی و وزیر خارجه این رژیم به شدت از سازمان ملل بابت تصویب قطعنامه ضد اسرائیلی انتقاد کردند و نتانیاهو مدعی شد که این قطعنامه برای اسرائیل الزام‌آور نیست.

ایرنا: بر اساس بیانیه دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی، محمد بن زاید آل نهیان رئیس امارات از بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای سفر به ابوظبی دعوت کرد.

ایسنا: پایگاه «آکسیوس» محتوای مذاکرات تلفنی نخست‌وزیر اسرائیل و رئیس جمهوری اوکراین را منتشر کرد.

فارس: دبیرکل ناتو گفت، غرب باید برای حمایت بلندمدت از اوکراین آماده باشد زیرا روسیه هیچ نشانه‌ای از تسلیم شدن نشان نمی‌دهد.

ایرنا: مرکز حقوق بشری «عین الانسانیه» با اعلام آمار کلی جنایات ائتلاف متجاوز عربی به سرکردگی عربستان سعودی طی سال ۲۰۲۲ در یمن، از کشته و مجروح شدن بیش از سه هزار یمنی در این جنایات و هدف قرار گرفتن تاسیسات زیربنایی این کشور طی این حملات خبر داد.

ایسنا: نخست وزیر ارمنستان اعلام کرد که کشورش برای صلح و نه جنگ، به ارتش مدرن نیاز دارد.

فارس: کیم جونگ اون رهبر کره شمالی طی یک سخنرانی هشدار داد که آمریکا به بهانه تقویت همکاری با کره جنوبی و ژاپن در حال ایجاد نسخه آسیایی ناتو است.
ایرنا: پس از آنکه کیم جونگ اون رهبر کره شمالی خواستار افزایش «تصاعدی» زرادخانه هسته‌ای این کشور شد، وزارت دفاع کره‌جنوبی هشدار داد که هرگونه تلاش پیونگ‌یانگ برای استفاده از سلاح هسته‌ای منجر به «پایان» رژیم این کشور خواهد شد.

ایسنا: رئیس جمهوری تایوان امروز (یکشنبه) پیشنهاد داد که به چین کمک‌های لازم را برای رسیدگی به افزایش موارد ابتلا به کرونا در این کشور ارائه کند اما این را هم گفته که فعالیت‌های نظامی دولت پکن در نزدیکی این جزیره برای صلح و ثبات مفید نیستند.

فارس: وبگاه ویژه امور نظامی نوشت، چین به عنوان ابرقدرت موشکی قصد دارد در جنگ محتمل آمریکا را شکست دهد.

ایرنا: خلوصی آکار وزیر دفاع ترکیه در بیانیه‌ای نسبت به اقدامات نظامی تحریک آمیز یونان هشدار داد.
فارس: طبق نتایج یک نظرسنجی، در صورتی که انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه به دور دوم کشیده شود، اردوغان در برابر چهار کاندیدای احتمالی شکست خواهد خورد.
ایلنا: ترکیه اعلام کرد که بیش از نیم میلیون آواره سوری به کشورشان بازگشتند.
میزان: وزیر خارجه ترکیه گفت: خروج نیروهای ترکیه از سوریه نیازمند گام‌هایی در روند سیاسی است.
باشگاه خبرنگاران جوان: مهاجرت غیرقانونی به اروپا افزایش یافته و به بالاترین سطح از زمان بحران مهاجران در سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۶ در این قاره رسیده است.

ایسنا: پاکستان اعلام کرد که طبق توافقی که چند دهه پیش با هند برقرار شده، فهرستی از تاسیسات و پایگاه‌های هسته‌ای خود را تحویل مقامات هیات هند در شهر اسلام‌آباد داده است. هند هم اقدام مشابهی انجام داد.

ایسنا: ژاپن در حالی به عضویت دو ساله شورای امنیت سازمان ملل درآمد و ریاست دوره‌ای آن را به دست گرفت که با ناتوانی این نهاد در پایان دادن به جنگ اوکراین، بسیاری خواستار اصلاحاتی در آن هستند.

فارس: کویت اعلام کرد که اولین ماهواره خود را طی دو روز آینده از پایگاه فضایی فلوریدا پرتاب خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان: روزنامه‌ای انگلیسی ادعا کرد در سال ۲۰۲۳ چندین جنگ در مناطق مختلف جهان قابل پیش‌بینی است.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *