جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

افشای هراس صهیونیست ها از واقعیت های جنگ غزه

«آمریکایی ها به صهیونیست ها توصیه کرده اند که بهتر است جنگ غزه را هر چه سریعتر خاتمه داده و ادعای پیروزی کنند و در عوض، ترور هدفمند رهبران حماس را در دستورکار قرار دهند.»

ببینید | تصاویری از نماز خواندن یک پیرمرد در زیر آوار

یکی از اعضای دفاع غیرنظامی در غزه ویدئویی را منتشر کرده که پیرمردی در حالی که زیر آوار خانه‌اش در حال خواندن نماز صبح دیده می‌شود. خانه او پس از بمباران توسط رژیم صهیونیستی ویران شده و این مرد فلسطینی در این وضعیت نماز می‌خواند. طبق تازه‌ترین آمارهای اعلام شده از سوی وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه از آغاز جنگ تا این لحظه ۳۴۳۸۸ فلسطینی به شهادت رسیده و ۷۷۴۳۷ نفر هم زخمی شدند./فرارو

ببینید | تصاویری از نماز خواندن یک پیرمرد در زیر آوار

یکی از اعضای دفاع غیرنظامی در غزه ویدئویی را منتشر کرده که پیرمردی در حالی که زیر آوار خانه‌اش در حال خواندن نماز صبح دیده می‌شود. خانه او پس از بمباران توسط رژیم صهیونیستی ویران شده و این مرد فلسطینی در این وضعیت نماز می‌خواند. طبق تازه‌ترین آمارهای اعلام شده از سوی وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه از آغاز جنگ تا این لحظه ۳۴۳۸۸ فلسطینی به شهادت رسیده و ۷۷۴۳۷ نفر هم زخمی شدند./فرارو

Loading
معاون اروپا و آمریکای وزارت خارجه تاکید کرد

قانون ایسا؛ از تحریم های جدید تا نقض صریح برجام

۱۳۹۵/۰۹/۱۴ | نمای راهبردی

شوراآنلاین - رسانه ها: معاون اروپا و آمریکای وزارت خارجه با تاکید بر اینکه تمدید تحریم‌های ایران نقض صریح برجام است گفت: حتی اگر آمریکا در اجرای قانون ایسا بندهای مربوط به هسته‌ای را اجرا نکند باز هم برجام را نقض کرده است؛ چون این مصوبه تحریم جدیدی علیه ایران است.

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جلسه امروز (یکشنبه) به بررسی تخصصی انتخابات ریاست جمهوری و آثار آن با حضور مجید تخت روانچی  و قشقاوی، معاون پارلمانی وزارت خارجه پرداخت.

تخت روانچی با بیان اینکه انتخابات این دوره آمریکا با دوره های گذشته متفاوت بود در توضیح دلیل آن گفت: این تفاوت از آن جهت است که کاندیدایی از طرف جمهوری خواهان روی کار آمد که سابقه کار سیاسی نداشت. او با شعارهایی وارد عرصه انتخابات شد که آثار زیادی بر روی توده های مردم گذاشت.

وی ادامه داد: ترامپ نشان داد که سیاست خارجی‌اش با گذشته متفاوت است. او در مورد برجام نظرات متفاوتی دارد. یک بار گفت که برجام را پاره می‌کنم و بار دیگر گفت که درباره برجام باید دوباره مذاکره کنیم؛ از این گونه اظهارنظرها می‌توان استنباط کرد که تغییر و تحولاتی در سیاست خارجی آمریکایی‌ها رخ خواهد داد.

معاون وزیر خارجه با بیان اینکه مهمترین موضوع ما و آمریکایی ها برجام است گفت: در این رابطه ترامپ دو راه بیشتر ندارد؛ یا برجام را کنار می‌گذارد که در این صورت هزینه به هم خوردن برجام به گردن آمریکایی‌ها خواهد افتاد. راه دوم این است که با حفظ برجام سیاست‌های خصمانه‌تر و سخت‌تری علیه ایران به کار گیرد تا هزینه توقف برجام به گردن ایران بیفتد.

تخت روانچی در ادامه گفت: ما در قبال  این تحولات فرصت‌ها و تهدیداتی داریم که باید به آن بپردازیم. به طور مثال ترامپ گفته همت و توان خود را برای نابودی داعش به کار خواهد گرفت که این یک فرصت است.

وی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران برای هر وضعیتی آمادگی کامل دارد گفت:‌ ترامپ و تیم او باید بداند که ایران طعمه غیرقابل هضم بسیار سخت و مقاومتی در برابر اوست و مثل گذشته در هر شرایطی پیروز میدان خواهد بود.

تخت روانچی در ادامه  این جلسه و بعد از اظهارات ذوالنوری، جاسمی، کریمی قدوسی، نجفی و جلالی گفت: با اجماع تمام مسئولان کشور پشت سر مقام معظم رهبری، ‌اقدام آمریکا نقض صریح برجام است؛ به طوری که حتی اگر در اجرای قانون ایسا بندهای مربوط به هسته‌ای را هم اجرا نکنند مصوبه کنگره نقض برجام است چون این مصوبه تحریم جدید علیه ایران اعمال کرده است.

همچنین امروز امیر دریادار سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش در جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس حضور یافت و گزارش جامعی از اقدامات، ‌فعالیت ها و برنامه ها و چشم انداز آینده نیروی دریایی ارائه کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت:‌ امروز دریا ظرفیت بسیار مهمی برای جمهوری اسلامی ایران است؛ البته هنوز نتوانسته‌ایم از این ظرفیت به خوبی استفاده کنیم. نیروی دریایی مصمم است، از کلیه ظرفیت‌ها استفاده کند و مطابق نظرات فرماندهی کل قوا، مقام معظم رهبری در بخش‌هایی از دریا حضور پیدا کنیم که دشمنان ما تصور آن نمی‌کردند.

امیر دریادار سیاری تاکید کرد:‌ اقتدار دریایی و توسعه بنادر مکران محور فعالیت‌های ماست. در طرح ولایت نیروی دریایی دامنه اعمال مسئولیت خود را به دریاهای آزاد گسترش داده و در این مسیر سخت نیازمند حمایت و کمک مجلس شورای اسلامی به ویژه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی هستیم.

منبع: ایسنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *