جدیدترین مطالب

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

چشم‌انداز روابط اقلیم کردستان با بغداد

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل عراق گفت: با نزدیک شدن ترکیه به دولت مرکزی عراق، اقلیم کردستان در آینده از بسیاری از ادعاهایی که درباره خودمختاری این منطقه داشته است، فاصله خواهد گرفت و بیشتر به دولت مرکزی وابسته می‌شود.

Loading

أحدث المقالات

Loading

راهبرد رژیم صهیونیستی برای یارگیری و کشاندن ناتو به تقابل با ایران

۱۴۰۰/۰۵/۲۸ | خبر تاپ, سیاسی, گفتگو

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک تحلیلگر مسائل رژیم صهیونیستی با بیان اینکه این رژیم به دنبال بین‌المللی کردن تقابل خود با ایران است، گفت: به نظر می‌رسد ناتو با درنظر گرفتن پیامدهای این اقدام خطرناک، تمایلی به ورود به این مسئله ندارد و نمی‌خواهد خود را به‌طور مستقیم درگیر این ماجرا کند.

علی عبدی در گفتگو با سایت شورای راهبردی روابط خارجی با اشاره به تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای متهم کردن ایران به حمله به کشتی «مرسراستریت» و درخواست از ناتو و شورای امنیت سازمان ملل برای ورود به این مسئله اظهار داشت: رژیم صهیونیستی با این اقدامات رویکرد «بین‌المللی‌سازی پرونده تقابل با ایران» را پیگیری می‌کند.

وی با بیان اینکه این رویکرد رژیم صهیونیستی می‌تواند چند دلیل داشته باشد، افزود: این رژیم به صورت غیرمستقیم تصریح می‌کند به تنهایی توانایی مقابله با جمهوری اسلامی ایران را ندارد و در واقعیت هم این گونه است که رژیم صهیونیستی با وجود توانمندی‌های بالای نظامی، امنیتی و اطلاعاتی و همچنین سطح مناسب روابطش با اروپا و آمریکا، به تنهایی توان تقابل با ایران را ندارد.

این کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی گفت: این رژیم به شدت درصدد است که قدرت‌های دیگر و نیروهای مداخله‌گر بین‌المللی را به نفع خود وارد منازعه کند. لذا در اولین گام با یارکشی آمریکا و انگلیس در شورای امنیت دست به اقدامی زد که ناموفق بود؛ گرچه آمریکا و انگلیس با صدور بیانیه‌ای به شدت از رژیم صهیونیستی حمایت کردند و پاسخ به این حمله را حق رژیم صهیونیستی دانستند، اما انگلیس بلافاصله از مواضعش به نوعی عقب نشست و این اقدام رژیم صهیونیستی را ناموفق گذاشت.

عبدی بیانیه اتحادیه اروپا و «گروه هفت» در حمایت از رژیم صهیونیستی را نوعی موفقیت برای این رژیم دانست و ادامه داد: اظهارات بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در جلسه‌ای که بعد از حمله به کشتی «مرسر استریت» با حضور مقام‌های این رژیم و سفیران کشورهای عضو شورای امنیت برگزار شد هم در همان مسیر است و آن‌ها به دنبال این هستند که ناتو را وارد این تقابل کنند.

وی با اشاره به پیامدهای هر گونه اقدام عملی ناتو علیه ایران در خصوص این اتهامات و دنباله‌روی از رژیم صهیونیستی گفت: علاوه بر اینکه برخی اعضای جلسه، سخنان گانتس را درخصوص «طفره رفتن ناتو از اقدام» گستاخانه و بی‌تدبیری توصیف کرده بودند، به نظر می‌رسد ناتو با درنظر گرفتن پیامدهای این اقدام خطرناک، تمایلی به ورود به این مسئله ندارد و به دلایل متعدد نمی‌خواهد خود را به‌طور مستقیم درگیر این ماجرا کند.

در ادامه عبدی، موقعیت و جایگاه جمهوری اسلامی ایران و توانمندی‌ها و متحدان منطقه‌ای‌اش و قدرت واکنش قاطع و سنجیده را یکی از مهم‌ترین دلایل عدم تمایل ناتو برای تبعیت از خواسته‌های رژیم صهیونیستی عنوان کرد.

این کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی به ماجراجویی‌های این رژیم در دریاها و سپس تلاش برای جلب حمایت ناتو اشاره و تأکید کرد: این حرکت‌ها نشان‌دهنده نگرانی و ضعف شدید رژیم صهیونیستی در این مسیر است و تلاش‌ها برای جلب همراهی ناتو به این دلیل است که این ضعف را بپوشاند.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *