جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

ببینید | تصاویری از نماز خواندن یک پیرمرد در زیر آوار

یکی از اعضای دفاع غیرنظامی در غزه ویدئویی را منتشر کرده که پیرمردی در حالی که زیر آوار خانه‌اش در حال خواندن نماز صبح دیده می‌شود. خانه او پس از بمباران توسط رژیم صهیونیستی ویران شده و این مرد فلسطینی در این وضعیت نماز می‌خواند. طبق تازه‌ترین آمارهای اعلام شده از سوی وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه از آغاز جنگ تا این لحظه ۳۴۳۸۸ فلسطینی به شهادت رسیده و ۷۷۴۳۷ نفر هم زخمی شدند./فرارو

ببینید | تصاویری از نماز خواندن یک پیرمرد در زیر آوار

یکی از اعضای دفاع غیرنظامی در غزه ویدئویی را منتشر کرده که پیرمردی در حالی که زیر آوار خانه‌اش در حال خواندن نماز صبح دیده می‌شود. خانه او پس از بمباران توسط رژیم صهیونیستی ویران شده و این مرد فلسطینی در این وضعیت نماز می‌خواند. طبق تازه‌ترین آمارهای اعلام شده از سوی وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه از آغاز جنگ تا این لحظه ۳۴۳۸۸ فلسطینی به شهادت رسیده و ۷۷۴۳۷ نفر هم زخمی شدند./فرارو

Loading

حل مشکلات خاورمیانه بدون ایران دشوار خواهد بود

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:یک روزنامه آمریکایی در گزارشی با اشاره به لفاظی‌های اخیر رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران نوشت، برخلاف این اظهارات ضدایرانی، دولت ترامپ می‌داند که حل مشکلات خاورمیانه بدون همکاری با ایران دشوار خواهد بود.

روزنامه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» در گزارشی به لفاظی‌های اخیر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در پایتخت عربستان علیه ایران اشاره کرد و نوشت علیرغم آنکه ترامپ در حین مبارزات انتخابات ریاست‌جمهوری 2016 آمریکا، برجام را یکی از بدترین توافقاتی که تاکنون محقق شده، خواند، در ماه آوریل از یکسری تحریم‌های خاص که اجازه داده بود برجام پابرجا باقی بماند، صرفنظر کرد و به ایران اجازه داد که تجارت بین‌المللی داشته باشد و به سرمایه‌ خود که مدت‌ها در آمریکا بلوکه شده بود، دسترسی داشته باشد.

این گزارش سپس ادامه داد، شواهد بیشتری که نشان می‌دهد دولت ترامپ به تعامل با جمهوری اسلامی ایران، تمایل دارد، اظهارات اخیر «رکس‌ تیلرسون» وزیر امور خارجه آمریکا بود که در کنفرانس خبری ریاض مطرح شد.

وی در آنجا در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا تماس تلفنی «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران را پاسخ می‌گوید گفت که بله به تماس او پاسخ می‌دهد.

تیلرسون در این خصوص گفت: «در خصوص اینکه آیا تماس تلفنی را پاسخ می دهم باید بگویم که من هرگز تلفن کسی که بخواهد مکالمه سازنده‌ای داشته باشد را قطع نمی‌کنم».

نیویورک‌تایمز سپس نوشت، ظاهراً دولت ترامپ این نکته مهم را درک کرده است که مسئله گسترش نفوذ ایران در منطقه که دولت آمریکا از آن نگران است و به آن اعتراض دارد، ضرورت حفظ دستکم روابط کاری را برای دو کشور ایران و آمریکا ایجاد می‌کند.

طبق این گزارش، آمریکا بدون همکاری با ایران، برای حل مشکلات خاورمیانه با مشکل مواجه خواهد بود و برخی تحلیلگران می‌گویند که به همین دلیل اگر دو کشور برای گفت‌وگو بنشینند، فضا برای مصالحه وجود دارد.

روز پنجشنبه، کمیته روابط خارجی سنا یک سری تحریم هایی را علیه ایران به بهانه آنچه که نقض حقوق بشر و حمایت از تروریسم خواند، تصویب  کرد.

بنا بر این گزارش، علیرغم آنکه طبق برجام برخی از تحریم‌های ایران لغو شده است، تحریم‌های باقی مانده، بانک‌های اروپایی را از ارائه بودجه مورد نیاز برای معاملات تجاری و پروژه‌های زیرساختی در ایران منصرف کرده است.

این گزارش در پایان نوشت، یکی از مشاوران «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران اعلام کرده است که مذاکرات مستقیم با آمریکا را رد نمی‌کند اما ایران همچنان در حال بررسی رفتارهای ترامپ است. «حسین شیخ‌الاسلام» یکی از مشاوران ظریف درباره ترامپ گفته است: «او یک تاجر است اما حتی در تجارت نیز عملکرد وی تحریک‌آمیز و غیرقابل پیش‌بینی است».

منبع: خبرگزاری فارس

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *