جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

افشای هراس صهیونیست ها از واقعیت های جنگ غزه

«آمریکایی ها به صهیونیست ها توصیه کرده اند که بهتر است جنگ غزه را هر چه سریعتر خاتمه داده و ادعای پیروزی کنند و در عوض، ترور هدفمند رهبران حماس را در دستورکار قرار دهند.»

Loading
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی:

نیاز به روش‌های نامتقارن برای حل مشکلات منطقه

شورای راهبردی آنلاین: رئیس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: برای حل مشکلات منطقه به روش‌های نامتقارن، چه در عرصه‌های سیاسی و چه در عرصه‌های نظامی نیاز است؛ زیرا دیپلماسی رایج که از طریق سازمان‌های بین‌المللی یا گفتگو با قدرت‌های جهانی پیگیری می‌شود، کارساز نیست.

دکتر سیدکمال خرازی عصر امروز در ملاقات با سرکیس نعوم و ناصر قندیل، از روزنامه‌نگاران و تحلیلگران برجسته جهان عرب گفت: این دیدگاه، راهبرد محور مقاومت را تشکیل می­دهد.

وی در این ملاقات، پاسخگوی سوالات این دو روزنامه‌نگار برجسته لبنانی در خصوص تحولات منطقه به‌ویژه پس از اقدام آمریکا به ترور سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بود و با تبیین منطق و عزم مقاومت ملت ایران و محور مقاومت در برابر توطئه‌های آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی رژیم‌های مرتجع عربی تصریح کرد: با دیدن تصاویر تشییع میلیونی پیکر شهید سلیمانی، میزان اثرگذاری شهادت ایشان بر مردم ایران به خوبی قابل درک است.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با اشاره به پاسخ قاطع ایران به اقدام تروریستی آمریکا و هدف قرار دادن پایگاه عین الاسد در عراق که پایگاه بزرگ آمریکایی‌ها بود، تصریح کرد: این قدرت‌نمایی بزرگ بی‌سابقه بود، چرا که تا به حال هیچ کشوری جرات نداشته است به صورت مستقیم پایگاه آمریکایی‌ها را در تلافی‌ اقدام تروریستی آمریکا هدف فرار دهد.

دکتر خرازی با بیان اینکه رویدادهای اخیر تفاوت میان ایران مستقل و برخی رژیم‌های عربی وابسته را به خوبی آشکار ساخته است، گفت: برخلاف برخی کشورهای منطقه که به گاو شیرده آمریکا تبدیل شده‌اند، ایران تنها با اتکاء بر مردم، استقلال خود را حفظ و در برابر هیچ قدرتی کوتاه نمی‌آید.

وی تاکید کرد: این روحیه ناشی از انقلابی است که بیش از چهار دهه قبل به رهبری امام خمینی (ره) در ایران به ثمر نشست و هفته آینده، سالگرد آن را جشن می‌گیریم.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با تاکید بر مبانی فکری جمهوری اسلامی در خصوص مقابله با ظلم و حمایت از مظلومان و مستضعفین تاکید کرد: رژیم صهیونیستی و آمریکا به عنوان حامی این رژیم به همین خاطر ایران را خطری برای خود می‌دانند و از این رو به هر توطئه‌ای علیه ایران و دوستانش در منطقه متوسل می‌شوند.

دکتر خرازی با اشاره به توطئه‌هایی همچون تلاش برای براندازی دولت های سوریه و عراق با کمک داعش تصریح کرد: اگر حزب الله لبنان به کمک سوریه نمی‌شتافت، امروز لبنان داخل مرزهایش با داعش درگیر بود.

وی با اشاره به اقدامات ایران برای مقابله با توطئه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی تاکید کرد: هدف بلندمدت و راهبردی جمهوری اسلامی ایران، خروج آمریکایی‌ها از منطقه است. البته تحقق این هدف بستگی به خواست ملت‌های منطقه به ویژه عراق و سوریه دارد. ما شاهد بودیم که مجلس عراق بر چنین تصمیمی تاکید کرده است.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در همین حال بر دیدگاه ایران برای تامین امنیت منطقه توسط کشورهای منطقه و عدم مداخله بیگانگان تاکید کرد و گفت: ما همیشه آماده بوده‌ایم با عربستان گفتگو کنیم، اما متاسفانه حکام این کشور خودشان تصمیم‌گیرنده نیستند، بلکه منافع آمریکا در این میان دخیل است. آمریکایی‌ها تلاش دارند از این آب گل‌آلود ماهی بگیرند و برای همین نمی‌گذارند حکام سعودی مستقلاً تصمیم‌گیری کنند.

دکتر خرازی بر ضرورت تغییر سیاست‌های تجاوزکارانه عربستان و همچنین امارات به ویژه در جنگ علیه یمن تاکید کرد و گفت: بیش از چهار سال جنگ علیه یمن ثابت کرد که جنگ نمی‌تواند مشکلات سعودی و امارات را حل کند، بلکه نیاز است بدون دخالت بیگانگان، به خواست مردم یمن تن دهند و اجازه دهند حکومتی دموکراتیک مبتنی بر اراده مردم در این کشور تشکیل شود.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *