جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

وضعیت متشنج در خیابان‌های تل آویو + فیلم

رسانه‌های عبری زبان از زد و خورد و درگیری شدید بین تظاهرات کنندگان خواهان امضای فوری توافق مبادله اسرا و نیروهای امنیتی در خیابان‌های تل‌آویو خبر دادند.

هلاکت ۲ نظامی صهیونیست در غزه

ارتش رژیم صهیونیستی رسما به کشته شدن دو نظامی دیگر خود در درگیری‌های روز گذشته در مرکز نوار غزه اعتراف کرد.

هلاکت ۲ نظامی صهیونیست در غزه

ارتش رژیم صهیونیستی رسما به کشته شدن دو نظامی دیگر خود در درگیری‌های روز گذشته در مرکز نوار غزه اعتراف کرد.

Loading

حمایت اکثریت جامعه لبنان از حزب الله

۱۳۹۸/۰۶/۱۶ | خبر تاپ, رصد

شوراي راهبردي آنلاين – رصد: معاون انديشکده روابط بین الملل و راهبردی فرانسه معتقد است تشدید تنش‌ها میان رژيم صهيونيستي و لبنان به مرحله نگران‌کننده‌اي رسيده است، اما شرايط نسبت به جنگ 2006 کاملا تفاوت دارد.

دیدیه بیون در گفتگویی با سایت این اندیشکده گفت یکی از تفاوت‌های شرایط امروز با 13 سال پیش این است که اسرائیل درگیر انتخابات است و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم گرچه در انتخابات پارلمانی فصل بهار پیروز شد، اما به دلیل ناتوانی در تشکیل دولت، ناگزیر از برگزاری انتخابات زودهنگام شده است.

وی گفت: نخست وزیر اسرائیل که با شرایط قضایی پیچیده ای رو به روست، طبق نظرسنجی‌ها وضعیت سیاسی باثباتی ندارد و تلاش می‌کند در انتخابات، مخالفان را با خود همراه کند.

بیون درباره وضعیت داخلی لبنان نیز با توصیف جامعه لبنان به جامعه‌ای دچار شکاف تاریخی به دلیل برخورداری از نظامی مبتنی بر قومیت‌گرایی گفت: با وجود اینکه چنین تقسیم‌بندی خود منبع تنش است، اما نوعی تعادل پیچیده و ظریف میان جوامع گوناگون وجود دارد و لبنان با وجود تضادهای ناشی از نظام سیاسی، اجتماعی و اقتصادی به حیات خود ادامه می دهد.

وی افزود: زمانی که حمله ای علیه این کشور صورت می گیرد، خواسته اکثریت به ویژه در میان طبقه سیاسی این است که جبهه ای مشترک در برابر حملات تشکیل شود. هم اکنون لبنانی ها با  تشکل های گوناگون، نخست وزیر که یک مسلمان سنی است و رئیس جمهور که یک مسیحی مارونی است، به نام دفاع از سرزمین ملی پشت حزب الله ایستاده‌اند. در حال حاضر هیچ اختلاف جدی وجود ندارد که به صورت علنی مطرح شود.

معاون اندیشکده روابط بین الملل و راهبردی فرانسه گفت: علاوه بر این مردم لبنان می‌دانند که ارتش این کشور اثر بخشی نظامی اثبات شده‌ای ندارد و در واقع بیمه عمر حقیقی آنها، حزب الله است. حزب الله یک سازمان نظام یافته است که ظرفیت های نظامی خود را نشان داده است و توان عملیاتی واقعی دارد. به همین دلیل است که اکثریت جامعه لبنان پشت حزب الله صف کشیده‌اند.

وی ادامه داد: در نظر داشته باشید که حزب الله به طور قطع یک سازمان نظامی است، اما پیش از آن یک نهاد سیاسی است که وزیر و نماینده دارد و به طور کامل در زندگی سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و امنیتی لبنان نفوذ دارد. در این مرحله نمی توانیم شکاف واقعی را که طبق آن بتوان گفت بخشی از جامعه لبنان علیه حزب الله بسیج  شده است، قائل باشیم.

بیون درباره آثار رویارویی اخیر حزب الله و رژیم صهیونیستی در عرصه منطقه‌ای و بین‌الملل هم گفت: از ماه مه سال 2018 که دونالد ترامپ خروج یکجانبه از توافق هسته ای 2015 ایران را اعلام کرد، تنش ها در منطقه افزایش یافت؛ به نوعی باید گفت فضای منطقه ای تحت تاثیر رویارویی ایران و آمریکاست.

وی افزود: به همین خاطر، یک بحران جدید منطقه ای همانند آنچه به نظر می رسد هم اکنون در لبنان در حال رخ دادن است، عامل تشدید تنش ها خواهد بود.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *