جدیدترین مطالب

عقب‌نشینی نیروهای روسیه از قفقاز جنوبی؛ راهبرد یا تاکتیک؟

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: به دنبال انتشار خبری مبنی بر آنکه کرملین به طور ضمنی تأیید کرد که صلح‌بانان روس از منطقه قره‌باغ عقب می‌کشند و سلاح‌ها و تجهیزات خود را به همراه می‌برند، این پرسش به طور جدی مطرح است که آیا روسیه می‌خواهد منطقه قفقاز جنوبی را به غرب واگذار کند؟

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

امیرعبداللهیان وارد گامبیا شد + فیلم

تهران- ایرنا- حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در راس هیاتی به‌ منظور شرکت در پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی وارد بانجول پایتخت گامبیا شد.

اهانت دوباره به قرآن کریم در سوئد

تهران- ایرنا- یک زن سوئدی افراطی و ضد اسلام روز جمعه در شهر مالمو در سوئد در اقدامی شنیع یک نسخه از قرآن کریم را به آتش کشید.

ادعای رسانه آمریکایی: اسرائیل یک هفته به حماس فرصت داد

تهران- ایرنا- روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در گزارشی درباره روند مذاکرات آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حماس، مدعی شد: (رژیم) اسرائیل یک هفته به حماس فرصت داد تا بین گزینه‌های توافق بر سر آتش‌بس یا آغاز حمله زمینی به رفح، یکی را انتخاب کند.

Loading

تضمین حقوق ایران، شرط پذیرش بسته اروپا

۱۳۹۷/۰۶/۲۳ | خبرهای شورا

شورای راهبردی آنلاین: دکتر خرازی در رابطه با وضعیت بعد از خروج آمریکا از برجام اظهار داشت با اروپائیان مذاکرات متعددی صورت گرفته و این مذاکرات ادامه دارد و امیدواریم با بسته‌ای که اروپا ارائه می‌دهد حقوق ایران تضمین گردد.

دکتر کمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی که به دعوت همتای چینی خود در آن کشور به سر می‌برد، در ادامه برنامه کاری خود در شهر شانگهای از موسسه مطالعات بین المللی شانگهای دیدار و با مسئولین این موسسه دیدار و گفتگو نمود. آقای یانگ ژییه مین، مسئول موسسه اظهار داشت موسسه مطالعات بین‌المللی شانگهای یکی از مهمترین نهادهای فکری چین است که در مورد مسائل سیاسی و راهبردی خارجی چین مطالعه و تولید فکر می‌کند.

وی افزود در سفر دو سال قبل آقای شی جین پینگ، رئیس جمهور چین به ایران یک بیانیه مشارکت راهبردی تهیه گردید که لازم است مسئولین دو کشورر جلسات مرتب برای عملیاتی کردن این بیانیه داشته باشند. وی در ادامه افزود که چهل سال پیش در ایران انقلاب اسلامی پیروز شد و در همان زمان در چین اصلاحات و درب های باز آغاز گردید. از آن به بعد به تدریج هر دو طرف ایرانی و چینی در تقویت روابط دو کشور کوشیدند و این روابط هم اکنون قوی تر شده، ضمن آن که نفوذ منطقه‌ای دو کشور افزایش یافته است. آقای یانگ ژییه مین گفت دو کشور چین و ایران باید مزایای راهبردی خود را بشناسند و علاوه بر استفاده از این مزایا از تجربیات یکدیگر نیز استفاده نمایند.

دکتر خرازی در پاسخ اظهار داشت، بیانیه مشترک دو رئیس جمهور مبنای بسیار خوبی برای گسترش روابط دو کشور است و در این سفر در رابطه با نحوه اجرایی کردن این بیانیه گفتگو به عمل آمد. ایشان در رابطه با وضعیت بعد از خروج آمریکا از برجام اظهار داشت با اروپائیان مذاکرات متعددی صورت گرفته و این مذاکرات ادامه دارد و امیدواریم با بسته‌ای که اروپا ارائه می‌دهد حقوق ایران تضمین گردد. دکتر خرازی اشاره کردند روابط ایران با چین و روسیه از اهمیت خاصی برخوردار است لذا برای حل مشکلات بعد از خروج آمریکا از برجام ضمن ادامه گفتگوها باید ابتکاراتی ارائه گردد.

دو طرف همچنین در رابطه با تروریسم و امنیت منطقه‌ای به ادامه گفتگوها بین شورای راهبردی روابط خارجی و وزارت امور بین الملل حزب کمونیسم چین در مورد مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی تاکید کردند.

قبل از دیدار از موسسه مطالعات بین‌المللی شانگهای دکتر خرازی از دانشگاه بین‌المللی شانگهای بازدید و با رئیس و مدیران و کارشناسان خاورمیانه‌ و شرق شناسی این دانشگاه گفتگو نمود و به سوالات آن‌ها پاسخ داد.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *