جدیدترین مطالب

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

بلومبرگ: «دستیابی قریب‌الوقوع» آمریکا و عربستان به یک توافق امنیتی / این توافق نسخه جدیدی از چارچوبی است که با هدف انزوای ایران تنظیم شده / آمریکا و عربستان قصد دارند به نتانیاهو، پیشنهاد دهند که به عنوان بخشی از توافق عادی‌سازی به این توافق بپیوندد

خبرگزاری بلومبرگ از افزایش سرعت مذاکرات میان آمریکا و عربستان سعودی در دوره اخیر و نزدیک بودن دو کشور به دستیابی به یک «توافق امنیتی» خبر داد. «مقامات مرتبط با مذاکرات» که به نام آن‌ها اشاره نشده، در گفتگو با این رسانه ابراز «خوش‌بینی» کردند که چنین «توافق تاریخی» تا چند هفته آینده بدست آید.

سازمان ملل: بازسازی غزه ممکن است ۸۰ سال طول بکشد

گزارشی که پنج‌شنبه سیزدهم اردیبهشت، از سوی سازمان ملل منتشر شد، بیان کرد که اگر روند بازسازی نوار غزه مطابق با روند بازسازی‌ها در درگیری‌های قبلی انجام شود، بازسازی منازل در نوار غزه ممکن است تا قرن آینده طول بکشد.

Loading
واشنگتن پست:

ایران اکنون قوی‌تر از 40 سال گذشته است

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین -رسانه ها:روزنامه واشنگتن پست با اشاره به راهبرد ترامپ برای افزایش فشار علیه ایران هشدار داد ایران اکنون قوی‌تر از هر زمان دیگری در 40 سال گذشته است.

روزنامه واشنگتن پست در گزارشی نوشت که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا می‌خواهد که علیه ایران فشار بیاورد اما ایران اکنون قویتر از هر زمان دیگر است.

این گزارش افزود: ترامپ نظر جهان عرب را برای مواضع سخت علیه ایران جلب کرده است اما این ریسک نیز وجود دارد که جمهوری اسلامی ایران اکنون قویتر از هر زمانی طی 40 سال گذشته است.

دونالد ترامپ با هشداری که هفته گذشته داد و گفت که ایران را در مدار توجه قرار داده است نشان داد که قصد دارد از سیاستهای باراک اوباما فاصله بگیرد و بحث تنش زدایی میان تهران-واشنگتن که بعد از حصول توافق هسته‌ای به میان آمده است، را تحت شعاع قرار داد.

واشنگتن پست افزود: بسیاری در منطقه اکنون پیش بینی می‌کنند که شرایط میان ایران و آمریکا به دوره تنش جورج بوش عقب گرد کند؛ زمانیکه اقدامات تهران و واشنکتن منجر به یک جنگ در سایه در عراق شد، تنش بین شیعه و سنی را در سطح منطقه خاورمیانه گسترش داد و اسرائیل متحد کلیدی آمریکا را درگیر یک جنگ سخت با حزب الله متحد ایران در لبنان کرد.

این گزارش نوشت؛ درحال حاضر آمریکا با یک ایران به مراتب قویتر روبرو است، کشوری که از آشوبهای 6 سال گذشته در جهان عرب استفاده کرده و پیوسته تواناییها و قابلیتهای نظامی خود را توسعه داده است. 

نیکلاس هراس تحلیلگر مرکز امنیت آمریکای جدید در این باره می‌گوید: به منظور مقابله با ایران و یا افزایش فشارها علیه این کشور ممکن است خودتان را در یک نزاع گسترده بیابید؛ که برای اقتصاد جهانی مخرب تر از آن است که متحدان آمریکا و یا افکار عمومی داخل آمریکا تاب تحمل آن را داشته باشند. 

منبع: خبرگزاری فارس

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *