جدیدترین مطالب

رد یک گزاره!

رد یک گزاره!

سید محمد شفیعی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: ایران می سنجد که واکنش گنبد آهنین و پدافند اسرائیل در مقابل بالستیک، کروز، هایپرسونیک و پهپادها چه بوده و ساختار آن چگونه عمل می‌کند و از سمت مقابل اسرائیل به دنبال سنجیدن سرعت واکنش پدافند ایران، عملکرد تکنولوژی ایران در مقابل کوادکوپتر و… است.

سایه جنگ گسترده بر خاورمیانه

سایه جنگ گسترده بر خاورمیانه

اکبر فیجانی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: تنها یک گزینه متصور است و آن حمله اتمی محدود اما برق آسا به ایران است. اما، گرچه از رژیم نسل کش اسرائیل هر جنایتی بر می آید، با توجه به قدرت دفاعی و تهاجمی ایران و توان و همراهی گروه های مقاومت منطقه، و تبعات اقتصادی امنیتی آن برای جهان، در حالت عادی وقوع چنین اقدام خطرناکی بعید است. 

ایران به «اسرائیل» حمله نکرد!

ایران به «اسرائیل» حمله نکرد!

علی مفتح در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: در بحث حمله به «اسرائیل» هم همین است! اول اینکه، ایران به خاک رژیم صهیونیستی حمله نکرده است. بحث در اینجا مربوط به سازمان ملل و حقوق بین الملل نیست. بحث در درجه اول اخلاقی و سیاسی است! رژیم صهیونیستی یک رژیم اشغالگر است که ادعای خاک دارد اما در واقعیت خاکی ندارد (چه برسد به عمق راهبردی)! اصلا حمله انتقام جویانه کشورمان هم هیچ حمله ای به اسرائیل یا خاک آن نبود چرا که اساسا موجودیتی با این مختصات و مشخصات وجود ندارد.

تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی

وزارت خزانه داری آمریکا در راستای ادامه سیاست‌های تحریمی خود علیه جمهوری اسلامی ایران، بیش از ۱۲ نهاد، شخص و کشتی را به بهانه ایفای نقش در تسهیل و تامین مالی فروش مخفیانه پهپاد‌های ایرانی در جنگ اوکراین و روسیه تحریم کرد.

Loading

أحدث المقالات

Loading

«زیر نظر گرفتن ایران» به چه معنی است؟

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:خانم سارا وست وود خبرنگار واشنگتن اگزماینر در کاخ سفید، طی یادداشتی تصمیم دولت ترامپ برای زیر نظر گرفتن ایران را تشریح کرده است.

خانم سارا وست وود خبرنگار واشنگتن اگزماینر در کاخ سفید، طی یادداشتی تصمیم دولت ترامپ برای زیر نظر گرفتن ایران را تشریح کرده است. وی به نقل از کارشناسان می نویسد “زیر نظر گفتن ایران” به معنی معتبر شدن گزینه نظامی نیست و ترامپ هم چنان گزینه های دیپلماتیک و اقتصادی در اختیار دارد که علیه ایران استفاده کند. وی در این یادداشت گزینه های ترامپ را برشمرده است:

 

۱- اعمال دوباره تحریم های غیر هسته ای: ترامپ اِعمال تحریم های جدید غیر هسته ای را علیه ایران از قبل آغاز کرده و نمونه آن تحریم ۲۵ فرد و شرکت به بهانه برنامه موشکی است. این تحریم های به بهانه های فعالیت های منطقه ای ایران هم می تواند ادامه پیدا کند و در این راه جمهوری خواهان کنگره، از ترامپ حمایت خواهند کرد و تحریم ها قدرتمندتر خواهد شد.

 

۲- قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان های تروریستی: طبق گزارش رویترز، ترامپ دستور اجرایی را آماده کرده که سپاه پاسداران را وارد فهرست سازمان های تروریستی می کند. چنین دستوری پیچیدگی های منطقه را افزایش خواهد داد.

 

۳- بازبینی سازمان هایی که قبلا تحریم شده اند: ۲۵ فرد و شرکتی که هفته گذشته تحریم شدند، در فهرست گسترده تحریم شدگان سابق ایران نبوده اند. ترامپ می تواند دستور بررسی مجدد سازمان هایی را صادر کند تا اگر در زمینه های نقض حقوق بشر یا حمایت از سازمان های تروریستی مرتکب خطایی شده اند، مجددا تحریم شوند.

 

۴- افزایش حضور نظامی آمریکا در منطقه: ترامپ می تواند با افزایش حضور نظامی در خلیج فارس پیام مشخصی برای ایران صادر کند که جاه طلبی دریایی ایران دیگر تحمل نمی شود. وی به نقل از “Yoel Guzansky” یکی از کارشناسان اندیشکده “Hoover” می نویسد: دولت ترامپ باید اقدامات بیشتری برای رویارویی با تهدید ایران در حوزه دریا انجام دهد!

 

این خبرنگار در انتهای یادداشت خود به نقل از ریچاد نفیو “عضو تیم مذاکره کننده اوباما” می نویسد: “اقدامات ترامپ بی معنی نیست و همان کاری است که اوباما در حال انجام آن بود.”

منبع: اندیشکده تبیین

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *