جدیدترین مطالب

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

حماس: پایان هر توافقی باید تضمین‌کننده آتش‌بس دائمی باشد

یکی از مسئولان حماس با اشاره به اینکه بندهای پیشنهاد جدید رژیم صهیونیستی در مذاکرات آتش‌بس تا حدودی با مواضع مقاومت سازگاری دارد تاکید کرد که اشغالگران چاره‌ای جز پذیرش شروط ما ندارند و ما موضع خود را بر اساس رسیدن به آتش‌بس دائمی تنظیم کرده‌ایم.

تشدید اعتراضات در مقابل پارلمان گرجستان

در حالی‌که پارلمان گرجستان لایحه جنجال برانگیز “ماموران خارجی” را در قرائت دوم هم تصویب کرد، مخالفان این قانون پنجره ساختمان پارلمان را شکستند، بمب‌های دودزا به داخل آن پرتاب کرده و با نیروهای پلیس درگیر شده و حداقل 10 نفر زخمی شدند.

رهبراپوزوسیون اوکراین: آمریکا قصددارد لهستان، آلمان و فرانسه را به آتش جنگ اوکراین بکشاند

تهران – ایرنا – «ویکتور مدودچوگ» (Viktor Medvedchuk) رهبر «جنبش اوکراین دیگر» (OKM) در انتقاد از جنگ  اوکراین گفت: آمریکا به دنبال آن است تا کشورهای منطقه بالتیک، لهستان، آلمان و فرانسه را به آتش این جنگ بیفکند.

امیرعبداللهیان: عملیات وعده صادق موجب همبستگی ایرانیان داخل و خارج شد

وزیر امور خارجه گفت: عملیات غرور آفرین وعده صادق که در چارچوب دفاع مشروع انجام شد موجب احساس غرور، همبستگی هموطنان ایرانی و ایرانیان خارج از کشور شد و فرصت مطلوبی برای همدلی آحاد ایرانیان در اقصی نقاط جهان فراهم آورده است.

ایران اشخاص و نهاد‌های آمریکایی و انگلیسی را تحریم کرد

وزارت امور خارجه برخی اشخاص و نهاد‌های آمریکایی و انگلیسی را به دلیل حمایت و تامین مالی رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات تروریستی و ترویج و حمایت از تروریسیم و نقض فاحش حقوق بشری در جنگ علیه مردم فلسطین تحریم کرد.

Loading

دیدار رئیس بنیاد صلح ساساکاوای ژاپن با دکتر خرازی

۱۴۰۱/۰۵/۰۳ | خبر تاپ, خبرهای شورا

شورای راهبردی آنلاین: صبح امروز دوشنبه (۱۴۰۱/۰۵/۰۳) آقای آتسوشی سونامی، رئیس بنیاد صلح ساساکاوای ژاپن با حضور در محل شورای راهبردی روابط خارجی با دکتر سیدکمال خرازی دیدار و گفتگو کرد.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در این دیدار با ارائه توضیحاتی درباره شورا، ارتباط میان نهادهای مشابه مشورتی و تحقیقاتی ایران و ژاپن را مفید دانست و آمادگی شورا را برای گسترش همکاری های علمی و پژوهشی با بنیاد صلح ساساکاوا مورد تاکید قرار داد.

آقای سونامی نیز با معرفی مختصر بنیاد صلح ساساکاوا، به بیش‌از یک دهه همکاری آن بنیاد با موسسات علمی و تحقیقاتی ایران اشاره و برای گسترش همکاری ها از جمله با شورای راهبردی روابط خارجی در موضوعات مورد علاقه دو طرف، همچون افغانستان و دیگر تحولات جهانی اعلام آمادگی کرد.

در این دیدار که سفیر ژاپن در تهران نیز در آن حضور داشت، دکتر خرازی همچنین با نکوداشت اقدامات آقای شینزو آبه، نخست‌وزیر فقید ژاپن برای گسترش روابط دو کشور، بر اهمیت روابط ایران و ژاپن و توسعه همکاری های سیاسی، اقتصادی، علمی و فرهنگی تاکید کرد.

 

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *