جدیدترین مطالب

رد یک گزاره!

رد یک گزاره!

سید محمد شفیعی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: ایران می سنجد که واکنش گنبد آهنین و پدافند اسرائیل در مقابل بالستیک، کروز، هایپرسونیک و پهپادها چه بوده و ساختار آن چگونه عمل می‌کند و از سمت مقابل اسرائیل به دنبال سنجیدن سرعت واکنش پدافند ایران، عملکرد تکنولوژی ایران در مقابل کوادکوپتر و… است.

سایه جنگ گسترده بر خاورمیانه

سایه جنگ گسترده بر خاورمیانه

اکبر فیجانی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: تنها یک گزینه متصور است و آن حمله اتمی محدود اما برق آسا به ایران است. اما، گرچه از رژیم نسل کش اسرائیل هر جنایتی بر می آید، با توجه به قدرت دفاعی و تهاجمی ایران و توان و همراهی گروه های مقاومت منطقه، و تبعات اقتصادی امنیتی آن برای جهان، در حالت عادی وقوع چنین اقدام خطرناکی بعید است. 

ایران به «اسرائیل» حمله نکرد!

ایران به «اسرائیل» حمله نکرد!

علی مفتح در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: در بحث حمله به «اسرائیل» هم همین است! اول اینکه، ایران به خاک رژیم صهیونیستی حمله نکرده است. بحث در اینجا مربوط به سازمان ملل و حقوق بین الملل نیست. بحث در درجه اول اخلاقی و سیاسی است! رژیم صهیونیستی یک رژیم اشغالگر است که ادعای خاک دارد اما در واقعیت خاکی ندارد (چه برسد به عمق راهبردی)! اصلا حمله انتقام جویانه کشورمان هم هیچ حمله ای به اسرائیل یا خاک آن نبود چرا که اساسا موجودیتی با این مختصات و مشخصات وجود ندارد.

تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی

وزارت خزانه داری آمریکا در راستای ادامه سیاست‌های تحریمی خود علیه جمهوری اسلامی ایران، بیش از ۱۲ نهاد، شخص و کشتی را به بهانه ایفای نقش در تسهیل و تامین مالی فروش مخفیانه پهپاد‌های ایرانی در جنگ اوکراین و روسیه تحریم کرد.

Loading

أحدث المقالات

پاسخ برنی سندرز به فرافکنی نتانیاهو

«برنی سندرز» نماینده مجلس سنای ایالات متحده با رد اتهامات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که اعتراضات دانشجویان آمریکایی علیه جنگ غزه را یهودی‌ستیزی خواند، گفت: این اعتراضات ضدیهودی نیست وقتی شما ۳۴ هزار فلسطینی را کشته و بیش از ۷۷ هزار نفر را مجروح کرده‌اید.

Loading
عضو پارلمان عراق پیشنهاد داد

گفت‌وگوی ایرانی ـ عربی برای حل بحران‌های منطقه‌ای

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین - رسانه ها: یکی از اعضای کمیته روابط خارجه پارلمان عراق ضمن اشاره به روابط محکم ایران و عراق خواستار برگزاری گفت‌وگوی ایرانی ـ عربی برای حل بحران‌های منطقه شد.

عباس بیاتی، عضو کمیته روابط خارجه پارلمان عراق گفت: سیاست خارجه ما بر اساس تعادل است و روابط ما با هر کشور به زیان کشور دیگری نخواهد بود و ما روابط محکمی با جمهوری اسلامی ایران داریم و این روابط ما هیچ تاثیری بر روابطمان با دیگر کشورهای عربی و غیرعربی نخواهد گذاشت.

وی افزود: روابط ما با دیگر کشورها بر اساس حسن همجواری، احترام متقابل و عدم دخالت در امور داخلی است و روابط با عربستان هیچ تاثیری بر روابط ما با ایران نخواهد گذاشت. روابط ما با ایران هیچ تاثیری بر روابطمان با آمریکا نیز نخواهد گذاشت، زیرا این‌ها مسیرهای متفاوتی هستند که هر کدام ویژگی خاص خود را دارند.

بیاتی در پایان گفت: ما تاکید و اعتراف می‌کنیم که جمهوری اسلامی ایران اولین کشوری بود که در جنگ با داعش از عراق حمایت کرد. سپس دیگر کشورها آمدند و ائتلاف بین‌المللی ضد داعش را تشکیل دادند و امروز منطقه در شرایط نابسامانی قرار دارد و برای حل بحران‌ها و ایجاد ثبات در منطقه گفت‌وگوی ایرانی ـ‌عربی لازم است.

منبع: ایسنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *