جدیدترین مطالب

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

Loading

أحدث المقالات

نماینده پاکستان: عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل برای حل مناقشه کنونی بسیار حائز اهمیت است

اسلام‌آباد- ایرنا- نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل مصونیت از مجازات را علت اصلی سرکشی رژیم آپارتاید اسرائیل از اجرای قطعنامه آتش‌بس شورای امنیت در غزه دانست و تاکید کرد: برداشته شدن حق وتو و تصویب عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل برای حل مناقشه کنونی بسیار حائز اهمیت است.

پلیس آمریکا دانش‌آموز مسلح را در محوطه مدرسه کشت

تهران- ایرنا- اداره پلیس شهر مونت هورب در ایالت ویسکانسین آمریکا روز چهارشنبه (به وقت محلی) در بیانیه‌ای اعلام کرد که در جریان یک حادثه تیراندازی در محوطه بیرونی یک دبیرستان در این شهر، یک دانش‌آموز مسلح به دست افسران پلیس کشته شد.

مقام حماس: پایان رژیم صهیونیستی اجتناب ناپذیر است

تهران- ایرنا- عزت الرشق عضو دفتر سیاسی جنبش حماس در واکنش به قطع رابطه دیپلماتیک کلمبیا با رژیم صهیونیستی و اعتراضات گسترده افکار عمومی جهانی در حمایت از غزه گفت که همه این رویدادها متغیرهایی هستند که نشان می‌دهد پایان رژیم صهیونیستی اجتناب ناپذیر است.

ببینید | لحظه اصابت 3 موشک خوشه‌ای اوکراینی به ارتش روسیه

طبق گفته اوکراینی‌ها محل تجمع نیروهای روسی به وسیله موشک‌های دارای کلاهک خوشه‌ای ATACMS مورد اصابت قرار گرفته، باتوجه به ویدئو حداقل سه موشک در حمله استفاده شده است.اگر به لحظات اول ویدئو توجه کنید در ثانیه دوم پیش از رسیدن موج بمب‌های خوشه‌ای یک برخورد بزرگ دیده می‌شود که در واقع حاصل اصابت کلاهک ‌خوشه‌ای خالی شده موشک ATACMS در فاز آخر است./Viral vids

Loading
سردار جوانی در گفتگویی مطرح کرد

انزوای حامیان تروریست ها در نشست آستانه

۱۳۹۸/۰۴/۰۴ | نمای راهبردی

شورای راهبردی آنلاین - رسانه ها: دولت سوریه و معارضین غیرمسلح رو به روی هم نشستند و این تنها نشستی بود که در بحران سوریه با رویکرد حل مساله برگزار شد. حامیان تروریست ها و به ویژه آمریکایی ها در نشست آستانه حضور تعیین کننده ای نداشتند و حاشیه نشین بودند.

سردار یدالله جوانی درباره نشست اخیر آستانه، تحولات آینده سوریه و سرانجام گروه های تروریستی و تکفیری اظهار داشت: نشست آستانه از جهات مختلف حائز اهمیت است.

وی افزود: مهمترین نکته این است که هم اکنون در داخل سوریه، منطقه و سطح بین الملل همه کشورها و مجموعه های موثر و همچنین سازمان ملل به این نتیجه رسیده اند که مذاکره و توافق تنها راه حل مساله سوریه است و هر نوع تعلل و کوتاهی در مذاکره سیاسی می تواند مشکلات سوریه را پیچیده تر کرده و به هیچ نتیجه ای نرساند.

سردار جوانی گفت: در مذکرات قبلی به نوعی کسانی در مذاکرات حضور پیدا می کردند که حامی گروه های تروریستی بودند. آنها به دنبال این بودند که از طریق مذاکره به خواسته ها و اهدافی که گروه های تروریستی دنبال می کردند، دست یابند.

حامیان تروریست ها و به ویژه آمریکایی ها در نشست آستانه، حاشیه نشین بودند

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با تاکید بر اینکه در نشست آستانه دیدیم که تمرکز بر مذاکرات سوری-سوری بود، افزود: دولت سوریه و معارضین غیرمسلح رو به روی هم نشستند و این تنها نشستی بود که در بحران سوریه با رویکرد حل مساله برگزار شد. حامیان تروریست ها و به ویژه آمریکایی ها در نشست آستانه حضور تعیین کننده ای نداشتند و حاشیه نشین بودند.

وی ادامه داد: کشورهایی در نشست آستانه حضور داشتند که متحد، همراه و همسو با دولت سوریه بودند.

سردار جوانی در ادامه گفت: در کنار ارتش، دولت و ملت سوریه گروه های معارض سوریه نیز در نشست آستانه حضور داشته اند و با این اقدام یک جبهه واحد در مقابل گروه های تروریستی تشکیل شد.

نشستن دولت سوریه در کنار معارضین غیرتروریست گام بزرگی است

وی تصریح کرد: معارضین غیرمسلح و کسانی که با مذاکره و گفتگو به دنبال رسیدن به اهداف خود هستند، در هر کشوری قابل پذیرش خواهند بود. این گام بزرگی است که امروز دولت سوریه در کنار معارضین غیرمسلح و غیرتروریست می نشیند و مسائل خود را مطرح می کند.

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه در ادامه این روند باید توافقی حاصل شود و با یک حمایت بین المللی گروه های تروریستی از سوریه خارج شوند، گفت: بخش قابل توجهی از گروه های تروریستی در سوریه از اتباع کشورهای دیگر هستند و در طی سال های گذشته وارد خاک سوریه شده اند.

سردار جوانی با بیان اینکه اتباع کشورهای دیگر در قالب گروه های تروریستی بیشترین خسارت ها را به مردم سوریه وارد کرده اند، خاطرنشان کرد: آنها جنایت های زیادی انجام داده اند و خروج آنها از سوریه گام مهمی خواهد بود.

آمریکا در موقعیت هایی که در گذشته قرار داشت، قرار ندارد

وی با اشاره به عدم حضور آمریکا در نشست آستانه در سطوح بالا، گفت: این مساله نشان دهنده افول قدرت آمریکاست. آمریکا در موقعیت هایی که در گذشته قرار داشت، قرار ندارد. آمریکا باید این واقعیت را بپذیرد. تلقی و تصور آمریکایی ها در گذشته این بود که کدخدای جهان هستند و مدیریت بین المللی را در دست دارند و باید محور حل و فصل منازعات منطقه ای و بین المللی باشند.

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نشست آستانه را نشان دهنده قرار نداشتن آمریکا در جایگاه گذشته برشمرد و گفت: نه تنها آمریکا در جایگاه گذشته قرار ندارد بلکه وقتی این کشور حامی گروه های تروریستی است اساسا نباید این امکان را داشته باشد که در مذاکرات صلح با مختصات نشست آستانه ورود پیدا کند.

وی با تاکید بر اینکه نشست صلح نمی تواند با حضور حامیان تروریستی و عوامل ایجاد بحران برگزار شود خاطرنشان کرد: این اتفاق بزرگی بود و در نشست آستانه آمریکایی ها با وجود تلاش هایی که انجام دادند، حضور پیدا نکردند.

مذاکرات بدون حضور آمریکا، سریع تر به نتیجه می رسد

سردار جوانی افزود: متحدین محوری آمریکا که در گذشته نقش محوری در مذاکرات داشتند، آن مذاکرات به نتیجه نرسید و دلیل آن هم حضور حامیان تروریست ها بود. آنها می خواستند آن چیزی را که نتوانستند از طریق گروه های تروریستی به دست آورند از طریق مذاکرات به دست بیاورند؛ از همین رو مذاکرات به نتیجه نمی رسید.

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: مذاکراتی که آمریکا و حامیان گروه های تروریستی در آن حضور نداشته باشند سریع تر و راحت تر به نتیجه مطلوب خواهد رسید. عدم حضور آمریکا جای تحلیل دارد.

وی مهمترین پیام عدم حضور آمریکا در نشست آستانه را از دست دادن موقعیت گذشته آمریکایی ها عنوان کرد و گفت: آمریکایی ها امروز قدرت بازگشت به موقعیت گذشته خود را ندارند. آمریکا در روند افول قدرت مسیر خود را طی می کنند و روز به روز با موقعیتی که در گذشته به عنوان یک ابر قدرت تعیین کننده و تاثیرگذار داشته اند، فاصله می گیرند.

ترک ها متوجه سیاست های اشتباه خود در سوریه شده اند

سردار جوانی تصریح کرد: تحولات کنونی آمریکا نشان می دهد که آنها علاوه بر افت قدرت در عرصه بین الملل و از دست دادن نفوذهای منطقه ای خود و همچنین از دست دادن نفوذ خود در منطقه غرب آسیا از درون هم دچار مشکلات مختلف شده اند.

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تظاهرات کنونی در آمریکا را نیز نشان دهنده چالش ها و بحران های جدی در این کشور عنوان کرد.

وی با بیان اینکه مواضع ترکیه نیز در ماه های گذشته نوسان داشته است، گفت: باید به این نکته توجه داشت که ترک ها متوجه سیاست های اشتباه خود در سوریه شده اند و این یک واقعیت است.

سردار جوانی تصریح کرد: باید منتظر ماند و دید این مواضع ترک ها ثبات دارد یا خیر،  شاهد بودیم که ترک ها در زمانی در کنار تروریست ها قرار داشتند و حامی آنها بودند. آنها بر این تاکید داشتند که دولت بشار اسد باید کنار برود اما در مقاطعی نیز شاهد بودیم که آنها به نگاه خود پایان دادند و سیاست های خود در سوریه را از ابتدا نادرست ارزیابی کردند.

دولت ترکیه با سیاست های اشتباه بحران را به داخل کشور خود کشاند

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه دولت ترکیه با سیاست های اشتباه بحران را به داخل کشور خود کشاند، افزود: امروزه ترکیه با بحران های جدی در داخل مواجه است و این به خاطر سیاست های اشتباهی بود که دولت اردوغان در سوریه دنبال می کرد.

وی گفت: اگر ترک ها در سیاست های پیشین خود تجدید نظر کنند و واقع بینانه به مساله نگاه کنند، حضور آنها در مذاکرات می تواند مفید باشد. قطعا دولت ترکیه منافع ملت و کشور ترکیه را در همراهی با کشورهای منطقه از جمله ایران و روسیه و حضور در ساختارهای جدید قدرت منطقه ای که در حال شکل گیری است می بیند.

سردار جوانی افزود: رفتار غربی ها و اروپایی ها به ترک ها نشان داده است که آنها به دنبال استفاده ابزاری از ترکیه هستند و به دنبال  منافع خود هستند. ترک ها در سال های گذشته منتظر این بودند که مورد پذیرش غرب واقع شوند و وارد اتحادیه اروپا شوند تا بتوانند منافع خود را تامین کنند؛ نه تنها این اتفاق نیفتاد بلکه وقتی که ترک ها در همراهی با غرب مداخلاتی را در سوریه انجام دادند، امنیت و منافع ملی خودشان از سوی گروه های تروریستی به چالش کشیده شد.

وی در پایان تاکید کرد: باید ببینیم که آیا ترکیه در آینده بر تغییر مواضعی که داده است ثبات قدم دارد یا خیر. حضور ترکیه در نشست آستانه و نشستن کنار ایران و روسیه را باید از منظر مواضع جدید دولت ترکیه ارزیابی کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *