جدیدترین مطالب

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

بلومبرگ: «دستیابی قریب‌الوقوع» آمریکا و عربستان به یک توافق امنیتی / این توافق نسخه جدیدی از چارچوبی است که با هدف انزوای ایران تنظیم شده / آمریکا و عربستان قصد دارند به نتانیاهو، پیشنهاد دهند که به عنوان بخشی از توافق عادی‌سازی به این توافق بپیوندد

خبرگزاری بلومبرگ از افزایش سرعت مذاکرات میان آمریکا و عربستان سعودی در دوره اخیر و نزدیک بودن دو کشور به دستیابی به یک «توافق امنیتی» خبر داد. «مقامات مرتبط با مذاکرات» که به نام آن‌ها اشاره نشده، در گفتگو با این رسانه ابراز «خوش‌بینی» کردند که چنین «توافق تاریخی» تا چند هفته آینده بدست آید.

سازمان ملل: بازسازی غزه ممکن است ۸۰ سال طول بکشد

گزارشی که پنج‌شنبه سیزدهم اردیبهشت، از سوی سازمان ملل منتشر شد، بیان کرد که اگر روند بازسازی نوار غزه مطابق با روند بازسازی‌ها در درگیری‌های قبلی انجام شود، بازسازی منازل در نوار غزه ممکن است تا قرن آینده طول بکشد.

Loading
نتایج یک نظرسنجی:

افزایش حامیان بریگزیت در انگلیس

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:یک نظرسنجی نشان داد ۷۰ درصد انگلیسی‌ها می‌گویند بریگزیت به رغم نتیجه غیرمنتظره انتخابات سراسری زودهنگام اخیر این کشور باید اتفاق بیفتد.

با وجود آنکه نتیجه همه‌پرسی ژوئن ۲۰۱۶ انگلیس درباره خروج از اتحادیه اروپا باعث دو دستگی جامعه این کشور شده‌اند با گذشت حدود یکسال از این اتفاق تعداد هرچه بیشتری از مردم این کشور بر طبق نظرسنجی‌ها خواهان این جدایی هستند.

یک نظرسنجی جدید نشان داده که اگرچه همه انگلیس از بریگزیت حمایت نمی‌کنند اما صدای کسانی که خواهان خروج از اتحادیه اروپا هستند به شکلی فزاینده در حال بلندتر شدن است.

نظرسنجی انجام شده از سوی شرکت “یوگاو” نشان داده اگرچه اکثریت انگلیسی‌ها می‌خواهند بریگزیت ادامه پیدا کنند اما ۲۶ درصد معتقدند که با وجود عدم حمایتشان از بریگزیت برای بازگشت از آن خیلی دیر شده است.

همزمان ۴۴ درصد گفته‌اند که فعالان از این جدایی حمایت می‌کنند.

در عین حال با وجود آنکه در همه‌پرسی ژوئن ۲۰۱۶، ۴۸ درصد علیه بریگزیت رای دادند اما بر طبق این نظرسنجی تعداد مخالفان بریگزیت کاهش چشمگیری نشان داده است و تنها هفت درصد می‌خواهند که بریگزیت لغو شود.

در عین حال اهداف مذاکره‌ای که از سوی ترزا می، نخست وزیر انگلیس مطرح شده بر طبق این نظرسنجی مورد حمایت اکثریت بریتانیایی است و بالغ بر ۵۰ درصد از این اهداف اظهار رضایت کرده‌اند و میزان کمی بیشتر از آن نیز معتقدند این طرح برای انگلیس خوب است.

همچنین ۶۱ درصد نیز می‌گویند به نتیجه همه‌پرسی بریگزیت احترام می‌گذارند. با این حال ترزا می اعتماد بسیاری از انگلیسی‌ها را از دست داده است.

با وجود آنکه در ماه مارس ۴۸ درصد به قابلیت نخست وزیر انگلیس برای مذاکره کردن اعتماد داشتند اما اکنون این میزان به ۳۷ درصد رسیده است.

در ماه آوریل ۴۰ درصد انگلیسی‌ها می‌گفتند دولت این کشور عملکرد خوبی درمورد بریگزیت دارد اما اکنون این مقدار ۲۲ درصد است.

در عین حال تنها ۱۷ درصد انگلیسی‌ها از درخواست تیم فارون، رهبر لیبرال دموکرات‌ها برای برگزاری یک همه‌پرسی بریگزیت دیگر حمایت کردند.

منبع: ایسنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *