جدیدترین مطالب

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

Loading

أحدث المقالات

ماکرون: اروپا در معرض خطر قریب‌الوقوع قرار دارد

رئیس‌جمهور فرانسه امانوئل ماکرون در مصاحبه با روزنامه «اکونومیست» هشدار داد: اروپا در معرض خطر قریب‌الوقوع قرار دارد و احتمال اعزام نظامی به اوکراین برای مبارزه با روسیه را منتفی ندانست.

انتقاد اردوغان از بی‌تفاوتی غرب نسبت به نسل‌کشی در غزه توسط صهیونیستها

تهران – ایرنا – رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه گفت، این کشور، توقف و افشای نسل‌کشی فلسطینی‌ها در غزه توسط رژیم صهیونیستی را در صدر اولویت های بین المللی اش قرار داده و با وجود فشارهای لابی جهانی صهیونیسم، از این موضع، دست برنخواهد داشت.

Loading

فلسطین؛ پرچم وحدت در جهان اسلام

۱۳۹۵/۱۲/۰۸ | نمای راهبردی

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا گفت: باید همه به نقطه اصلی و عزیمت حل مسائل جهان اسلام یعنی «فلسطین» برگردیم و اینکه بتوانیم از مسئله فلسطین یک پرچم وحدت در جهان اسلام درست کنیم.

سعدالله زارعی کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا پیرامون اهمیت برگزاری کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین که به مدت دو روز در تهران برگزار شد، درگفتگویی اظهارکرد: این کنفرانس در شرایطی برگزار می شود که تلاش گسترده و مرموزانه ای برای محو مسئله فلسطین از اذهان مردم مسلمان و دستور کار جهان اسلام دنبال می شود.

وی افزود: صهیونیست ها به شدت به دنبال توسعه شهرک سازی در قدس شرقی هستند و سیاست آمریکایی ها هم تحت فشار قرار دادن فلسطینی ها بیش از گذشته است و این را می توان از سیاست های اخیر ترامپ متوجه شد. از طرفی هم در سطح کشورهای عربی تلاش می شود مسئله فلسطین به طور کلی با مسئله اسرائیل جابجا شود، یعنی دغدغه کمک به فلسطین جای خود را به دغدغه کمک به اسرائیل بدهد.

کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا با بیان اینکه روابط ترکیه و عربستان با اسرائیل به نوعی تایید همین مسئله است، اظهار داشت: گروه های تکفیری تروریستی هم به نحوی در درون کشورهای اسلامی ایجاد دغدغه کردند که بتوانند آنها را از مسئولیت های فرازمینی خود دور نگه دارند.

زارعی ادامه داد: در مجموع همه این موارد را ترتیب داده اند تا فلسطین را در گوشه ای قرار داده و آن را در معرض آسیب پذیری بیشتر بگذارند. این کنفرانس ندایی است از فطرت مسلمانان که باید به نقطه اصلی و عزیمت حل مسائل جهان اسلام یعنی فلسطین برگردید و اینکه همه بتوانیم از مسئله فلسطین یک پرچم وحدت در جهان اسلام درست کنیم.

حل مسئله فلسطین به معنای حل مشکلات همه کشورهای اسلامی است

وی با اشاره به اینکه پیام کنفرانس تهران، بازگشت به مسئله فلسطین است، خاطرنشان کرد: با حل شدن مسئله فلسطین نه تنها مشکل این کشور حل می شود بلکه مسئله تک تک کشورهای اسلامی هم در عرصه های مختلف حل خواهد شد.

کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا افزود: فلسطین را ملت ها آزاد خواهند کرد و نه دولت ها. اگرچه حمایت دولت ها هم در جای خودش لازم است، اما اینگونه نیست که تنها اقدامات در سطح دولتی بتواند فلسطین را آزاد کند و باید این مسئله را با امواج انسانی آزاد کرد.

زارعی گفت: امواج انسانی دو معنا دارد که یک معنای آن امواج انسانی است که باید به طور عملیاتی فلسطین را آزاد کنند که این باید زمانش فرا برسد و دومین معنای آن امواج انسانی برای زنده نگه داشتن و به حرکت درآوردن این پرچم در سطح جهان اسلام است و لذا این مسئله را در سطح جهان بیشتر از این منظر نگاه می کنند یعنی از بعد غیردولتی و مردمی آن.

وی با بیان اینکه سطح مشارکت کنندگان در کنفرانس تهران نشان داد که توطئه های دشمنان نتوانسته کاملا موفق شود، گفت: هنوز وجدان های بیداری در سطح جهان اسلام هستند که به مسئله فلسطین و آرمان های آن پایبند هستند.

منبع: خبرگزاری مهر

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *