جدیدترین مطالب

اعتراف‌ها و نگرانی اندیشکده آمریکایی از شکست سیاسی رژیم صهیونیستی در غزه

شورای راهبردی آنلاین-رصد: اندیشکده آمریکایی سیاست خاور نزدیک واشنگتن با اعتراف به اینکه رژیم صهیونیستی در جنگ غزه فاقد راهبرد است، هشدار داد سطح جنایات این رژیم به حدی رسیده است که حتی نزدیک‌ترین متحدانش هم نمی‌خواهند در آن‌ها شریک باشند.

ابعاد و پیامدهای سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: سفر اخیر اردوغان به عراق، آن هم بعد از آخرین حضورش در بغداد که به 13 سال قبل برمی‌گردد، یکی از تحولات مهم سیاسی، اقتصادی و امنیتی در روابط دو کشور ارزیابی می‌شود.

عقب‌نشینی نیروهای روسیه از قفقاز جنوبی؛ راهبرد یا تاکتیک؟

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: به دنبال انتشار خبری مبنی بر آنکه کرملین به طور ضمنی تأیید کرد که صلح‌بانان روس از منطقه قره‌باغ عقب می‌کشند و سلاح‌ها و تجهیزات خود را به همراه می‌برند، این پرسش به طور جدی مطرح است که آیا روسیه می‌خواهد منطقه قفقاز جنوبی را به غرب واگذار کند؟

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

Loading

أحدث المقالات

اعتراف‌ها و نگرانی اندیشکده آمریکایی از شکست سیاسی رژیم صهیونیستی در غزه

شورای راهبردی آنلاین-رصد: اندیشکده آمریکایی سیاست خاور نزدیک واشنگتن با اعتراف به اینکه رژیم صهیونیستی در جنگ غزه فاقد راهبرد است، هشدار داد سطح جنایات این رژیم به حدی رسیده است که حتی نزدیک‌ترین متحدانش هم نمی‌خواهند در آن‌ها شریک باشند.

ابعاد و پیامدهای سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: سفر اخیر اردوغان به عراق، آن هم بعد از آخرین حضورش در بغداد که به 13 سال قبل برمی‌گردد، یکی از تحولات مهم سیاسی، اقتصادی و امنیتی در روابط دو کشور ارزیابی می‌شود.

امیرعبداللهیان وارد گامبیا شد + فیلم

تهران- ایرنا- حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در راس هیاتی به‌ منظور شرکت در پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی وارد بانجول پایتخت گامبیا شد.

اهانت دوباره به قرآن کریم در سوئد

تهران- ایرنا- یک زن سوئدی افراطی و ضد اسلام روز جمعه در شهر مالمو در سوئد در اقدامی شنیع یک نسخه از قرآن کریم را به آتش کشید.

Loading
شرق شناس صهیونیست اذعان کرد:

ایران بزرگ‌ترین برنده و عربستان بزرگ‌ترین بازنده جنگ سوریه

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها: کارشناس خبره صهیونیست در امور خاورمیانه اعلام کرد انتظار می‌رود رئیس‌جمهوری سوریه به‌زودی پیروزی خود را اعلام کند تا بدین وسیله ایران بزرگترین برنده جنگ سوریه و عربستان بزرگترین بازنده آن باشد.

«مردخای کیدار» مستشرق شناخته شده اسرائیلی و کارشناس امور خاورمیانه که به مواضع خصمانه با امت عربی و اسلامی معروف است، در مقاله‌ای به آنچه فعالیت و نفوذ رو به رشد ایران در منطقه خاورمیانه و خطر آن برای رژیم صهیونیستی نامیده، پرداخت.

وی در مقاله خود در وبگاه « MivzakLive» مدعی شد: ایران از فرصت نیت‌های بد دولت «باراک اوباما» رئیس‌جمهور سابق آمریکا و اولویت بندی دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور جدید این کشور استفاده کرد و به یک برنده واضح در جنگ سوریه تبدیل شد؛ هیچ کسی در جهان نمی تواند ارتش ایران را از سوریه بیرون کند و اسرائیل، اروپا و آمریکا باید این حقیقت را بفهمند که ایران اکنون بر بخش‌های بزرگی از عراق، سوریه و لبنان مسلط شده است.

کیدار سپس اعلام کرد: حزب الله اکنون از طریق زمینی با ایران در ارتباط است و این همان دلیل اعتماد به نفس سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله در برابر اسرائیل است؛ اسرائیلی که در راستای دفاع از شهروندانش در برابر تک‌تیراندازهای حزب الله ، قصد ایجاد دیوار بتنی در داخل اراضی‌اش را دارد.

در ادامه این گزارش آمده است: برآورد کنونی بسیار با دو سال قبل متفاوت است، اکنون به جای سوریه، ایران را در همسایگی مستقیم خود می‌بینیم. حزب الله در حال حاضر فقط یک جنبش در لبنان نیست بلکه بازوی مهم و قوی ایران به شمار می‌رود که تهدیدی به فاصله بسیار کم است.

کیدار سپس نوشت: انتظار می‌رود بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه به زودی اعلام پیروزی کند و این همزمان با پیروزی‌های گروه‌های وابسته به ایران در لبنان، یمن و عراق است تا عربستان ، بزرگترین بازنده در این نبردها باشد؛ وی سپس پیش‌بینی کرد عربستان حداکثر طی 5 سال آینده ورشکسته شود.

این مستشرق اسرائیلی در ادامه اعلام کرد پس از نبرد حلب (بازپس گیری حلب توسط ارتش سوریه) فقط شهر رقه پایتخت خودخوانده دولت داعش می‌ماند و امکان سقوط موصل، به سقوط رقه نیز خواهد انجامید؛ مهم‌ترین عامل آن  است که ارتش سوریه موفق شد روحیه خود را باز پس گیرد و انتظار می‌رود اسد طی چند ما آینده پیروزی خود را بر همه گروهک‌ها از جمله داعش، ارتش آزاد و غیره اعلام کند.

در ادامه گزارش کیدار آمده است: پیروزی منطقه‌ای ایران نتیجه چند عامل است که کفه ترازو را به نفع ایران و به ضرر عربستان سنگین‌ کرد؛ در مقدمه این عوامل نقش سازنده‌‌ای است که روسیه به خاطر اسد «متحد ایران» بازی کرد.در مقابل واشنگتن نقش تماشا‌کننده داشت بدون اینکه تعهداتش در خصوص تسلیح معارضان سوری به عنوان متحدان عربستان یا تهدیداتش علیه اسد در صورت استفاده از سلاح شیمیایی را عملی کند .

عاملی دیگری که به ایران کمک کرد «توافق هسته‌ای» بود و سومین عامل «رفتارهای کشورهای اروپایی» بود؛ رفتارهایی که طی دو سال گذشته ثابت کرد تنها موضوعی که برای آنها مهم است حجم پول‌هایی است که پس از رفع تحریم‌ها می‌توان در ایران سرمایه‌گذاری کرد و اما چهارمین عامل «وضعیت بد اقتصادی» عربستان است؛ قیمت‌های نفت کاهش یافته و چه بسا طی سال های آینده ادامه یابد و به شکلی موازی ریخت‌ و پاش‌های عربستان برای دوستانش رو به افزایش است و عربستان در کمتر از 5 سال ورشکسته خواهد شد.

در پایان این گزارش آمده است وضعیت فعلی حاکی از آن است که ایران بزرگترین برنده جنگ سال‌های اخیر (جنگ سوریه) است و عربستان بزرگترین بازنده.

منبع: فارس

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *