جدیدترین مطالب

رد یک گزاره!

رد یک گزاره!

سید محمد شفیعی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: ایران می سنجد که واکنش گنبد آهنین و پدافند اسرائیل در مقابل بالستیک، کروز، هایپرسونیک و پهپادها چه بوده و ساختار آن چگونه عمل می‌کند و از سمت مقابل اسرائیل به دنبال سنجیدن سرعت واکنش پدافند ایران، عملکرد تکنولوژی ایران در مقابل کوادکوپتر و… است.

سایه جنگ گسترده بر خاورمیانه

سایه جنگ گسترده بر خاورمیانه

اکبر فیجانی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: تنها یک گزینه متصور است و آن حمله اتمی محدود اما برق آسا به ایران است. اما، گرچه از رژیم نسل کش اسرائیل هر جنایتی بر می آید، با توجه به قدرت دفاعی و تهاجمی ایران و توان و همراهی گروه های مقاومت منطقه، و تبعات اقتصادی امنیتی آن برای جهان، در حالت عادی وقوع چنین اقدام خطرناکی بعید است. 

ایران به «اسرائیل» حمله نکرد!

ایران به «اسرائیل» حمله نکرد!

علی مفتح در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: در بحث حمله به «اسرائیل» هم همین است! اول اینکه، ایران به خاک رژیم صهیونیستی حمله نکرده است. بحث در اینجا مربوط به سازمان ملل و حقوق بین الملل نیست. بحث در درجه اول اخلاقی و سیاسی است! رژیم صهیونیستی یک رژیم اشغالگر است که ادعای خاک دارد اما در واقعیت خاکی ندارد (چه برسد به عمق راهبردی)! اصلا حمله انتقام جویانه کشورمان هم هیچ حمله ای به اسرائیل یا خاک آن نبود چرا که اساسا موجودیتی با این مختصات و مشخصات وجود ندارد.

تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی

وزارت خزانه داری آمریکا در راستای ادامه سیاست‌های تحریمی خود علیه جمهوری اسلامی ایران، بیش از ۱۲ نهاد، شخص و کشتی را به بهانه ایفای نقش در تسهیل و تامین مالی فروش مخفیانه پهپاد‌های ایرانی در جنگ اوکراین و روسیه تحریم کرد.

Loading

أحدث المقالات

ساختار امنیتی اوراسیا: از ایده تا عمل

روسیه و چین هر دو در حالت رقابت با آمریکا هستند، هرچند در مورد روسیه عملاً وارد فاز باز و آشکار شده است اما در مورد چین هنوز کاملاً خود را نشان نداده ولی حداقل، ایده مقابله مشترک با مهار دوگانه ایالات متحده در مسکو و پکن مورد حمایت قرار می‌گیرد.

رد یک گزاره!

رد یک گزاره!

سید محمد شفیعی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: ایران می سنجد که واکنش گنبد آهنین و پدافند اسرائیل در مقابل بالستیک، کروز، هایپرسونیک و پهپادها چه بوده و ساختار آن چگونه عمل می‌کند و از سمت مقابل اسرائیل به دنبال سنجیدن سرعت واکنش پدافند ایران، عملکرد تکنولوژی ایران در مقابل کوادکوپتر و… است.
Loading
فارن‌پالیسی:

تغییر حکومت ایران، احمقانه است

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:نشریه آمریکایی فارن‌پالیسی در تحلیلی نوشته دولت آمریکا از ابزارهای لازم برای تغییر حکومت ایران برخوردار نیست.

تهران – الکوثر:  نشریه فارن‌پالیسی در تحلیلی با اشاره به لفاظی‌های مقام‌های دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برای تغییر نظام حاکم ایران نوشته این سیاست برای همگان فاجعه‌بار خواهد بود. 

«رکس تیلرسون» در یک جلسه استماع در کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا تصریح کرد که دولت ترامپ سیاست تغییر نظام ایران را در دستور کار قرار داده است. فارن‌پالیسی درباره این اظهارات «تیلرسون» نوشته است: «اگر اینطور باشد، واشنگتن سهواً خودش را به عنوان خطری بزرگتر علیه ثبات خاورمیانه مطرح خواهد کرد تا تهران.»

نشریه آمریکایی نوشته است: «آیا ایران به اندازه‌ای که تیلرسون می‌گوید از نفوذ برای ثبات‌زدایی در خاورمیانه برخوردار است؟ سیاست خصمانه ایران علیه اسرائیل و حمایت آن از حزب‌الله لبنان را با نگاهی منصفانه می‌توان مخرب توصیف کرد.»

این گزارش می‌افزاید: «سیاست خارجی ایران تا اندازه زیادی پراگماتیک و دفاعی است. شاید برجسته‌ترین سیاست بین‌المللی ایران در سال‌های گذشته امضای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) بوده باشد. حتی کسانی که معتقدند این توافق دارای نقائص است هم نمی‌توانند بگویند که متعهد ماندن ایران به آن، بی‌ثبات‌کننده بوده است.»

در بخش دیگر این گزارش آمده است: «درباره اقدامات ایران در عراق و افغانستان چطور؟ در هر دو مورد، بعد از سقوط صدام و تغییر رژیم طالبان، ایرانی‌ها کمک‌های عمده‌ای به مقام‌های غربی برای متقاعد کردن عراقی‌ها و افغانی‌ها برای پذیرش نهادهای دموکراتیک کرده‌اند.»

فارن‌پالیسی نوشته است: «از ایران بابت حمایت از شبه‌نظامیان شیعه در عراق انتقاد به عمل آمده است اما همان شبه‌نظامیان نقش مهمی در شکست داعش در آنجا داشته‌اند.»

 این رسانه، خاطرنشان کرده که به این دلایل پیگیری سیاست تغییر حکومت در ایران، به خودی خود، «احمقانه» هستند. اما به نوشته فارن‌پالیسی آمریکا از «ابزارهای لازم» برای انجام این کار هم برخوردار نیست.

فارن‌پالیسی می‌نویسد: «تیلرسون گفته که جمهوری اسلامی را با حمایت از عناصر مخالف داخلی می‌توان براندازی کرد. امیدواریم که منظور از این مخالفان، شورای ملی مخالفان ایران (منافقین) نباشد.»

نشریه آمریکایی با اشاره به سوابق اقدامات تروریستی گروهک منافقین و همکاری آن با صدام حسین در جنگ علیه ایران اشاره کرده و نوشته است: «ائتلاف با صدام، این گروه را برای همیشه در چشمان ایرانی‌ها منفور کرد و امروز این گروه از هیچ حمایت سیاسی در داخل ایران برخوردار نیست.»

منبع: تسنیم

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *