جدیدترین مطالب

اعتراف‌ها و نگرانی اندیشکده آمریکایی از شکست سیاسی رژیم صهیونیستی در غزه

شورای راهبردی آنلاین-رصد: اندیشکده آمریکایی سیاست خاور نزدیک واشنگتن با اعتراف به اینکه رژیم صهیونیستی در جنگ غزه فاقد راهبرد است، هشدار داد سطح جنایات این رژیم به حدی رسیده است که حتی نزدیک‌ترین متحدانش هم نمی‌خواهند در آن‌ها شریک باشند.

ابعاد و پیامدهای سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: سفر اخیر اردوغان به عراق، آن هم بعد از آخرین حضورش در بغداد که به 13 سال قبل برمی‌گردد، یکی از تحولات مهم سیاسی، اقتصادی و امنیتی در روابط دو کشور ارزیابی می‌شود.

عقب‌نشینی نیروهای روسیه از قفقاز جنوبی؛ راهبرد یا تاکتیک؟

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: به دنبال انتشار خبری مبنی بر آنکه کرملین به طور ضمنی تأیید کرد که صلح‌بانان روس از منطقه قره‌باغ عقب می‌کشند و سلاح‌ها و تجهیزات خود را به همراه می‌برند، این پرسش به طور جدی مطرح است که آیا روسیه می‌خواهد منطقه قفقاز جنوبی را به غرب واگذار کند؟

اهمیت راهبردی کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شبه قاره گفت: هند و امارات متحده عربی کار بر روی اولین مرحله از ایجاد کریدور اقتصادی هند – خاورمیانه – اروپا معروف به کریدور آی‌مک (عرب‌مِد) که به عنوان مسیری جایگزین برای تنگه هرمز و طرح جاده ابریشم چین معرفی شده بود را آغاز کرده‌اند. اگرچه برخی گمانه‌زنی‌ها مطرح است که با ادامه جنگ در غزه و التهاب در خاورمیانه، ممکن است کار بر روی این کریدور به حاشیه رانده شود.

تحلیلی بر سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آنکارا تحت تاثیر فشار غرب و آمریکا، که بعد از جنگ اوکراین تشدید شده، تلاش دارد سیاست تنش صفر با همسایگان از جمله عراق را پیش ببرد.

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

Loading

أحدث المقالات

اعتراف‌ها و نگرانی اندیشکده آمریکایی از شکست سیاسی رژیم صهیونیستی در غزه

شورای راهبردی آنلاین-رصد: اندیشکده آمریکایی سیاست خاور نزدیک واشنگتن با اعتراف به اینکه رژیم صهیونیستی در جنگ غزه فاقد راهبرد است، هشدار داد سطح جنایات این رژیم به حدی رسیده است که حتی نزدیک‌ترین متحدانش هم نمی‌خواهند در آن‌ها شریک باشند.

ابعاد و پیامدهای سفر اردوغان به عراق

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: سفر اخیر اردوغان به عراق، آن هم بعد از آخرین حضورش در بغداد که به 13 سال قبل برمی‌گردد، یکی از تحولات مهم سیاسی، اقتصادی و امنیتی در روابط دو کشور ارزیابی می‌شود.

امیرعبداللهیان وارد گامبیا شد + فیلم

تهران- ایرنا- حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در راس هیاتی به‌ منظور شرکت در پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی وارد بانجول پایتخت گامبیا شد.

اهانت دوباره به قرآن کریم در سوئد

تهران- ایرنا- یک زن سوئدی افراطی و ضد اسلام روز جمعه در شهر مالمو در سوئد در اقدامی شنیع یک نسخه از قرآن کریم را به آتش کشید.

Loading
دکتر هادیان در نشست بررسی پیامدهای راهبردی انتخابات آمریکا تحلیل کرد:

ضربه چند تریلیون دلاری به وجهه آمریکا

۱۳۹۵/۰۸/۱۶ | خبرهای شورا

شورا آنلاین: یک استاد روابط بین الملل گفت: اگر تریلیون ها دلار خرج کرده بودیم، نمی شد به وجهه آمریکا چنین ضربه ای بزنیم که دونالد ترامپ و هیلاری کلینتون زدند.

دکتر ناصر هادیان، استاد روابط بین الملل دانشگاه تهران در نشست بررسی پیامدهای راهبردی انتخابات آمریکا که در شورای راهبردی روابط خارجی برگزار شد، گفت: هنوز پیش بینی می کنم هیلاری کلینتون در این دوره از انتخابات آمریکا پیروز شود، اما اصلا انتظار نداشتم ترامپ اینقدر بتواند در این رقابت به او نزدیک شود.

وی درباره واکنش های احتمالی به شکست محتمل دونالد ترامپ گفت: با وجود غیرقابل پیش بینی بودن ترامپ، فکر نمی کنم معضل خاصی پیش بیاید.

این استاد روابط بین الملل، مشکل اصلی کلینتون را کشاندن رای دهندگان لیبرال و دموکرات پای صندوق های رای دانست و گفت: این در حالی است که کسی که در نظرسنجی ها گفته به ترامپ رای می دهد، حتما پای صندوق هم خواهد رفت.

دکتر هادیان معتقد است: مهم ترین دستاورد ترامپ این بود که قبح بیان حرف های ناصحیح سیاسی را ریخته است.

وی تصریح کرد: رای طرفداران ترامپ، نشاندهنده ضدیت شان با سیستم  آمریکایی است. اما حواس مان باشد این ضدیت با سیستم، به این معنا نیست که با نظر ما در زمینه ضدیت با نظام آمریکاست، همسو باشند. برای مثال آنها نژادپرستی را قبیح نمی دانند.

این استاد روابط بین الملل گفت: در همین حال ضروری است تحلیل شود که چرا ترامپ توانست اینقدر آرای خود را به کلینتون نزدیک کند.

هادیان پس از ارایه تحلیل جامعه شناسی سیاسی از جامعه آمریکا تصریح کرد: نفر اولی بودم که گفتم رای آوردن  ترامپ به نفع ماست. چون نه اعتبار بین المللی دارد، نه جذابیت و نه توانمندی؛ البته او برای جنگ تصادفی خطرناک است، اما برای جنگ برنامه ریزی شده کلینتون خطرناک خواهد بود.

وی ادامه داد: جالب است که هر آمریکایی را که دیدم، می گوید ترامپ مایه شرمساری و خجالت است.

این استاد روابط بین الملل با تشریح نمونه های تاریخی وقوع بحران در نظام حاکم بر آمریکا گفت: اگر کاپیتالیسم بحران خود را با تشکیل دولت رفاه حل کرد و بعد حرکت به سوی خصوصی سازی و کوچک کردن دولت شکل گرفت، اکنون هم نظام آمریکا شاهد آغاز بحرانی است که نتیجه اش شکل گیری دولتی به مراتب بزرگ تر در 20 سال آینده خواهد بود.

هادیان با بیان اینکه زمانی طرفدار نظام ریاستی بود، گفت: اما پس از پیروزی جورج بوش و حالا با دیدن ترامپ به شدت به چنین نظامی انتقاد دارم و نظام پارلمانی را بهتر می دانم.

وی در همین حال با بیان اینکه رییس جمهور آمریکا با محدودیت هایی مواجه است، تصریح کرد: نظام کارشناسی در پنتاگون، وزارت خارجه و شورای امنیت ملی آمریکا اجازه نمی دهد رییس جمهوری تازه کار هر چه بخواهد انجام دهد.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *