جدیدترین مطالب

روسیه، محور تنش

روسیه، محور تنش

وزیر خارجه ایالات متحده پس از دیدار از شانگهای، روز گذشته در پکن با همتای چینی خود دیدار و درباره روابط نظامی، اقتصادی و تنش‌های میان دو کشور گفت‌وگو کرد. آنتونی بلینکن در این دیدار درباره عوامل منفی در روابط واشنگتن و پکن از‌جمله کمک پکن به مسکو در جنگ اوکراین هشدار داد.

قناد زاده: نگاه ایران به آفریقا نگاهی دو طرفه است

صادق قنادزاده معاون ارتقاء کسب و کار‌های بین المللی سازمان توسعه تجارت با بیان اینکه در روابط با آفریقا صادرات در حوزه‌های مختلف بالادستی و پایین دستی مانند پتروشیمی، فنی مهندسی و صنایع فلزی را دنبال می‌کنیم افزود: واردات در حوزه‌های کالاهای اساسی مانند محصولات کشاورزی و معدنی راپیگیری می کنیم.

حمایت سیاه پوستان آمریکا از اعتراضات ضد صهیونیستی

اعتراضات ضدصهیونیستی سراسری در دانشگاه‌های آمریکا، محدود به ملیت، نژاد یا دین خاصی نیست. تصاویر و گزارش‌های رسانه، از مشارکت و حضور فعال دانشجویان مسلمان، یهودی، مسیحی و سیاهپوست در این اعتراضات حکایت دارد.

Loading

أحدث المقالات

بررسی سفر بلینکن به چین پس از تصویب قانون جنجالی/ مشکلاتی که در روابط واشنگتن ـ پکن ریشه دوانده است

چین سالهاست که تلاش دارد هژمونی آمریکا را به چالش بکشد و خود به ابرقدرت شماره یک دنیا بدل شود و همین آمریکا را بسیار هراسان کرده است. در طی این سالها آمریکا پیوسته سعی کرده است در قبال چین دست به عصا حرکت کند و از تقابل جدی با این کشور پرهیز کند اما پس از حدود سه دهه، استراتژی تعامل با چین را کنار گذاشت و استراتژی تقابل را در برابر این کشور انتخاب کرد. 

شهادت دو جوان فلسطینی در کرانه باختری

تهران-ایرنا-منابع خبری بامداد شنبه از ادامه جنایت رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی خبر داده و اعلام کردند که دو جوان دیگر فلسطینی در کرانه باختری رود اردن به شهادت رسیدند.

روز 204 طوفان‌الاقصی| حمله پهپادی به حیفا

حمله تلافی‌جویانه مقاومت عراق به بندر حیفای اشغالی، عملیات ضد آمریکایی و ضد انگلیسی ارتش یمن در دریای سرخ و تأیید این عملیات از سوی «سنتکام» آمریکا و بمباران مناطق مختلف غزه با بیش از 10 شهید از مهمترین تحولات بامداد روز 204 طوفان الاقصی است.

هلند ازسرگیری کمک به آنروا را مشروط کرد

تهران- ایرنا- دولت هلند جمعه اعلام کرد، در صورتی که آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی موسوم به آنروا پیشنهادها برای تقویت بی‌طرفی خود را اجرا کند، ازسرگیری کمک‌ها به این نهاد را بررسی می‌کند.

Loading

دکتر خرازی در گفتگو با الجزیره: رسیدن ایران به آستانه و بازدارندگی هسته‌ای موضوع پنهانی نیست/ مصلحت خاورمیانه؛ امحای سلاح کشتار جمعی

شورای راهبردی آنلاین: رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با تاکید بر مخالفت ایران با وجود سلاح کشتار جمعی، از جمله سلاح هسته‌ای در غرب آسیا، تولید این سلاح را «خلاف باورهای ایران» و همین طور «خلاف ضرورت‌های امنیتی» کشورمان توصیف، اما در همین حال تصریح کرد توان ایران در دسترسی به آستانه هسته‌ای موضوع پنهانی نیست و نفس داشتن فناوری هسته ای بازدارنده است.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی امروز در گفتگویی با تلویزیون الجزیره به سوالات مختلفی در حوزه روابط خارجی کشور پاسخ داد که قرار است مشروح آن فردا (دوشنبه – 27 تیر) از این شبکه قطری پخش شود.

دکتر سیدکمال خرازی در بخشی از این گفتگوی حدود یک ساعته، در پاسخ به اینکه خطوط قرمز ایران در مساله مذاکرات برجام و هسته ای چیست؟ تصریح کرد: خطوط قرمز ما این است که تحریم‌هایی که آمریکا بعد از توافق برجام علیه ایران وضع کرده، برگردانده شود، صادقانه بخواهد براساس برجام عمل کند و از هر حرکتی که بر روابط اقتصادی ایران با دیگران تاثیر بگذارد، اجتناب نماید.

وی توانمندی‌های هسته‌ای ایران را غیرقابل انکار خواند و تصریح کرد: اینکه صحبت از آستانه هسته ای در خصوص ایران می کنند، باید یادآور شد ایران در آستانه قرار دارد و چیز پنهانی نیست. ایران توانایی ساختن بمب هسته ای را دارد، اما تصمیمی برای این کار ندارد.

رئیس شورا تاکید کرد: سلاح هسته‌ای بر خلاف باورهای ایران و همین طور خلاف ضرورت‌های امنیتی‌اش است. نفس داشتن فناوری هسته ای و توانایی ساخت بمب، بازدارنده است.

دکتر خرازی با محکوم کردن اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی علیه دانشمندان هسته‌ای کشورمان، از بین بردن دانش هسته‌ای در ایران را محال دانست و تصریح کرد: ما اکنون غنی‌سازی 60 درصد را انجام داده‌ایم. افزایش غنی‌سازی به 20 درصد کار مشکل‌تری بود و رسیدن به غنای 60 درصد، ظرف دو – سه روز انجام شد. بنابراین کار مشکلی نیست که با فشردن یک سوئیچ به غنای بیش از 90 درصد برسیم؛ لذا دانش آن در ایران پایه و شکل گرفته و با ترورها نیز از بین نخواهد رفت.

وی افزود: ما مصلحت خاورمیانه را در عاری بودن آن از سلاح های امحای جمعی از جمله هسته‌ای می دانیم و سال‌هاست که این سیاست ایران بوده و مصر هم از آن حمایت کرده است که هر گونه سلاح های هسته ای، از جمله سلاح های اسرائیل، از این منطقه برچیده شود.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *