جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

انتفاد سناتور دموکرات از نحوه نظارت دولت بایدن بر کاربرد تسلیحات آمریکایی در غزه

تهران – ایرنا – خبرگزاری رویترز نوشت که یکی از سناتورهای دموکرات کنگره با انتشار بیانیه ای عملکرد دولت بایدن در ارزیابی نحوه کاربرد سلاح های آمریکایی به وسیله رژیم صهیونیستی را زیر سوال برد.

Loading
هشدار دکتر خرازی به غرب و تاکید بر پیشبرد برنامه هسته‌ای کشورمان

فروپاشی کامل برجام در صورت تداوم سیاست‌های غلط اروپا

۱۳۹۹/۰۴/۱۳ | خبر تاپ, خبرهای شورا

شورای راهبردی آنلاین: رییس شورای راهبردی روابط خارجی تاکید کرد: اروپایی‌ها باید بدانند که نتیجه سیاست‌های غلط آن‌ها بی شک موجب فروپاشی کامل برجام خواهد شد و اگر تا به حال به دلیل همسایگی با خاورمیانه و آثار امنیتی مستقیم فروپاشی برجام، در کلام از ادامه حیات نیمه جان برجام حمایت کرده‌اند، ادامه این وضعیت از سوی ایران قابل تحمل نیست.

سیاست های یکطرفه و نادرست سه کشور اروپایی عضو برجام و در راس آن‌ها آمریکا برای توقف فعالیت‌های هسته ای صلح آمیز ایران همواره نتیجه ای معکوس داشته است و ایران مصمم تر به توسعه فناوری هسته ای خود ادامه داده است. تلاش آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در شورای امنیت سازمان ملل و اقدام سه کشور اروپایی در آژانس بین المللی انرژی هسته ای  علیه ایران و رفتار مشکوک مدیرکل آن سازمان نه تنها بازدارنده ایران نخواهد بود، بلکه بی تردید به فروپاشی برجام خواهد انجامید.

اینک که مدیرکل آژانس به ملاقات برایان هوک مسئول امور ایران در دولت آمریکا رفته است و خبر آن نیز رسماً منتشر شده است نشان می دهد که وابستگی و عدم استقلال آقای گروسی تا چه حد است که بی پروا به هماهنگ کردن اقدامات خود با مرکز توطئه علیه ایران می پردازد. این ملاقات نشان می دهد که آقای گروسی از کجا دستور می گیرد و اقدام سه کشور اروپایی در کجا برنامه ریزی شده است.

آنها باید نتیجه فشارهای غرب را یکبار دیگر مرور کنند و به یاد آورند که وقتی سه کشور اروپایی در دولت اصلاحات به وعده های مذاکراتی خود عمل نکردند و حتی نپذیرفتند که ایران با تعداد بسیار محدودی ماشین سانتریفیوژ تجربه غنی سازی خود را ادامه دهد، در اواخر دولت اصلاحات تعلیق غنی سازی متوقف و پلمپ کارخانه یو سی اف اصفهان شکسته شد و در دولت بعد تعداد سانتریفیوژهای ایران به 19000 عدد رسید  و وقتی آنها از تحویل سوخت 20% برای راکتور تهران جلوگیری کردند، ایران رأساً اورانیوم 20% لازم را تولیدکرده آنرا در میله های مخصوص آن قرارداد و با نصب آنها در راکتور تهران، مشکل را به دست دانشمندان خود حل کرد.

در دولت یازدهم نیز گرچه ایران به دلیل توافق برجام محدودیت‌هایی را پذیرفت، ولی در برابر خروج آمریکا از برجام و عدم اجرای تعهدات کشورهای اروپایی ساکت ننشست و به طراحی ماشین های سانتریفیوژ پرقدرت ادامه داد و برخی دیگر از تعهدات خود را به تعلیق درآورد. امروز ایران قادر است ماشین‌هایی را بسازد که بیش از 20 برابر ماشین‌های اولیه از قدرت غنی سازی برخودارست و با راه­ اندازی آنها گام‌های بلندتری را در عکس العمل نسبت به اقدامات غرب بردارد.

اروپایی‌ها باید بدانند که نتیجه سیاست های غلط آن‌ها بی شک موجب فروپاشی کامل برجام خواهد شد و اگر تا به حال به دلیل همسایگی با خاورمیانه و آثار امنیتی مستقیم فروپاشی برجام، در کلام از ادامه حیات نیمه جان برجام حمایت کرده اند، ادامه این وضعیت از سوی ایران قابل تحمل نیست. آنها باید بدانند که جمهوری اسلامی ایران در طول 40 سال عمر خود نشان داده است که در برابر زورگویی‌های بیگانگان  تسلیم نخواهد شد و هر بار فشار بر ایران بیشتر شده است، ایرانیان را در ادامه مسیر خود مصمم تر ساخته است.

ایران امروز قادر است ماشین‌های قدرتمند سانتریفیوژ خود را به تعداد بسیار بالا بسازد و راه اندازی کند و در زمانی کوتاه قدرت تولیدی خود را در واکنش به عدم اجرای تعهدات طرف مقابل، به 90 هزار سو برساند، چنانچه در همین مدت کوتاه نیز پس از تعلیق برخی از تعهدات خود براساس گزارش آژانس بیش از 1500 کیلو اورانیوم غنی شده تولید کرده است. 
 
 غرب باید بداند که نه تحریم اقتصادی و نه تحریم تسلیحاتی ایران را از مسیر راهبردی مستقل خود باز نخواهد داشت چنانچه تا بحال نیز ایران در برابر فشارهای حداکثری غرب، سیاست خودکفایی خود را به سرعت پی گرفته است و توفیقات غیرقابل انکاری را در تولید تسلیحات دفاعی مورد نیاز خود به دست آورده است.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *