جدیدترین مطالب

چشم‌انداز تنش‌ نظامی یمن و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین- گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: رژیم صهیونیستی که نزدیک به 10 ماه است در یک جنگ فرسایشی با مقاومت فلسطین قرار دارد، همزمان از سایر جبهه‌های جنگ نیز تحت فشار است.

نتایج غیرمنتظره انتخابات فرانسه برای راست‌گرایان افراطی و مشکلات حکمرانی ماکرون

شورای راهبردی آنلاین – رصد: تغییر غیرمنتظره آراء به نفع چپ‌ها در انتخابات زودهنگام، حماسه راست‌گراها را در فرانسه شکست داده است، اما اکنون بحرانی در پاریس در انتظار حکمرانی است که قدرت امانوئل ماکرون را بیشتر ضعیف خواهد کرد.

تحلیلی بر”اشغال‌گر” خواندن رژیم صهیونیستی توسط دیوان بین‌المللی دادگستری

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: شورای امنیت، مجمع عمومی و شورای حقوق بشر و دیگر نهادهای سازمان ملل از این پس، حتی اگر نخواهند هم ناچارند در بیانیه‌ها و قطعنامه‌های آتی خود به رای مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری مبنی بر “اشغال‌گر” خواندن رژیم اسرائیل و اقدامات غیرقانونی آن در سرزمین‌های اشغالی علیه فلسطینیان اشاره و به آن ارجاع دهند و این یک شکست سیاسی و حقوقی برای این رژیم و حامیانش است.

گسترش همکاری‌های ناتو و ژاپن برای مقابله با تهدیدات چین

شورای راهبردی آنلاین – رصد: اضافه شدن کشورهایی مانند ژاپن به اجلاس ناتو سوالات ویژه‌ای را درباره اینکه چرا ناتو به توسعه روابط نزدیک با کشورهایی که عضوی از پیمان شمال اتلانتیک نیستند و دور از منطقه مسئولیت اعضای ناتو واقع شده‌اند، مطرح می‌نماید.

دلایل نزدیکی راهبردی ارمنستان به اروپا و آمریکا

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: سفیر پیشین ایران در ارمنستان گفت: نزدیکی راهبردی ارمنستان به اروپا و آمریکا، چندان دور از انتظار نیست، چراکه دولت پاشینیان نگران است که اگر حمله دیگری در مرزهایش اتفاق بیفتد، نتواند موقعیت خود را حفظ و از کشورش دفاع کند، از این رو سعی دارد متحدانی برای خود در غرب فراهم کند.

دلایل و شانس اردوغان برای آشتی با دولت سوریه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اخیرا وزیر خارجه ترکیه در نشست خبری مشترک با همتای سعودی خود اظهار داشت: «استراتژی ما در حال حاضر گفتگو و صلح است و از ایران و روسیه نیز می‌خواهیم که در این روند نقشی سازنده ایفا کنند.» با توجه به این صحبت‌ها بار دیگر این مسئله مورد توجه قرار گرفته که سیاست ترکیه در قبال پناهجویان سوریه به چه صورت است و تبعات این سیاست چیست؟

Loading

أحدث المقالات

پالتیکو: اسرائیل به آمریکا فشار آورده تا زودتر سلاح دریافت کند

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سفر خود به آمریکا به مقامات این کشور فشار آورده تا هر چه سریع‌تر فهرستی از سلاح‌ها را که تل‌آویو در نبرد به آن‌ها نیاز دارد، تهیه کند، زیرا در حال حاضر انبارهای خود را در جنگ با حماس و حزب‌الله خالی کرده است.

ترامپ: اظهارات «هریس» در مورد اسرائیل، بی‌احترامی است/ رابطه من با نتانیاهو هرگز بد نبوده/ اسیران در غزه باید فوراً آزاد شوند

دونالد ترامپ ضمن انتقاد از سخنان «کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا درباره جنگ غزه، این سخنان را «بی‌احترامی به اسرائیل» توصیف کرد و گفت رابطه او با نتانیاهو هیچگاه بد نبوده است.

ترامپ خطاب به نتانیاهو: خروج آمریکا از برجام بهترین کار من برای اسرائیل بود

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق و نامزد جمهوریخواهان برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا در دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل گفت که خروج آمریکا از توافق هسته‌ای ایران (برجام) «بهترین کاری» بود که برای اسرائیل انجام دادم.

ترامپ: اگر من پیروز نشوم جنگ جهانی سوم راه می‌افتد

دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ در دیدار با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل مدعی شده که چنانچه در انتخابات پیروز نشود جنگ‌های خاورمیانه ادامه خواهد یافت و ممکن است جنگ جهانی سوم راه بیفتد.

تیم انتخاباتی ترامپ: ترامپ در دیدار با نتانیاهو متعهد شد که در صورت بازگشت به کاخ سفید، صلح برقرار کند و با یهودستیزی مبارزه کند

تیم انتخاباتی ترامپ اعلام کرد: ترامپ در دیدار با نتانیاهو متعهد شد که در صورت بازگشت به کاخ سفید، صلح برقرار کند و با یهودستیزی مبارزه کند.

تغییر موضع دولت انگلستان در قبال حمایت از نتانیاهو در دادگاه لاهه

حزب کارگر در جریان رقابت‌های انتخابات مجلس (که ماه گذشته در انگلستان برگزار شده بود) و با هدف جلب جمعیت روزافزون رای دهندگان طرفدار فلسطین در این کشور وعده داده بود در صورت پیروزی در انتخابات مخالفت دولت قبلی با حکم دادگاه لاهه علیه نتانیاهو را پس بگیرد و همچنین کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد.

Loading
رئيس شوراي راهبردي روابط خارجي مطرح کرد

پیشنهاد ایران برای صلح در منطقه

۱۳۹۷/۱۱/۲۳ | خبرهای شورا

شورای راهبردی آنلاین: رئیس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: منطقه هم از این همه کشتار و تجاوزگری که در خود می‌بیند، خسته شده؛ جمهوری اسلامی ایران طرح‌ها و پیشنهادهایی برای پایان دادن به این وضعیت دارد.

دکتر سیدکمال خرازی درنشست چهاردهه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران که با حضور وزیران خارجه پس از انقلاب اسلامی و جمعی از سفرا و نمایندگی های مقیم تهران برگزارشد، تصریح کرد: برای تحقق این هدف، باید موضوعی را برای گفتگو انتخاب کرد که بر سر آن اختلافی وجود نداشته باشد.

وی افزود: یکی از این مسائل که اختلافی بر سر آن بین کشورهای منطقه وجود ندارد، تمدن عظیم اسلامی است. ما میراث‌دار این تمدن هستیم و همه کشورها به آن افتخار می‌کنند.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با تبیین ظرفیت‌های موجود برای احیای تمدن اسلامی گفت: نیاز به خودآگاهی وجود دارد؛ کافی است به این پاسخ دهیم که اگر این همه پولی که صرف جنگ شده، صرف توسعه علمی می شد، چه وضعی داشتیم.

دکتر خرازی ادامه داد: در این راستا، گفتگو میان متفکران کشورهای اسلامی کارساز است، می‌تواند تمدن اسلامی را احیا کند و سبب حل اختلافات شود.

 

جشن پیروزی انقلاب؛ همزمان با بحران جدی در جهان

وی با اشاره به اینکه سه شعار اصلی انقلاب اسلامی، آزادی، استقلال و جمهوری اسلامی است، گفت: هزینه سنگینی برای تحقق این سه شعار مهم پرداخته‌ایم؛ چه در ابتدای انقلاب که با تروریسم روبرو بودیم؛ بعد از آن جنگ، بعد تحریم و تداوم تروریسم چه در داخل و چه در منطقه، همگی از جمله این هزینه‌هاست.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ادامه داد: مبارزه با دشمن هزینه دارد و ملت ایران این آمادگی را نشان داده که در راستای اهداف و انقلاب، هزینه را تقبل کند.

دکتر خرازی با بیان اینکه امروز برای چهلمین سال، پیروزی انقلاب اسلامی را جشن می‌گیریم، در حالی که دنیا با یک بحران جدی روبروست، گفت: امروز شاهد ناکامی امپریالیسم و کاپیتالیسم، بعد از ناکامی فاشیسم و کمونیسم هستیم. آمریکا که زمانی نماد سرمایه‌داری بود، حالا بر اثر شکست نظام سرمایه‌داری، به جای رقابت، به زورگویی و اقدامات تنبیهی رو آورده است.

وی ادامه داد: این یک نوع امپریالیسم جدید است و امپریالیسم مالی نام دارد. از این طریق تلاش دارند دنیا را زیر سلطه ببرند و دیگران را با تنبیه، فرمانبردار خود کنند.

باج‌خواهی آمریکا در قالب امپریالیسم مالی

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی باج‌خواهی دولت آمریکا از چین، روسیه و حتی اروپا را مثالی در این باره خواند و گفت: آمریکا حتی شروع به باج خواهی امنیتی کرده است. رئیس جمهور آمریکا می گوید دیگر کشورها باید برای امنیت خود هزینه بپردازند و در این مسیر، از اموال و سرمایه آن‌ها باج خواهی می‌کند.

دکتر خرازی در این راستا به وضعیت عربستان اشاره کرد و گفت: عربستان که روزی اعتباری در دنیا داشت، حالا با سیاست های نامعقول خود همانند کشتار انسان‌های بی‌گناه در یمن یا قضیه قتل خاشقچی، روزنامه‌نگار عربستانی در کنسولگری سعودی، پایه های حکومتش را سست کرده است، به طوری که حتی یاران قدیمی‌اش هم از او دوری می کنند.

وی مذهب، اتحاد خاندان سلطنتی و ثروت و نفت عربستان را سه پایه قدرت دولت در عربستان توصیف کرد و گفت: با پیگیری سیاست های غلط، هر سه پایه لطمه دیده است؛ به طوری که نوع حرکات بن سلمان در عربستان به نام مدرنیسم، حساسیت های مراکز مذهبی را برانگیخته و پایه مذهبی را متزلزل کرده؛ خاندان سطلنتی هم دچار اختلاف شده و ثروت این کشور هم با باج‌خواهی 400 میلیارد دلاری، به تاراج رفته است.

ناکامی مشهود عربستان در منطقه

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با بیان اینکه ناکامی عربستان در منطقه مشهود است و در یمن و سوریه، در ازای هزینه‌های هنگفت، دستاوردی نداشته است، تاکید کرد: عربستان به خاطر سیاست های نامعقولی که پیگیری کرده، چاره ای جز فرمانبرداری از آمریکا ندارد.

دکتر خرازی تصریح کرد: این در حالی است که ایران به رغم 40 سال تحریم، به همت مردم و ایثار، با ثبات ترین کشور در این منطقه است. دنیا می‌داند که ایران گوش به فرمان هیچ قدرت خارجی نیست و هیچ کشوری نمی تواند آمال خود را بر کشور ما تحمیل کند.

وی ادامه داد: مردممعجزه ایمان و وفاداری به انقلاب را به نمایش گذاشته‌اند. جمهوری اسلامی متکی به هیچ قدرتی نیست، بلکهاتکایش به ایمان و مردم خود است.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: در این میان هر کشوری که از ما کمک خواسته، ما به آن کشور کمک کرده ایم. زمانی که رژیم عراق کویت را اشغال کرد، ما این اقدام را محکوم کردیم. وقتی در ترکیه کودتا شد، ما اولین کشوری بودیم که آن را محکوم کردیم. از نظر ما، علاوه بر امنیت خودمان، امنیت دیگران نیز مهم است.

ایران عامل ثبات‌بخش منطقه

دکتر خرازی با اشاره به اتهاماتی که آمریکا علیه ایران مطرح و ادعا می‌کند ایران عامل ناامنی در منطقه است، گفت: آیا ما منطقهرا ناامن کردیم یا رفتیم خون دادیم تا امنیت منطقه برقرار شود و عامل ثبات بوده ایم؟

وی تاکید کرد: این ائتلاف آمریکایی است که موجب ناامنی در منطقه شده است. چه کسانی از داعش و جبهه النصره حمایت کردند؟ چه کسانی این گروه‌ها را ظرف چند هفته به یک لشکر تروریستی تبدیل کردند؟

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: نفوذی که ایران در منطقه دارد، بر خلاف آمریکا، نفوذی طبیعی و معنوی است، چرا که برای کمک رفته‌ایم، نه برای گرفتن سهم. می گویند ایران چهار پایتخت عربی را تسخیر کرده است؛ در حالی که ما قلب انسان ها را تسخیر کرده ایم. وقتی خدمت می کنید، قلب انسان ها را تسخیر می کنید. این نفوذ گناه نیست. منطقه ما سال هاست دچار تنش و خونریزی است. باید چه می‌کردیم؟

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *