جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

Loading

نشست استانبول نقطه آغاز بازگشت فلسطین به کانون توجهات منطقه بود

۱۳۹۶/۰۵/۱۵ | نمای راهبردی

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:کارشناس ارشد مسائل منطقه گفت: نشست استانبول آغاز راهی برای بازگرداندن مساله فلسطین به نقطه کانونی توجهات در منطقه بود.

سعد الله زارعی کارشناس ارشد مسائل منطقه در خصوص سفر ظریف به استانبول به منظور شرکت در نشست فوق العاده سازمان همکاری اسلامی در گفتگویی اظهار داشت: شکست تروریست ها در سوریه و عراق و آغاز فروپاشی آنها فرصتی را برای مسلمانان فراهم می کند که به تهدید دائمی رژیم صهیونیستی در منطقه توجه کنند و از دو جنبه این زمان خیلی مهم است که به این مساله توجه بیشتری داشته باشند.

وی با بیان اینکه جنبه اول این است که اقدامات تروریستی منجر به این شده بود که دغدغه ملت ها از یک دغدغه بین المللی و اسلامی به یک دغدغه ملی و محلی تقلیل پیدا کند، گفت: ملتها در آن وضعیت به فکر خودشان هستند تا مسایل مهم منطقه و پیرامونی که بسیار هم بر وضعیت آینده آنها تاثیرگذار است، جنبه دوم اینکه امت اسلامی با قدرت تروریسم را شکست داده و این قدرت غالب بر موج تروریسم، باید بعد از شکست تروریست ها در سوریه و عراق به سمت شکست رژیم صهیونیستی و طرح های امنیتی آن سوق پیدا کند و از این جهت نشست استانبول می تواند نقطه آغاز برای مباحثه موثر در این موضوع باشد و شرط آن هم جدیت در مباحثه ها و مسائل منطقه ای است.

زارعی ادامه داد: مهم این است که چنین گفتگویی آغاز شود و راهی برای بازگرداندن فلسطین به نقطه کانونی توجهات منطقه باز شود و از این جهت استانبول می تواند نقطه آغاز این مساله باشد.

کارشناس ارشد مسائل منطقه تصریح کرد: دو مساله را باید مد نظر داشته باشیم، مساله اول اینکه دولتها و ملتهای منطقه روی این موضوع که رژیم صهیونیستی کماکان بزرگترین خطر امنیتی در منطقه است اجماع نظر دارند، این در حالی است که متاسفانه برخی در منطقه با آن رژیم همکاری و روابط خوبی دارند. نکته اول با ایدئولوژی انقلاب اسلامی کاملا همخوانی دارد و تا کنون این مساله که بزرگترین معضل امنیتی منطقه رژیم صهیونیستی است بارها مورد تاکید مقام معظم رهبری هم قرار گرفته است و این نشان می دهد در همین مواجهه و مبارزه ایران موقعیت برجسته ای دارد و از آن جایی که شکست تروریسم در منطقه به معنای وجود توانایی در امت اسلامی برای مقابله با تهدیدات و خطرات هست، ایران در این پیروزی نقش کلیدی دارد و هیچ کس در منطقه و حتی در جهان نمی تواند این را انکار کند که ما نقش اول و راهبری در مبارزه با تکفیری ها و تروریست ها داریم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بنابراین ایران می تواند با روحیه باز و دست پُر با اشاره به تجربه و استراتژی موفقی که داشته گفتگوهایی را با طرف های خارجی در آن نشست و دیگر نشست های منطقه ای و بین المللی شکل بدهد و این تلاش های دیپلماتیک به خصوص می تواند در دیدار های دو جانبه که مجال بیشتری هم وجود دارد، شکل بگیرد.

منبع: مهر

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *