جدیدترین مطالب

تلاش‌های کابینه جنگ نتانیاهو برای انحراف افکار عمومی از جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: رژیم صهیونیستی درصدد «بهره‌برداری روانی» از مسائل اخیر منطقه، برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات این رژیم در غزه است. بررسی فضای حاکم بر محافل سیاسی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و مراکز همسو با آن در سطح منطقه و بین‌الملل نشان می‌دهد که این رژیم، به‌دنبال «برجسته و غالب‌سازی» تنش‌های اخیر با جمهوری اسلامی ایران است تا فشار سنگینی که را که در افکار عمومی داخلی، منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی دولت‌های اروپایی علیه‌ جنگ غزه ایجاد شده است، را کاهش دهد.

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

Loading

أحدث المقالات

تهدید دیوان بین‌المللی دادگستری از سوی اعضای کنگره آمریکا: قرار بازداشت صادر نکنید

تهران- ایرنا- پایگاه خبری آکسیوس به نقل از منابع مطلع گزارش داد که اعضای کنگره ایالات متحده، دیوان بین‌المللی دادگستری را تهدید کرده‌اند که از صدور قرار بازداشت برای مقام‌های (رژیم) اسرائیل خودداری کند.

تهدید دیوان بین‌المللی دادگستری از سوی اعضای کنگره آمریکا؛ قرار بازداشت صادر نکنید

تهران- ایرنا- پایگاه خبری آکسیوس به نقل از منابع مطلع گزارش داد که اعضای کنگره ایالات متحده، دیوان بین‌المللی دادگستری را تهدید کرده‌اند که از صدور قرار بازداشت برای مقام‌های (رژیم) اسرائیل خودداری کند.

ببینید | نمایش تسلیحات غنیمتی روس‌ها در «پارک پیروزی»

روسیه، تانک‌ها و تسلیحات غرب را که از نیروهای اوکراینی به غنیمت گرفته است، در «پارک پیروزی» واقع در مسکو به نمایش گذاشته و قرار است این نمایشگاه از تاریخ اول ماه مه (۱۲ اردیبهشت) برای عموم افتتاح شود./همشهری آنلاین

حادثه تیراندازی در ایالت کارولینا در آمریکا؛ سه افسر پلیس جان باختند + فیلم

تهران- ایرنا- جانی جنینگز رئیس اداره پلیس شهر شالوت در ایالت کارولینای شمالی آمریکا عصر دوشنبه (به وقت محلی) در بیانیه‌ای اعلام کرد که سه افسر پلیس این اداره در جریان یک حادثه تیراندازی هدف اصابت گلوله قرار گرفته و جان خود را از دست دادند.

تهدید دادگاه لاهه از سوی برخی از اعضای کنگره آمریکا

در حالی که گمانه‌زنی‌ها درباره تحت تعقیب قرار گرفتن مقامات سیاسی و نظامی ارشد رژیم صهیونیستی به دلیل نسل کشی در غزه توسط دیوان بین‌المللی دادگستری (لاهه) افزایش یافته، برخی از اعضای کنگره آمریکا  این دادگاه را تهدید به اقدام انتقام‌جویانه کردند.

Loading

حل مسئله افغانستان نیازمند اجماع منطقه ای

۱۳۹۶/۰۶/۲۰ | گفتگو

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:وزیر امور خارجه پاکستان هدف از سفر امروز خود به تهران را ادامه تلاش های اسلام آباد برای ایجاد اجماع منطقه ای با هدف حل سیاسی مسائل افغانستان دانست و تاکید کرد: رویکرد نظامی آمریکا، دردی از افغانستان و منطقه دوا نکرده و نخواهد کرد.

‘خواجه محمد آصف’ پیش از ترک اسلام آباد به مقصد تهران، در گفت و گو با خبرنگاران گفت: پاکستان حرکت تازه ای را برای ایجاد اجماع منطقه ای میان کشورهای همسایه افغانستان و منطقه با هدف کمک به حل سیاسی مسائل افغانستان و بازگرداندن صلح به این کشور آغاز کرده است.
خواجه محمد آصف تاکید کرد: اعتقاد دارم ایران و پاکستان باید رویکردی مشترک درخصوص تمام مسائل منطقه ای داشته باشند. بسیار مهم است که برای مسائل منطقه، راه حل های منطقه ای با مشارکت کشورهای منطقه بیابیم زیرا نسخه های وارداتی و فرامنطقه، دردی از مسائل ما دوا نخواهد کرد.
وزیر امور خارجه پاکستان با اشاره به راهبرد جدید آمریکا در افغانستان و جنوب آسیا و تصمیم دونالد ترامپ برای اعزام نیروهای نظامی بیشتر به افغانستان، گفت: بعد از اعلام این راهبرد جدید و نظامی از سوی آمریکا، سوال های مهمی درباره موضوع افغانستان و منطقه جنوب آسیا ایجاد شده است.
‘پاکستان کاملا معتقد است که مسائل و مشکلات افغانستان هرگز راه حل نظامی ندارد و این مسائل تنها از روش سیاسی قابل حل است. تجربه ثابت کرده است که راه حل های سیاسی همواره نتایج و آثار طولانی مدت و ماندگار از خود بجای گذارده اند اما نتایج حاصل از رویکردهای نظامی برای حل مسائل، همواره شکننده و ناپایدار است.’
وی تاکید کرد که صلح در افغانستان بر صلح و ثبات تمام منطقه اثر گذار است و آرامش و ثبات در افغانستان چیزی است که پاکستان از دهه های گذشته به دنبال آن بوده است.
خواجه محمد آصف با اشاره به سفر سه روز پیش خود به چین، گفت: در این سفر نیز درباره ایجاد یک اجماع منطقه ای با محوریت حل سیاسی مسائل افغانستان با مقامات چین گفت و گو کردم و آنها نیز با این رویکرد کاملا موافق بودند. امروز نیز در این باره با مقامات عالی تهران گفت و گو خواهد کرد و فردا(سه شنبه) نیز با سفر به آنکارا، این مهم را با مقامات عالی ترکیه در میان خواهم گذاشت و امیدوارم با تشکیل یک اجماع منطقه ای بتوانیم به حل سیاسی مسائل افغانستان کمک کنیم.
وزیر امور خارجه پاکستان همچنین گفت که در روزهای آتی برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل عازم نیویورک خواهد شد و در حاشیه این نشست، ملاقاتی نیز با سرگئی لاوروف همتای روس خود در خصوص افغانستان خواهد داشت.
‘تصور می کنم اگر همسایگان افغانستان و کشورهای منطقه درباره یک راه حل سیاسی برای ایجاد صلح در افغانستان به اجماع برسند، ثبات و آرامش دوباره به این کشور بازخواهد گشت.’
‘رویکردی که آمریکا از سال 2001 تا کنون در قبال افغانستان در پیش گرفته، یک رویکرد نظامی است که طی 16 سال اخیر نتوانسته چاره ساز باشد.’

خواستار ملاقات سران ایران و پاکستان در حاشیه نشست سازمان ملل هستیم
وزیر امور خارجه پاکستان با اشاره به در پیش بودن نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک گفت: ایران و پاکستان دو کشور برادر هستند و مقامات دو کشور هیچ فرصتی را برای انجام دیدارها و گفت و گوها با هدف تقویت بیش از پیش روابط از دست نمی دهند. لذا ما خواستار فراهم شدن فرصتی در حاشیه نشست سازمان ملل برای ملاقات شاهد خاقان عباسی نخست وزیر پاکستان با حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران هستیم.
‘انجام چنین ملاقات هایی نه تنها از اهمیت فراوان برای دو کشور برخوردار است بلکه می تواند فایده های فراوان منطقه ای نیز داشته باشد.’
وی در باره روابط ایران و پاکستان نیز گفت: روابط دو کشور همسایه و برادر، ریشه در تاریخ دارد. پاکستان بخشی از منطقه شبه قاره است و ایران هزاران سال از روابط ویژه با منطقه شبه قاره برخوردار بوده است.
وزیر امور خارجه پاکستان صبح دوشنبه با هدف دیدار با برخی مقامات عالی جمهوری اسلامی ایران و گفت و گو درباره روابط دوجانبه و موضوع های مهم منطقه ای و بین المللی از جمله راهبرد جدید آمریکا در افغانستان، در راس هیاتی عالی رتبه عازم تهران شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، خواجه محمد آصف را در این سفر یک روزه، ‘ناصرخان جنجوعه’ مشاور امنیت ملی دولت پاکستان، خانم ‘تهمینه جنجوعه’ قائم مقام وزارت امور خارجه و خانم ‘تسنیم اسلم’ معاون وزیر امور خارجه در امور سازمان ملل همراهی می کنند.
وزیر امور خارجه هیات همراه در سفر جاری به تهران، علاوه بر ملاقات با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان، با حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران نیز دیدار خواهد کرد.

منبع: ایرنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *