جدیدترین مطالب

پیامدهای تنش نظامی ایران و رژیم صهیونیستی بر جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: یکی از ابعاد راهبردی و بلندمدت پاسخ سخت موشکی – پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، عقب‌‌ نشینی بیش‌از‌پیش رژیم صهیونیستی از مواضع خود در جنگ غزه خواهد بود.

چشم‌انداز رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های بزرگ در قفقاز

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل قفقاز گفت: اگر روند واگرایی کشورهای منطقه به‌ویژه جمهوری‌های ارمنستان و آذربایجان از روسیه با سرعت اتفاق بیفتد، ممکن است روس‌ها واکنش جدی‌تری نسبت به آن نشان داده و حتی با استفاده از قدرت سخت از تغییر نظم سنتی منطقه جلوگیری کنند.

تحلیلی بر تقابل نظامی ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: جمهوری اسلامی ایران در واپسین ساعات 26 فروردین، حمله‌ای موشکی و پهپادی را علیه سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد که تا صبح روز بعد ادامه داشت. این در حالی بود که علی رغم اطلاع‌رسانی قبلی ایران به برخی کشورهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای درباره قطعی بودن پاسخ و اقدام نظامی کشورمان، آمریکا و رژیم اسرائیل نتوانستند مانع از انجام این حمله شوند.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

پیچیدگی‌ها و ضرورت مقابله با داعش خراسان

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: با قدرت‌گیری طالبان در افغانستان موضوع داعش خراسان و درگیری این دو گروه و گسترش دامنه تهدیدات امنیتی آن در منطقه بیشتر از گذشته اهمیت پیدا کرده است، زیرا فعالیت‌های تروریستی این گروه تروریستی، اختلال در امنیت منطقه را به همراه دارد. علاوه بر این، حمایت از فعالیت‌های انتحاری و افراد مسلح در منطقه، امنیت ایران را نیز به خطر انداخته است. از این رو، داعش خراسان به‌عنوان یک تهدید مهم برای امنیت شرقی کشورمان شناخته می‌شود.

برخورد تبعیض آمیز دبیرکل سازمان ملل در قبال تنش ایران و رژیم صهیونیستی

شورای راهبردی آنلاین – تحلیل و گفتگو: حقوقدانان بین‌المللی معتقدند اگر آمریکا و کشورهای غربی اقدام ایران را به‌عنوان یک اقدام دفاعی به رسمیت می‌شناختند، حمله احتمالی مجدد رژیم اسرائیل به ایران یک اقدام تهاجمی محسوب می‌شد و نتانیاهو نمی‌توانست در صحنه بین‌المللی توجیهی برای آن داشته باشد.

همکاری در حوزه انرژی؛ مانع بروز شکاف در روابط آذربایجان – اتحادیه اروپا؟

شورای راهبردی آنلاین-رصد: پرچم جمهوری آذربایجان در سال 2001 در شورای اروپا برافراشته شد، اما عضویتش در مجمع پارلمانی این شورا 23 سال بعد، به دلیل سوابق ضعیف حقوق بشری به حالت تعلیق درآمد. این مساله نشان دهنده تنش‌هایی رو به رشد میان باکو و برخی کشورهای غربی است.

Loading

أحدث المقالات

دیوان کیفری بین‌المللی در آستانه صدور حکم بازداشت برای مقامات صهیونیست/ معترضان خواستار استعفای نتانیاهو شدند

گمانه‌زنی درباره احتمال صدور حکم بازداشت برای مقامات رژیم صهیونیستی از سوی دیوان کیفری بین‌المللی، موج نگرانی را در میان مقامات این رژیم به همراه داشته است.

مقاومت فلسطین: پذیرش پیشنهاد اسرائیل در گرو اصلاحات اساسی آن است

تهران- ایرنا- یک عضو ارشد مقاومت فلسطین اعلام کرد که حماس در حال بررسی پیشنهاد رژیم صهیونیستی در مذاکرات آتش بس است، اما پیش بینی می شود، در صورتی که اصلاحات اساسی روی آن صورت نگیرد، مورد قبول واقع نشود.

تجمع مخالفان جنگ غزه در خیابان‌های محل سخنرانی بایدن + فیلم

تهران- ایرنا- مخالفان ادامه جنگ در غزه و حامیان فلسطین در آمریکا با تجمع مقابل محل برگزاری سخنرانی “جو بایدن” رئیس‌جمهوری ایالات متحده در آیین سالانه ضیافت شام انجمن خبرنگاران کاخ سفید (WHCA)، پرچم بزرگ فلسطین را از هتل محل برگزاری این مراسم برافراشتند.

ضیافت شام بایدن با شعار «شرم بر تو» و «فلسطین را آزاد کنید»

ضیافت پر زرق و برق بایدن با خبرنگاران در هتل هیلتون واشنگتن، با تجمع مخالفان ضد جنگ غزه همراه شد که گاهی میهمانان را همراهی می‌کردند و شعار «شرم بر تو» و «فلسطین را آزاد کنید» سر می‌دادند. بایدن اما از مسیر دیگری به مراسم رسید و سخنی هم از جنایات رژیم صهیونیستی بر زبان نیاورد.

Loading

خروج آمریکا از برجام عاقلانه نیست

۱۳۹۶/۱۲/۲۶ | گفتگو

شورای راهبردی آنلاین - رسانه ها: «جک استراو» وزیر امور خارجه پیشین انگلیس با یادآوری اهمیت برجام در جهت رفع نگرانی‌های غرب درباره برنامه هسته‌ای ایران اظهار داشت که آمریکا در صورت خروج از توافق هسته ای ایران (برجام) پشیمان خواهد شد.

جک استراو با اشاره به روند مذاکرات هسته‌ای میان ایران و گروه 1+5 گفت: پس از شکست مذاکرات هسته‌ای در سال 2005، ایران دارای 800 دستگاه سانتریفیوژ بود و زمانی که دو طرف دوباره به‌پای میز مذاکرات بازگشتند،سانتریفیوژهای ایران به 18 هزار دستگاه افزایش‌یافته بود.
وی بابیان این مطلب، نتیجه گیری کرد: توانمندی ایران در زمینه فناوری هسته‌ای در سطحی است که آمریکا در صورت خروج از برجام پشیمان خواهد شد.
وی گفت: رئیس‌جمهوری آمریکا عنوان می‌کند که خواهان کسب اطمینان درباره انگیزه‌های هسته‌ای ایران است و برجام دقیقاً همین کار را می‌کند.
استراو در عین حال نسبت به مواضع ضد ایرانی مایک پمپئو به‌عنوان وزیر پیشنهادی امور خارجه آمریکا ابراز نگرانی کرد و اظهار داشت: طرف‌های اروپایی (انگلیس، آلمان و فرانسه) باید لابی زیادی انجام دهند تا واشنگتن را متقاعد سازند که خروج از برجام اقدام عاقلانه‌ای نیست.
این سیاستمدار کهنه‌کار انگلیسی افزود: رکس تیلرسون یک نیروی معتدل در تشکیلات ترامپ بود که تحت تأثیر اروپایی‌ها اصرار داشت رئیس‌جمهوری آمریکا باید به تمدید تعلیق‌های هسته‌ای ادامه دهد.
جک استراو علت اصلی مخالفت ترامپ با برجام را همراهی او با بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و گروهی از تندروهای جمهوری‌خواه در این کشور عنوان کرد که به گفته او هیچ‌کدام از جزئیات برجام آگاهی ندارند.
وی افزود: اگر ترامپ برجام را مطالعه کند، حتماً شگفت‌زده خواهد شد اما او به کارهایی که انجام نمی‌دهد، مشهور است.
وزیر امور خارجه پیشین انگلیس تصریح کرد که طرف‌های اروپایی باید از فرصت باقیمانده تا اردیبهشت آینده در جهت کسب اطمینان از تمدید تعلیق تحریم‌های هسته‌ای ایران توسط واشنگتن متمرکز شوند.
دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا 23دی‌ماه‌ گذشته در آخرین تصمیم خود بعد از ارجاع تائید پایبندی ایران به توافق هسته‌ای به کنگره، تهدید کرد که در صورت عدم ایجاد تغییراتی در برجام آن را تائید نخواهد کرد.
ترامپ گفته بود که برای آخرین بار معافیت ایران از تحریم‌های مربوط به برنامه هسته‌ای را امضا می‌کند تا به کنگره و متحدان آمریکا در گروه1+5 فرصت دهد، آنچه را که وی «اشکال‌های برجام» عنوان کرد، رفع کنند.
مقامات جمهوری اسلامی ایران نیز بارها تاکید کرده اند که برجام قابل ‌مذاکره نیست و اظهارات ضد برجامی رئیس‌جمهوری آمریکا را نقض مفاد این توافق عنوان می‌کنند.
معاون ظریف هم که دیروز برای شرکت در نشست کمیسیون مشترک برجام به وین سفرکرده بود، به ایرنا گفت که این مساله را به مقامات آمریکایی گوشزد کرده است.

منبع: ایرنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *