جدیدترین مطالب

دلایل نگرانی و مخالفت نتانیاهو با راه‌حل دو دولتی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اسرائیل، اخیرا در اظهاراتی مدعی شد که از بین بردن حماس بدون هیچ بهانه‌ای نخستین شرط درباره فردای جنگ است. او در عین حال گفت آماده نیستم که حکومت حماسستان را با فتحستان جایگزین کنم. این در حالی است که در رای‌گیری اوایل ماه جاری مجمع عمومی سازمان ملل متحد، ۱۴۳ عضو از ۱۹۳ عضو به حمایت از یک کشور فلسطینی برای پیوستن به سازمان ملل رای مثبت دادند.

تردید عربستان درباره توافق تجارت آزاد شورای همکاری خلیج فارس با چین

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: دیپلمات پیشین کشورمان درباره تردید عربستان برای تعامل با چین در چارچوب توافق تجارت آزاد چین و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس گفت: این موضوع صرفا دلیل اقتصادی یا سیاسی ندارد، ضمن آنکه دلایل این تعلل و تاخیر با توجه به تحولات منطقه و بین‌الملل به‌طور لحظه‌ای تغییر کرده و قطعا در راستای منافع هر یک از کشورهای طرف توافق است.

تحلیلی بر قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای عضویت کامل فلسطین

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: پاره کردن منشور سازمان ملل از سوی نماینده رژیم اسرائیل در واکنش به قطعنامه عضویت کامل فلسطین به‌معنای پذیرش پایان دادن به دولتی به اسم اسرائیل توسط نماینده این رژیم است.

نقش آمریکا در عملیات نظامی رژیم‌ صهیونیستی در رفح

شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: از ابتدای تأسیس رژیم ‌صهیونیستی تاکنون، آمریکا همواره بخش مهمی از «سیاست‌های جنگ‌طلبانه» این رژیم‌ در منطقه بوده است. جنگ غزه و حمله به رفح نیز از این قاعده مستثنا نیست.

راهبرد تحریمی آمریکا در حوزه هوش مصنوعی و الزامات مقابله با آن

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: مدیرکل نظام فنی، اجرایی و ارزشیابی وزارت نفت گفت: هوش مصنوعی این قابلیت را دارد که فاصله کشورهای کمتر توسعه یافته با کشورهای توسعه یافته را به‌سرعت در حوزه علم و فناوری کاهش دهد، از این ‌رو، آمریکا به‌دنبال اعمال تحریم بر هوش مصنوعی در کشورهای رقیب خود ازجمله ایران است.

Loading

أحدث المقالات

دلایل نگرانی و مخالفت نتانیاهو با راه‌حل دو دولتی

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اسرائیل، اخیرا در اظهاراتی مدعی شد که از بین بردن حماس بدون هیچ بهانه‌ای نخستین شرط درباره فردای جنگ است. او در عین حال گفت آماده نیستم که حکومت حماسستان را با فتحستان جایگزین کنم. این در حالی است که در رای‌گیری اوایل ماه جاری مجمع عمومی سازمان ملل متحد، ۱۴۳ عضو از ۱۹۳ عضو به حمایت از یک کشور فلسطینی برای پیوستن به سازمان ملل رای مثبت دادند.

Loading

حمله به سوریه آسیب‌پذیری مثلث پرمدعای غربی را به نمایش گذاشت

۱۳۹۷/۰۱/۲۹ | گفتگو

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها: سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه گفت: حمله به سوریه نه تنها از کمترین ارزش نظامی برخوردار نیست بلکه نمایشی از ضعف و آسیب پذیری آمریکا، فرانسه و انگلیس، این مثلث پرمدعای غربی را به نمایش گذاشت.

سید محمد علی حسینی درباره حمله موشکی آمریکا به سوریه گفت: این سه کشور بهتر از همه می دانند که کاربرد سلاح شیمیایی توسط حکومت سوریه که در آستانه یک پیروزی بزرگ و کلیدی در حومه دمشق بود، یک اتهام بی اساس و فریبکارانه و یک دروغ بزرگ بود.
وی افزود: اگر اتهام این کشورها پایه و اساسی داشت و از کمترین پشتوانه و مدارک قابل استناد برخوردار بود، به نمایندگان و بازرسان سازمان منع سلاحهای شیمیایی اجازه می دادند تا به سوریه سفر کنند و ارزیابی میدانی خود را اعلام کنند. سپس این قضیه را از مسیری که قوانین بین المللی پیش بینی کرده بود، دنبال می کردند تا اقدام آنان از حمایت جامعه بین الملل و افکار عمومی نیز برخوردار شود.
سفیر پیشین ایران در ایتالیا تاکید کرد: این در حالی است که سه کشور مهاجم به دلیل جرم بزرگی که مرتکب شدند با مخالفت شدید کشورهای مختلف از جمله برخی از هم پیمانان خود نیز روبرو شده و احزاب و گروههای داخلی این کشورها نیز با این اقدام به مخالفت برخاستند.
حسینی از نکات مورد اهمیت این اقدام را نقض بدیهی ترین قوانین بین المللی و حاکمیت ملی و تمامیت ارضی یک کشور دانست و گفت: اقدام جنون آمیز آمریکا و دو کشور متحد دیگر این کشور با هر هدف و نیتی که صورت گرفته است، هیچ توجیهی جز زورگویی، قلدری و افسارگسیختگی این سه قدرت قدیمی ندارد.
وی با بیان اینکه حمله نظامی به سوریه حتی از کمترین ارزش نظامی نیز برخوردار نیست گفت: این حمله نمایشی از ضعف و آسیب پذیری این مثلث پرمدعای غربی را به نمایش گذاشت.
سخنگوی پیشین وزارت امورخارجه حمله موشکی به نقاط مختلف سوریه رابا توجه به ارزیابی کارشناسان نظامی، ناموفق و ناکارآمد اعلام کرد و گفت: این اقدام به قصد بازسازی معنوی و روحی گروههای تروریستی تحت حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی بوده که تاثیری کاملا معکوس داشته و آنها را بیش از پیش مایوس و ناامید کرده است.
وی تاکید کرد: این عملیات جنایتکارانه بخوبی نشان داد که علیرغم هیاهو و جنجال پر سر و صدای آمریکا و دنباله های غربی اش، آنها جرات و جسارت گسترش دامنه منازعات در منطقه را ندارند.
حسینی افزود: دلیل اصلی عقب نشینی آنها و محدود ساختن این عملیات و اعلام سریع خاتمه آن از سوی مقامات این سه کشور تایید این واقعیت است.
وی همچنین به موضوع مذاکرات ژنو برای حل بحران سوریه نیز اشاره کرد و گفت: عملیات نمایشی این مثلث غربی ضربه موثری بر روند مذاکرات ژنو که خود از بانیان آن هستند و چند سالی است مدعی تلاش برای یافتن راه حل سیاسی برای حل و فصل مسئله سوریه هستند، وارد ساخت.
سفیر پیشین ایران در ایتالیا درباره این حمله از منظر حقوق بین الملل گفت: اساسا ماهیت رژیم های استکباری و یکجانبه گرا مانند آمریکا موجب می شود که از هیچ قانون و قاعده ای که با روح تجاوزگرانه آنها سازگاری ندارد پیروی و تبعیت نکنند و منویات و تصمیمات خود را همواره با تهدید و تحریم و اعمال زور و فشار به پیش برند.
حسینی اضافه کرد: مقامات آمریکایی بارها در قضایای مختلف از جمله در همین قضیه اخیر سوریه آشکارا اعلام کردند که چنانچه نهادهای ذیربط بین المللی و یا کشورهای هم پیمان آنها نیز مخالف تصمیم واشنگتن باشند، این کشورها تصمیم خود را عملیاتی خواهند ساخت.
سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه در پایان افزود: البته این رویه جاه طلبانه بدون هزینه در ابعاد مختلف نخواهد بود.

منبع: ایرنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *